NFL fanatik je napisao:
JA sam pretjerao??
Pa pola vas ovdje, licemjera, jedva cekate da pljujete po npr. Sarajevu jer su dosli "tamo neki" mudzahedini u toku rata, i oni sad ovo ili ono, blablabla...
A kad neko poput ove ovdje (koju na osnovu nekih njenih izjava i stavova o muslimanima uopsteno, BIH, proteklom ratu itd ne zelim ni okarakterisati kao osobu) pocne svasta pricati iz hebene Rusije - to je valjda OK, na osnovu vjere, sta li??
Pola vas ovdje o Bosnjacima govori sarkasticno kao o "multi-kulti" - a istovremeno ste ISTI ili VECI licemjeri od tih koje prozivate...
Ja makar nemam dlake na jeziku, ne volim ni "svoje" mudzahedine, ali ni "vasu bracu" Ruse - po intencijama prema BIH i njenim narodima.
A vi mene karakterisete kao "bio je nepristrasniji" a u isto vrijeme prihvatate i cijenite vase mudzahedine.
btw - Ruja mozda nije "skinula nekom glavu" u proteklom ratu kako neko rece - ali neki drugi RUSI jesu, itekako.
DA, TI SI PRETJERAO!
Kao prvo, nemoj da generalizujes!
Ja pisem u svoje ime!
Nadji mi jedan jedini post, gdje sam pisala protiv bilo kog naroda, bilo koje nacije! Prva sam koja pise o tome da je rat prosao, da trebamo dalje zivjeti, da djecu ne trebamo vaspitavati tako da mrze druge,..
Nemoj ti meni da sam licemjer!
Ja prva ne smatram da su nam rusi Bog zna kakva braca...nit su nam svi rusi braca, niti su nam sva braca rusi.
Ruja je drugo.
Ruja je clan naseg foruma, neko ko voli nase ljude, nas mentalitet, nasu drzavu,..koja je dosla da nas posjeti, upozna nase ljude i neke forumase.
Njen nacin iskazivanja revolta protiv Andjeline i njenog jednostranog, komercijalnog, besmislenog prikaza ratnih desavanja u BiH je mozda naivan ali i kao takav, vrijedan paznje.