banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 12:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Rujo Vs Jolie
PostPoslato: 04 Apr 2012, 14:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
JBT evo - vasi stavovi po ovom konkretno pitanju ce bosanskog muslimana iole nesigurnog oko politickih/licnih stavova, dakle i one koji "dodju na vagu" - dovesti do toga da "gotivi" te iste mudzahedine, po principu svako-svoga, jebiga. Ono "eto vidis kako Srbi cuvaju svoje"...

Ne mozete jednom guzicom na dvije stolice, ljudi moji...kao-arapi koji su ratovali u BIH su gamad, ali Rusi koji su ratovali u BIH su "prijatelji", "braca"...ma jebeno cvijece. Odlucite se, pa onda popujte meni.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Samo malo, ti Rujino prekidanje filma izjednacavas sa mudzahedinima?

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 14:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Samo malo, ti Rujino prekidanje filma izjednacavas sa mudzahedinima?

Ne. Ova tema je bezazlena, ali sam imao priliku dobro prouciti njene stavove po drugim, ozbiljnijim temama...o tome je rijec.

Izjednacavam mudzahedine i ruske dobrovoljce koji su ratovali po Bosni. Ako ih ti ne izjednacavas - onda se duboko razilazimo u stavovima, ali mislim da ce biti prije da se nismo dobro razumjeli.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 14:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ovo nije ta tema. O Ruji i njenim ekstremnim idejama mozes pricati negdje drugo. Otvori temu.
Ovo je tema o prekidanju projekcije filma.
Razlika izmedju ruskih dobrovoljaca i mudzahedina je samo sto ovi prvi imaju ljepse ime. :D
(O pocinjenim i nepocinjenim zlocinima ne bih, jer je rat sam po sebi zlocin)
Ja nikad nisam podrzavao ratove i sve sto oni nose; ali uvijek je bilo entuzijasta da ratuju na drugom kraju svijeta, zbog uvjerenja.

Ruja i kompanija prekinuli film, odjebali Andju; ovdasnji ljudi vide da tamo ima neko kome su oni bitni, za dva-tri dana nastavljamo po starom. Je l' Liga BiH namjestena, je l' Barsi navlace, krade li Dodik, oce l' biti penzije... Standard :)

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
NFL to što si se ti odrekao mudžahedina to je tvoja stvar, ja ih lično nikada nisam gotivio, pa ih se ne mogu ni odricati, ali svako ko je došao da ratuje za Republiku Srpsku uvijek će imati moje poštovanje.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 14:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Ovo nije ta tema. O Ruji i njenim ekstremnim idejama mozes pricati negdje drugo. Otvori temu.
Ovo je tema o prekidanju projekcije filma.
Razlika izmedju ruskih dobrovoljaca i mudzahedina je samo sto ovi prvi imaju ljepse ime. :D
(O pocinjenim i nepocinjenim zlocinima ne bih, jer je rat sam po sebi zlocin)
Ja nikad nisam podrzavao ratove i sve sto oni nose; ali uvijek je bilo entuzijasta da ratuju na drugom kraju svijeta, zbog uvjerenja.

Ruja i kompanija prekinuli film, odjebali Andju; ovdasnji ljudi vide da tamo ima neko kome su oni bitni, za dva-tri dana nastavljamo po starom. Je l' Liga BiH namjestena, je l' Barsi navlace, krade li Dodik, oce l' biti penzije... Standard :)

Ma hebo Andjin film, ionako je truba. Pogotovo kraj gdje se covjek preda sa "ja sam taj-i-taj i ja sam ratni zlocinac" :lol:
To je sranje koje samo Holywood moze smisliti. Ima 5 "domacih" filmova koji ce tom "uratku" odrat' guzove u svaka doba, ako pricamo o FILMU.

A ova tvoja boldana izjava - ma kakva crna uvjerenja...tu mislim da je manjina. Vecina ratuje na drugom kraju svijeta zbog KORISTI (bilo materialno u smislu placa, pljackanja osvojenih teritorija ili da bi dobili drzavljanstvo ili azil u odredjenoj zemlji jer su to vecinom prognani kriminalci u svojim zemljama).

Barsi navlace. Dodik krade. Penzije ce biti, a ja i ti cemo je placati i onima koji je ne zasluzuju (jer su 5 godina stariji od mene, npr.)...eto :D

Sorry na off-topicu, uglavnom.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 14:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Баби Папушка je napisao:
NFL to što si se ti odrekao mudžahedina to je tvoja stvar, ja ih lično nikada nisam gotivio, pa ih se ne mogu ni odricati, ali svako ko je došao da ratuje za Republiku Srpsku uvijek će imati moje poštovanje.

Ja ih nikada nisam gotivio, niti cu - jer nista pozitivno meni i mom narodu nisu donijeli (kakve crne ratne zasluge i slicne gluposti). A ti gotivi legije stranaca koje su tu bile - samo sto NIKO od njih nije ratovao za SRPSKU, tu se grdno varas...

Samo za svoje guzice. Pa ti vidi.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 14:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Tema je film i prekid istog, pa se drzite na tome. Ko je za koga ratovao i za koje ciljeve mozete na pdf-u Politika!!!

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2012, 09:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2011, 11:28
e nek su bas :D

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2012, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
NFL fanatik je napisao:
JA sam pretjerao??

Pa pola vas ovdje, licemjera, jedva cekate da pljujete po npr. Sarajevu jer su dosli "tamo neki" mudzahedini u toku rata, i oni sad ovo ili ono, blablabla...

A kad neko poput ove ovdje (koju na osnovu nekih njenih izjava i stavova o muslimanima uopsteno, BIH, proteklom ratu itd ne zelim ni okarakterisati kao osobu) pocne svasta pricati iz hebene Rusije - to je valjda OK, na osnovu vjere, sta li??

Pola vas ovdje o Bosnjacima govori sarkasticno kao o "multi-kulti" - a istovremeno ste ISTI ili VECI licemjeri od tih koje prozivate...

Ja makar nemam dlake na jeziku, ne volim ni "svoje" mudzahedine, ali ni "vasu bracu" Ruse - po intencijama prema BIH i njenim narodima.

A vi mene karakterisete kao "bio je nepristrasniji" a u isto vrijeme prihvatate i cijenite vase mudzahedine.

btw - Ruja mozda nije "skinula nekom glavu" u proteklom ratu kako neko rece - ali neki drugi RUSI jesu, itekako.

DA, TI SI PRETJERAO!

Kao prvo, nemoj da generalizujes!
Ja pisem u svoje ime!
Nadji mi jedan jedini post, gdje sam pisala protiv bilo kog naroda, bilo koje nacije! Prva sam koja pise o tome da je rat prosao, da trebamo dalje zivjeti, da djecu ne trebamo vaspitavati tako da mrze druge,..
Nemoj ti meni da sam licemjer!
Ja prva ne smatram da su nam rusi Bog zna kakva braca...nit su nam svi rusi braca, niti su nam sva braca rusi.
Ruja je drugo.
Ruja je clan naseg foruma, neko ko voli nase ljude, nas mentalitet, nasu drzavu,..koja je dosla da nas posjeti, upozna nase ljude i neke forumase.
Njen nacin iskazivanja revolta protiv Andjeline i njenog jednostranog, komercijalnog, besmislenog prikaza ratnih desavanja u BiH je mozda naivan ali i kao takav, vrijedan paznje.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2012, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nije to komercijala, vec smece.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2012, 10:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
za mene, tu stoji znak jednakosti. ni prva ni zadnja koja je zarad komercijale, tj profita, umjetnost srozala na nivo obicnog smeca.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]