pendula je napisao:
I da sad sto se tice navijanja,slozio bi se sa kolegom,atmosfera je bila odlicna,ali vidi se da momci nemaju iskustva sa rukometom,mora se vise ucestvovati u igri,jer je rukomet sport gdje publika moze izvrsiti najveci pritisak i na sudije i na protivnicke igrace a isto tako dici svoje.Dve minute do kraja pjeva se neka baladica,ne znam kako ide,ali ima poprilicno spor ritam,a na terenu gori,sreca mi simpatizeri smo bili tu da poguramo

Ali dobro ne zamjerim,odavno se nije islo na rukomet,polako do lige sampiona ce sve biti na mjestu

dijelimicno bih se se slozio. kada je bilo najgusce, kada smo okretali rezultat i iz kopa je zvizdano, nije isla pjesma...
Inace u pravu si, i ja mislim da bi se vise trebala pratiti igra u ovakvim bitnim utakmicama...ne znam kako momci razmisljaju koji vode navijanje?! Vjerovatno kontaju nase je da pjevamo, a ostatak dvorane da se povremeno prikljucuje, sto je recimo do jaja ispalo kada se pjevalo ti si nasa prva ljubav...
ALi mislim da se povremeno u pravim trenutcima treba stati sa pjesmom, prozvati dvoranu i najstrasnije izvizdati protivnicki napad...
Da se ne stekne pogresan utisak, navijanje i atmosfera je bilo fenomenalno, tacno u pojedinim trenutcima trnce su prolazili sve u dvorani a usi mi jos zuje od pjesme
Mirza je 93 godiste i iz Jajca, mali je cudo...izvuce nas al bas...i onaj jedan sedmerac Hansa sto ga skinuo...
Triva nas je vukao citavu utakmicu , najjaci nas igrac juce, a tek onaj pas iza ledja pivotu...pa ko se sjeca onog evrogola iz Nasica...treba mu staviti neku titulu prije imena dr Triva ili genije
Djuka, ubaci mozda odlucujuci gol sa 10 metara sa igracem manje, pa onaj saraf, pa jednom zavukao u raslje da su loptu po dana izvlacili...tog momka najvise gotivim, toliko energije motivacije i slavlja kod svakog gola za nas klub rijetko se vidja...
tu je i kraj "pohvalama" ...treba jos Stanka pomenuti koji se borio ko lav na liniji...
O ostatku ekipe necu negativno pisati, ali trebali bi se zapitati, zar je moguce da nas dva igraca izvlace plus Mirza...vrijeme je defintivno da se probudi cijela ekipa i da zaigraju kako mogu i znaju...sa ovakvom igrom svako gostovanje ce biti tesko...