Silvio Dante je napisao:
_зока je napisao:
dukicas, previše podcjenjuješ Stankovića. Nije on baš francuska sobarica pa da ga svako može zajebati niti je Dinkić toliko pametan.
Паре чине чуда. А Динкић је 10 година контролисао паре у Србији. Не кажем да се Станковић продао за паре (поштујем човека), већ да је можда морао због неке своје муке да се обрати некоме за помоћ а онда останеш вечни дужник.
http://www.youtube.com/watch?v=h0HVFRgT ... AAAAAAABAAВладан Глишић, М. Зукорилић и З. Драгишић у "Да Можда Не"Ова Ковачевићка је заиста непрофесиналан водитељ и ту се морам сложити са муфтијом (који постаде и политички кандидат

).
Драгишићу изгледа отишли живци од силне безбедности.
Moguće, da je Stanković zbog neke usluge, verovatno novčane sad Dinkićev dužnik. A Krađan ima toliko para da je to za nepoverovati od, od prvog časa izborne kampanje počeo je vrtiti svoje TV spotove i okačio bilborde na najskuplje lokacije, posle njega su odmah krenuli DS-ovci, ali oni pare mažu od naroda i iz budžeta, većinom. Kažu da bilbord koji stoji na nekom BG mostu dva meseca (Dinkićev) košta, zajedno sa zakupom lokacije, 1.5 miliona Evra. ačunam da je lik spucao minimum 20 miliona Evra na kampanju, a bori se za cenzus, al' bih voleo da ga ne pređe, al' nisam ja te sreće.
Gledao sam tu emisiju ,,Da možda ne: Ja predsednik'' i bila je dobra, kad se odbije što je onaj seljak/radnik Dragišić komad budale, a voditeljka bezobrazna DS-ovska krava (da ne upotrebim drugi izraz na slovo ''k'' za žene). Glišić iz Dveri je bio odličan, bio bih presrećan da Dveri pređu cenzus, al' nisam ja te sreće.
A 'odža k'o 'odža. Jedino što se u potpunosti slažem sa njim je ono što je pričao o položaju žena, a i muškaraca u društvu i kako je to sad sve naopako okrenuto. A bilo je stalno ono u faonu De bona nemoj me prekidat, aj' bona pusti me samo da završim misao.
Ko nije treba pogledati, bilo je i smešno i žalosno, ali i dobro. Glišić veoma dobar, 'odža smešan, Dragišić i smešan i žalostan, a voditeljka žalost totalna.