banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 256  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Apr 2012, 07:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
BeeOogrAdjani! :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 00:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wi5WwjTCB0

:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 00:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
:lol: Fantasticno :D

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
ismijao sam se kad zmaja ubacise :)

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 03:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Ma ljudi ovo je mnogo jače:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2DAkP89seI4[/youtube]

:lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 23:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ko finansira ovu dinKIcevu stranku?
gledam gdje god prebacim njihova reklama,bukvalno non stop pice i to na svim telvizijama.

auuuu sto me razocarao bora todorovic u reklami za cedu praska.za onog milojka pantica sam znao da je debil pa me ne cudi

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Jeste da nije tema ali ću se ubaciti. Nešto najogavnije što sam vidio za izbore je ubacivanje sportista, glumaca i slično u kampanje. Pa sportista je tu da igra i da se bori na terenu, nema on veze sa politikom.. Ali pretpostavljam da bi ljudi da zarade još malo..

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2012, 01:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Treba sportista da nešto radi i kada završi profesionalnu karijeru...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2012, 09:38 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Odakle to da se dr Stanković kandiduje za predsjednika Srbije ispred URS?

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2012, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Danny ^_^ je napisao:
Jeste da nije tema ali ću se ubaciti. Nešto najogavnije što sam vidio za izbore je ubacivanje sportista, glumaca i slično u kampanje. Pa sportista je tu da igra i da se bori na terenu, nema on veze sa politikom.. Ali pretpostavljam da bi ljudi da zarade još malo..

Тачно тако. Шапић чкапи и остала компанија су свој спортски имиџ с.ебали својим политичким идиотским ставовима. А што се глумаца тичу,па надам се да је свима јасно како се добија улогу у једном српском филму,појављивању на телевизији и у домаћој серији,запитајте се што једна цијела квалитетна плејада глумаца нема простора већ 10 година. Наравно неко ће рећи тако је и раније било,није тако било,ал добро.

Што се спотова тиче,не памтим поганију кампању,шта нас тек чека у пет задњих дана,мислим још горе и још јаче. :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2012, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U pravu si. Za sportiste nema šanse da prihvatim. Međutim, nismo ni ostali nisu zlatni, Arapović (onaj košarkaš) je bio u HDZ-u čini mi se i u saboru (to jest parlamentu) nekoliko godina. Prije nekoliko mjeseci je rekao da je onaj film o prijateljstvu Divca i Petrovića 90% laž..

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2012, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Draženko Ninić 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 02:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Odakle to da se dr Stanković kandiduje za predsjednika Srbije ispred URS?

A pa Krađan Dinkić je lopov i sve ono što si mi ti zabranio da izgovaram na forumu :P :D al' nije glup, već naprotiv, jako inteligentan. Naguzio je poštenog, časnog, uglednog i očito naivnog doktora Stankovića da mu izvuče cenzus (Celzijus što bi reko Šojić). Stanković naravno, ne može da pobedi i posle će biti ono što je i bio pre ove blamaže, samo što će imati veliku fleku u karijeri i rogove na glavi, a Dinka će da kroji opet neku novu vladu u kojoj će opet za njega biti fotelja u kojoj će da sedi 3 godine i 9 meseci, a onda će tu vladu napustiti i početi je pljuvati 3 meseca pred izbore. Čovek je dobro skontao da narodu treba 2-3 meseca da zaboravi sve što je pre bilo, očito kao narod bolujemo od teškog oblika senilnosti. :D :cry:

A najjače mi je kad ide reklama za predsedničkog kandidata URS-a (ja ih zovem Uništitelji Republike Srbije) doktora Zorana Stankovića kako je on sa juga Srbije, iz domaćinske i poštene kuće, najbolji student i mladi doktor na VMA, pošten, častan i sve tako nabrajaju, samo su zaboravili i da u ta nabrajanja ubace i da je lični prijatelj generala Ratka Mladića. To bi bila luđa reklama (Dinkić se hvali sa Mladićem) nego kad vidiš Čedu i Vuka zajedno. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
дукицаш,сваки,ал баш сваки пут помислим на детаљ који си споменуо а везан за генерала Ратка :) . Што се Станковића тиче,поштујем човјека,ал дефинитивно ми није јасно како га већ нису могли приволит СРСовци или СНС?!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 13:00 
Administrator
Korisnikov avatar

dukicas, previše podcjenjuješ Stankovića. Nije on baš francuska sobarica pa da ga svako može zajebati niti je Dinkić toliko pametan.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 16:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
_зока je napisao:
dukicas, previše podcjenjuješ Stankovića. Nije on baš francuska sobarica pa da ga svako može zajebati niti je Dinkić toliko pametan.

Паре чине чуда. А Динкић је 10 година контролисао паре у Србији. Не кажем да се Станковић продао за паре (поштујем човека), већ да је можда морао због неке своје муке да се обрати некоме за помоћ а онда останеш вечни дужник.

http://www.youtube.com/watch?v=h0HVFRgT ... AAAAAAABAA

Владан Глишић, М. Зукорилић и З. Драгишић у "Да Можда Не"

Ова Ковачевићка је заиста непрофесиналан водитељ и ту се морам сложити са муфтијом (који постаде и политички кандидат :confused2: ).

Драгишићу изгледа отишли живци од силне безбедности.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Poslednji put menjao Silvio Dante dana 21 Apr 2012, 16:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 16:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa sad odrađuje dug?

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 23:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
_зока je napisao:

Паре чине чуда. А Динкић је 10 година контролисао паре у Србији. Не кажем да се Станковић продао за паре (поштујем човека), већ да је можда морао због неке своје муке да се обрати некоме за помоћ а онда останеш вечни дужник.

http://www.youtube.com/watch?v=h0HVFRgT ... AAAAAAABAA

Владан Глишић, М. Зукорилић и З. Драгишић у "Да Можда Не"

Ова Ковачевићка је заиста непрофесиналан водитељ и ту се морам сложити са муфтијом (који постаде и политички кандидат :confused2: ).

Драгишићу изгледа отишли живци од силне безбедности.

Moguće, da je Stanković zbog neke usluge, verovatno novčane sad Dinkićev dužnik. A Krađan ima toliko para da je to za nepoverovati od, od prvog časa izborne kampanje počeo je vrtiti svoje TV spotove i okačio bilborde na najskuplje lokacije, posle njega su odmah krenuli DS-ovci, ali oni pare mažu od naroda i iz budžeta, većinom. Kažu da bilbord koji stoji na nekom BG mostu dva meseca (Dinkićev) košta, zajedno sa zakupom lokacije, 1.5 miliona Evra. ačunam da je lik spucao minimum 20 miliona Evra na kampanju, a bori se za cenzus, al' bih voleo da ga ne pređe, al' nisam ja te sreće.

Gledao sam tu emisiju ,,Da možda ne: Ja predsednik'' i bila je dobra, kad se odbije što je onaj seljak/radnik Dragišić komad budale, a voditeljka bezobrazna DS-ovska krava (da ne upotrebim drugi izraz na slovo ''k'' za žene). Glišić iz Dveri je bio odličan, bio bih presrećan da Dveri pređu cenzus, al' nisam ja te sreće. :D
A 'odža k'o 'odža. Jedino što se u potpunosti slažem sa njim je ono što je pričao o položaju žena, a i muškaraca u društvu i kako je to sad sve naopako okrenuto. A bilo je stalno ono u faonu De bona nemoj me prekidat, aj' bona pusti me samo da završim misao. :D
Ko nije treba pogledati, bilo je i smešno i žalosno, ali i dobro. Glišić veoma dobar, 'odža smešan, Dragišić i smešan i žalostan, a voditeljka žalost totalna.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 23:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ima li ko možda link za tu emisiju?

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 23:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
sto se tice emisije glisic je malo prenaglio u startu bolji je i instinktivniji bosko ali nema veze ko ih poznaje na da su obadvojica super...a sto se tice emisije ne bi dobro ispala da nije bilo dragisica kontam :D
p.s. o hodzi sta reci hvala ti tadija samo napred!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 256  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]