Hertzog je napisao:
Pre svega, ja Tomu ne voli odavno, prosto mi je ljigav covek, nema to veze sa ovom kampanjom... Jedini period kada mi je bo zanimljiv je u to vreme kada je sa SRS bio na vrhuncu, sto je svakako kratko jer se tada tek poceo pojavljivati kao lider ispred Seselja, ostalo je istorija... Tadic mi je bio OKi u pocetku kada se pojavio, kao i vecini, ali sada mi je odvratan kao i vecem delu srbije, tako da ne mislis da favorizujem Tadica a pljujem po Tomi
I ja nemam nista protiv da ljudi menjaju misjenje, to je sasvim normalno i cak pozitivna karakteristika ako je sa pravim ciljevima... Ali mi je smesno da je drvio protiv EU kada je ono bila na vrhuncu moci, a sada kada je EU u najvecoj krizi i pred raspadom, on stao uz nju... Mislim da je on tu uvideo sansu, jer je prethodna vast dovela Srbiju pred ulazak u EU, a on bi samo pokupio slag sa torte jer bi bio on taj koji "izveo Srbiju na pravi put" sto prethodnoj vlasti nije polazailo za rukom... Prosto je provalio da je donji ako bi svoju kampanju zasnivao na tome da je protiv EU... Ja sada vise nego ikada mislim da EU nije dobra za Srbiju, pa ne vidim sto je on menjao price... Vecina ulaganja koja su namenjena Hrvatskoj, dosla su u Srbiju, upravo iz razloga sto su Hrvati od sledece godine u EU i svi troskovi proizvodnje su manji kod nas... Zato je ovo stanje bolje, trenutno, dok ne dodju strani investitiori i dok se ne ojaca privreda, tek onda krenuti sa razmisljanjem o EU, sada je to besmisleno, ne zelim da zivim kao Bugarin i Rumun...
Glavna poenta zasto je ljigav i prevrtljiv je sto mu je kampanja u smeru podrske EU, a u skupstini pregovara za partnerstvo sa Kostunjavim (koji je jos gori do njega), koji je protiv EU, gde to ima smisla... Znaci osnovni cilj ti je da se docepas vlasti, a ne da pomognes narodu i Srbiji
jelm ti znas koliko menjaju stavove nasi politicari? evo uzmi primer Dodika sta je prica dok nije postao vlast , uzmi primer djindjica od '90 pa do danas pa to je da se upisas od smeha uostalom pogledaj Jovanovic io Seselja pa seselj je pisao ljubavna pisma amerikancima

i sve ovo nikom ne smeta samo je NIKOLIC LJIGAV JEL
Drugo Nikoloic je u vreme o kome ti pricas govorio da je evroskeptika ako cemo do kraja..
Trece on je morao da promeni politiku da bi im izbio tad argument iz ruke i mislim da je dobro i mudro postupio oni odjednom ne moraju vise da budu po defoltu buducnost srbije..drugo izbegavajuci tu laznu podelu izbegao je podelu naroda ono na cemu ds i ostali zive! na tome mu se jos niko nije zahvalio ali podsetio bih te na 2008 i koliko podeljeno drustvo smo bili...
razgovara sa Kostunicom i to treba i da radi onaj ko prati sve ovo danas zna i zasto...
meni Tadic nikad nije bio ok taj se uvukao Kostunici onda ga jeo polako sa pozicije pozicije i uz spregu medija najpre U92 i takav je covek tebi bio u startu simpatican?
u srbiju ono sto je doslo doslo je iz jedinog razloga sto smo jeftina najeftinija radna snaga u evropi toliko...