banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 14:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Maj 2012, 23:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Cosa Nostra je napisao:
Нова Варош je napisao:
Borik ne prima više od 2500 ljudi, pitanje imali i toliko stolica. Čiste su zablude da je nekad bilo 5000 ljudi na utakamici, na koncertima jest.

Ima tačno 3 000 sjedećih mjesta.
нема. 2460 сједећих мјеста
http://www.scborik.com/stranica/sdborik.php

Schlager je napisao:
pa znas da meni ne smijes nista vjerovati!! :D

ali,radio sam ovdje za nasu stvar,animirajuci forumase parolom "SVI PRED TV"!!! 8)
јој јој, требао си доћи, ал ајд макар си мало анимирао форумаше :P
а још играли у црвеним дресовима, а тебе нема :D

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Odličan meč, opravdao naziv velikog srpskog derbija. Rezultata baš super za posljednje kolo nije premalen, taman dovoljan da se i kod njih održi nada da mogu do titule i da napune dvoranu ali mislim da će im to ostati na nadi. Ako uopšte ostanu na samo dva poraza Dobojlije do tada. Imaju kratku klupu i možda puknu od umora. Trivundži kapa do poda i onom malom golmanu za kojeg prije nikad nisam ni čuo, on nas je digao iz mrtvih!!!!

Vezano za publiku, gromoglasno navijanje i brojnost super, ali mora se više koncentrisati na igru tokom cijelog meča a naročito kad se lomi i na zviždanje njima i huk kad mi idemo u napad i radovanje golovima. Jednostavno to igrače nosi, to diže ostatak dvorane i tako rade sve najveće navijačke grupe u dvoranskim sportovima. I kad se tako počelo, rezultat nije izostao, ali treba se fokusirati što više vremena na meč i učestvovati u utakmici.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 00:17 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Svaka čast za Haseljića. Čovjek na kraju izvuče sa nepar odbrana. Ovu dvojicu nije nešto išlo u početku, sreća pa ovaj odradi posao. Trivundža i Đukić dali najviše u napadu i standardno Obradović me najviše iznervirao. Čovjek svaku utakmicu ima nekoliko kretenskih poteza, a Panić sjedi na klupi.
Faruk ovako nije nikad odigrao kad je igrao za nas, a bogami ni Peđa. Na kraju ispade komotna pobjeda, a bilo je svega.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 00:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ne mogu vjerovati da Schlager nije bio na utakmici Borca a ja jesam. :D
Dobra utakmica, ovaj golman za kojeg nikad nisam cuo do sad (Haseljic) nas je izvukao, kad je bilo najvaznije branio je kao lud, pored njega Trivundza i Djukic. Odlicna atmosfera, oko 1.5k ljudi po nekoj procjeni i punoooooooooo zena! 8) Cak sam i ja doveo dvije, cisto da se poveca prosjek. :D
Kad je sledeca utakmica?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 00:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
zerocool je napisao:
Kad je sledeca utakmica?

петак зеница, па идући уторак/сриједа долази горажде

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 00:24 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Sad je završen prvi krug, čini mi se. Sad idu revanši. Baš me interesuje to Goržde. Moraću ih dobro posmatrati.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 03:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Neko je citavu tekmu spominjao majku Radji, neko od nas?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 07:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Apr 2011, 21:39
zerocool je napisao:
Ne mogu vjerovati da Schlager nije bio na utakmici Borca a ja jesam. :D
Dobra utakmica, ovaj golman za kojeg nikad nisam cuo do sad (Haseljic) nas je izvukao, kad je bilo najvaznije branio je kao lud, pored njega Trivundza i Djukic. Odlicna atmosfera, oko 1.5k ljudi po nekoj procjeni i punoooooooooo zena! 8) Cak sam i ja doveo dvije, cisto da se poveca prosjek. :D
Kad je sledeca utakmica?

Haseljic je iz Jajca (kao i Panic ) studira u BL, otprilike mislim 20 god da ima..

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 08:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
svi smo mi iz jajca

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 08:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Vezano za publiku, gromoglasno navijanje i brojnost super, ali mora se više koncentrisati na igru tokom cijelog meča a naročito kad se lomi i na zviždanje njima i huk kad mi idemo u napad i radovanje golovima. Jednostavno to igrače nosi, to diže ostatak dvorane i tako rade sve najveće navijačke grupe u dvoranskim sportovima. I kad se tako počelo, rezultat nije izostao, ali treba se fokusirati što više vremena na meč i učestvovati u utakmici.

Rece ja sve ispod 5 je katastrofa i bi 5 :D,salu na stranu,veoma teska utakmica,puno teza nego sto sam ocekivao.Medjic odlican igrac,volio bi da dodje sledece godine kod nas.Faruk i Cigla Dejanovic su nas ubili al to je bilo i logicno,tako igraju igraci koji su otjerani iz kluba.Cigla je procitao skoro sve jedan sut Obradovicu i Panicu.Jos prije pocetka ove lige sam rekao da su nam golmani u ocajnoj formi,sto se vidjelo i sinoc pa ulazak malog Haseljica nam je bilo kao da je Sterbik stao na go.
I da sad sto se tice navijanja,slozio bi se sa kolegom,atmosfera je bila odlicna,ali vidi se da momci nemaju iskustva sa rukometom,mora se vise ucestvovati u igri,jer je rukomet sport gdje publika moze izvrsiti najveci pritisak i na sudije i na protivnicke igrace a isto tako dici svoje.Dve minute do kraja pjeva se neka baladica,ne znam kako ide,ali ima poprilicno spor ritam,a na terenu gori,sreca mi simpatizeri smo bili tu da poguramo :)
Ali dobro ne zamjerim,odavno se nije islo na rukomet,polako do lige sampiona ce sve biti na mjestu :)

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 08:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
blus je napisao:
Mnogo teže nego sto rezultat govori.Onaj njihov lijevi bek,br 22,je strašan igrač,motor njihovog tima.Poslje tekme neki jaro mu priđe iznad klupe i krenu mu psovati sve po spisku,drot ga otjera.Najbolja scena kad na kraju s dva igrača manje dajemo go...

Ta 22-jka je igrao za Borac prosle godine :D

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 08:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
subzero81 je napisao:
svi smo mi iz jajca

Da samo vi imate papire :D

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 08:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
pendula je napisao:
I da sad sto se tice navijanja,slozio bi se sa kolegom,atmosfera je bila odlicna,ali vidi se da momci nemaju iskustva sa rukometom,mora se vise ucestvovati u igri,jer je rukomet sport gdje publika moze izvrsiti najveci pritisak i na sudije i na protivnicke igrace a isto tako dici svoje.Dve minute do kraja pjeva se neka baladica,ne znam kako ide,ali ima poprilicno spor ritam,a na terenu gori,sreca mi simpatizeri smo bili tu da poguramo :)
Ali dobro ne zamjerim,odavno se nije islo na rukomet,polako do lige sampiona ce sve biti na mjestu :)

dijelimicno bih se se slozio. kada je bilo najgusce, kada smo okretali rezultat i iz kopa je zvizdano, nije isla pjesma...
Inace u pravu si, i ja mislim da bi se vise trebala pratiti igra u ovakvim bitnim utakmicama...ne znam kako momci razmisljaju koji vode navijanje?! Vjerovatno kontaju nase je da pjevamo, a ostatak dvorane da se povremeno prikljucuje, sto je recimo do jaja ispalo kada se pjevalo ti si nasa prva ljubav...
ALi mislim da se povremeno u pravim trenutcima treba stati sa pjesmom, prozvati dvoranu i najstrasnije izvizdati protivnicki napad...
Da se ne stekne pogresan utisak, navijanje i atmosfera je bilo fenomenalno, tacno u pojedinim trenutcima trnce su prolazili sve u dvorani a usi mi jos zuje od pjesme 8)

Mirza je 93 godiste i iz Jajca, mali je cudo...izvuce nas al bas...i onaj jedan sedmerac Hansa sto ga skinuo...
Triva nas je vukao citavu utakmicu , najjaci nas igrac juce, a tek onaj pas iza ledja pivotu...pa ko se sjeca onog evrogola iz Nasica...treba mu staviti neku titulu prije imena dr Triva ili genije :D
Djuka, ubaci mozda odlucujuci gol sa 10 metara sa igracem manje, pa onaj saraf, pa jednom zavukao u raslje da su loptu po dana izvlacili...tog momka najvise gotivim, toliko energije motivacije i slavlja kod svakog gola za nas klub rijetko se vidja...

tu je i kraj "pohvalama" ...treba jos Stanka pomenuti koji se borio ko lav na liniji...
O ostatku ekipe necu negativno pisati, ali trebali bi se zapitati, zar je moguce da nas dva igraca izvlace plus Mirza...vrijeme je defintivno da se probudi cijela ekipa i da zaigraju kako mogu i znaju...sa ovakvom igrom svako gostovanje ce biti tesko...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 08:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Prvo,da cestitam svima juce na fantasticnoj partiji - od navijaca do igraca. Dobro smo usli u utakmicu poveli 3-0 i onda malo stali.Cijelo prvo poluvrijeme je bilo veoma izjednaceno. Mora se priznati da nam tad ni odbrana nije bila na nekom potrebnom nivou,ali sve je to doslo u drugom. Vrhunski potez Marke uvodjenjem Mirze nam je juce donio pobjedu. Svaka mu cast na odbranama juce i dobili smo jos jednog golmana na kojeg moramo ozbiljno racunati u buducnosti. Ne znam da li ste primijetili momenat kada Mirzi niko nije mogao dati gol i Sloga dobija sedmerac,a Marka vraca Hansa u igru i ovaj brani. :D
Ne znam vise sta da napisem u vezi igre nasih.Cestitke Djuki i Trivi na fantasticnoj utakmici i nadam se da ce im se jos neko prikljuciti u sledecim utakmicama.
Sto se tice Faruka(br. 22 kod njih) - nikad bolje nije odigrao i nikad nije imao nijednu ovakvu partiju za nas.Cigla je znao odbraniti i moguce i nemoguce na nasem golu,pa me on i nije toliko zacudio juce. Inace,Radja i ostala kompanija nisu niti ce ikad biti dobrodosli u nasem gradu ! Onakvo ponasanje juce je stvarno bilo van svakih granica.A sudjenje strasno...bilo je tu gresaka na obe strane,ali "nas" Banjalucanin nas je dobro dobro ostetio. Ali dzaba im sve... :D

Sto se tice navijanja slazem se da treba pratiti igru malo vise i onda bi sve bilo savrseno.Naravno atmosfera je bila odlicna,daleko od toga,ali sve se to jos moze popraviti.
Sledece kolo u Zenici ocekujem jednu laganu pobjedu,onda nam dolazi Gorazde koja je dokazano domacinska ekipa i tu ne bi trebalo biti problema,a 8. kolo idemo u goste Izvidjacu pa cemo vidjeti gdje smo i sta smo. Inace,ako se titula bude odlucivala u Doboju(vjerujem jos da ce Sloga kiksnuti u Gorazdu) ne sumnjam da ce nas biti bar 1000 kod njih,pocevsi od Lesinara pa nadalje...ali ima jos do toga.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Nerealno je i da nas bude 1000 a i da njhova dvoranica primi toliko gostiju.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 09:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Hirosima je napisao:
blus je napisao:
Mnogo teže nego sto rezultat govori.Onaj njihov lijevi bek,br 22,je strašan igrač,motor njihovog tima.Poslje tekme neki jaro mu priđe iznad klupe i krenu mu psovati sve po spisku,drot ga otjera.Najbolja scena kad na kraju s dva igrača manje dajemo go...

Ta 22-jka je igrao za Borac prosle godine :D

Da,skontao sam po pisanju ,ali posto slabo pretim rukomet,i znam samo neke nase bitnije" igrače,nemojte mi zamjeriti :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 10:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Cosa Nostra je napisao:

Ma znam,to sam ja vise onako napisao. Inace,kolika je ta njihova dvorana?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 10:14 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Хоће ли бити снимак на РТРС од синоћ?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
korisnik 1111 je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

Ma znam,to sam ja vise onako napisao. Inace,kolika je ta njihova dvorana?

Tri tribine,kapacitet po slobodnoj procjeni ne vise od 1 500 sjedecih mjesta.
Imaju u planu izgradnju nove dvorane koja bi trebala početi ove godine(kapacitet 4 600).

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 10:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Tri tribine,kapacitet po slobodnoj procjeni ne vise od 1 500 sjedecih mjesta.
Imaju u planu izgradnju nove dvorane koja bi trebala početi ove godine(kapacitet 4 600).

Jesi siguran za 3 tribine,ja ne znam,meni ona njihova dvorana ne izgleda puno vece od dvorane Mejdan,jedino ako budu igrali na onom otvorenom gdje se igra turnir al ne vjerujem....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]