banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 22:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Parada
PostPoslato: 31 Mar 2012, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Registrovanih možda 500, u stvarnosti mislim mnogo više.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 20:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
5-7 % stanovništva je Gay orijentisano!

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 20:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
ту дакле лежи зец. Толерантни башчаршијац држи предавање о паради,њеном значају,толеранцији, уважавању,људским правима. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Veze sa Sarajevom nemam! Al bas nikakve!

Smatram da je Sarajevo na daleko nizem kulturnom nivou i da se tamo - kao i u Pristini nikada nece odrzati Gay parada!

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
fijesta je napisao:
5-7 % stanovništva je Gay orijentisano!

Jel to po istrazivanju Danskog instituta za sociologiju?

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 06:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Evo ti jedno zanimljivo istraživanje:
Alfred Kinsey sredinom 20. vijeka radio istraživanja na tu temu i objavio je u svoje dve studije: Sexual Begavior in the Human Male (1948.) i Sexual Behavior in the Human Female (1953.)
Kinsey je došao do zaključka da je 37% muškaraca u SAD doživjelo orgazam sa drugim muškarcem u periodu poslije adolescencije.
Kinsey zaključuje i da je 10% muškaraca ekskluzivno homoseksualno. Procenat žena je nešto manji i kreće se od 2% do 6% po različitim grupama.

1979. radila se revizija njegovog istraživanja koja je utvrdila da ono nije bilo pristrasno!

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 10:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
Srdjane jesi to ti?

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 10:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
A imaš tako dobar avatar... Nije mi jasno!

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

fijesta je napisao:
Evo ti jedno zanimljivo istraživanje:
Alfred Kinsey sredinom 20. vijeka radio istraživanja na tu temu i objavio je u svoje dve studije: Sexual Begavior in the Human Male (1948.) i Sexual Behavior in the Human Female (1953.)
Kinsey je došao do zaključka da je 37% muškaraca u SAD doživjelo orgazam sa drugim muškarcem u periodu poslije adolescencije.
Kinsey zaključuje i da je 10% muškaraca ekskluzivno homoseksualno. Procenat žena je nešto manji i kreće se od 2% do 6% po različitim grupama.

1979. radila se revizija njegovog istraživanja koja je utvrdila da ono nije bilo pristrasno!

Znaci pederska USA= svijet?

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 15:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

malteras je napisao:

U americi su cak i indijanci prihvatili Gay brakove!
I ako prema tom nasledju posmatras USA onda je mozes nazvati pederskom.

Ali ako realno gledas bez predrasuda onda ces pronaci da su gej brakovi legalni u američkim saveznim državama Njujork, Konektikat, Ajova, Masačusets, Nju Hempšir i Vermont.

Znaci samo 6 drzava u USA od ukupnog broja drzava priznaje gej brakove i sa te strane nazvati USA pederskom je potpuno neozbiljno.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
fijesta je napisao:

sta mislis kako su spali na posljednjeg Mohikanca mamu im pedersku jebem

Bik Koji Sjedi Drugom Biku....

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

fijesta je napisao:
malteras je napisao:

I ako prema tom nasledju posmatras USA onda je mozes nazvati pederskom.

Ali ako realno gledas bez predrasuda onda ces pronaci da su gej brakovi legalni u američkim saveznim državama Njujork, Konektikat, Ajova, Masačusets, Nju Hempšir i Vermont.

Znaci samo 6 drzava u USA od ukupnog broja drzava priznaje gej brakove i sa te strane nazvati USA pederskom je potpuno neozbiljno.

Pa indijancima svejedno, em im brada ne raste nikome, em su manje vise i zene i muskarci isti, em su muskarci obdareni ko prosjecan oroz, tako da mu dodje na 50/50 ko ce koga da trpa.
Al ne vjerujem ja u to da su oni priznali tu vrstu druzenja, to je samo americka propaganda kojom se zeli reci da su indijanci izumrli zato sto su gurali u pogresne rupe i zbog radi toga se nisu razmnozavali, a u stvari se zna (samo se ne govori u javnosti) da su nestali nakon sto je meteor pao na zemlju, tamo negdje kad i dinosaurusi... Razmisli o tome.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 18:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Kada je došao bijeli čovjek indijanaca je bilo oko milion i po.
Danas ih prema popisu ima oko tri miliona. Znači duplo više i nisu izumrli, a naročito ne gay brkovima.
Dok ih se veliki broj integrisao u moderno SAD društvo tražeći posao jer ga u "voljenom" rezervatu nisu imali i stupajući u brakove sa ostalim rasama!

Možemo polemisati koliki bi broj danas indijanaca bio da nije došao bijeli čovjek (i oko milion Srba) ali vjerovatno nebi bili daleko napredniji izbog načina života kojim su živjeli. Teško da bi doživjeli industrijalizaciju!

Ali odošmo u offtopic!

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 18:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
fijesta jes ti primac ili udarac?

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 20:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

U filmu parada nije prikazan niti jedan poljubac između gej partnera.
U filmu nisu bitne eksplicitne scene sexa već pažnja, intimnost i nežnost između partnera, ali i ispoljena ljubav i ljubomora što je odlika svake pa i gay veze.

Tako da i na temi nije mjesto raspravi o tome.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo upravo sam izvrsio sam istrazivanje, za koje mogu slobodno da kazem da je kompletnije od Nisonovog, jer sam kao uzorak uzeo vise zemalja. I na osnovu ovoga, odgovorno tvrdim da je broj gejeva mnogo veci nego sto su to njegova i ona sljedeca ispitivanja pokazala. Ona ispitivanja sedamdesetih su potpuno zakazala, jer je jos uvijek bio u naletu hipijevski pokret, te kao clanovi gej populacije nisu priznati goli dugokosi muskarci koji su na bilo koje pitanje odgovarali sa "Dude, im totally fucked", jer se mislilo da je to posljedica konzumiranja opojnih biljaka, a ne cinjenice da ih je neko izjebao. Dakle, kada bi se to uzelo u obzir, doslo bi se do podataka do kojih sam ja istrazivanjem dosao- to je da vise od 72.78% ukupne ljudske populacije u stvari gej.

Pa, evo do kojih sam zakljucaka dosao.

Da krenemo prvo od nas. Mi smo ovdje svi odreda phomoseksualci. Nas penetriraju redovno, bilo da nam to cine interni izvori (koje sami biramo na demokratski nacin svakih nekoliko godina), ili da nam dolete svakih nekoliko decenija, pa nas zaskoce odozgo. Ovi interni su redovan izvor penetracije, sve go muskarac do gola muska (nadje se i poneka zena, ali i ona je uglavnom dovoljno muzevna da se slobodno moze smatrati muskarcem zakrzljalog spolovila). Pred njima tradicinoalnoo skidamo gace. Pravimo se da nam smeta, a u stavri uzivamo. Sto se tice zena ovdje, njih niko ne jebe. (Zbog ovoga je i nastala ona poznata da je u Banjaluci odnos muskaraca i zena 1:7... To se odnosi na skesualnu orijentaciju muskaraca, a ne na sam broj, jer je tada odnos 7:7...)

Sto se tice Arapa, oni su takodje svi odreda homoseksualci. Gotovo iz istih razloga kao i mi. A kad se jos podsjetimo i tradicije tih zemalja, gdje su glavesine Otomanske i slicnih imperija voljele da analno pustaju prvu krv djecacima, onda je sve jasno...

Idemo dalje, na cizmu. Tamo gej populacija na prvi pogled nije toliko zastupljena, ali su istrazivanja pokazala da se u prosjecnom italijanskom domacinstvu mogu pronaci bar tri strap-on-a, i to nerijetko u zelenoj, bijeloj i crvenoj boji, kojima zene, odnosno supruge i ostale redovno penetriraju anus svog bracnog saputnika dva puta sedmicno, time zadovoljavajuci njihove gej porive. Naravno, da Italijani nisu prosjecno nizi za deset cm od zemljakinja, ne bi strahovali da se daju na milost i nemilost spolovilu svoga prijatelja. S toga, dolazimo do zakljucka da su u Italiji zene te koje sputavaju gej pokret svojom korpulencijom i cistom silom, te da je stvarni broj homoseksualaca tamo daleko veci od 90% (pa realno je to i bilo, svi se depiliraju, sminkaju, nose roze majice, svi pokazatelji su prisutni odavno).

Dalje sam proucio Irsku, gdje je sve sasvim jasno. Vecini je poznato da je Irska 78% ruralna zemlja, a s obzirom da su im zene ruzne (ginger uglavnom) a krave lude, ne preostaje im nista drugo nego da potraze ljubav u overalls-ima svojih istopolnih drugova.

O sjeverniim evropskim zemljama i nekim zapadnim (Holandija, Belgija) procenat homoseksualaca pravazilazi 117,36...

Ovo istrazivanje naravno ne zavrsava ovdje, nego ono obuhvata jos mnoge zemlje (prvenstveno se to odnosi na zemlje istocne i juzne Azije, te podmagrebske Afrike), ali te podatke jos uvijek nisam stigao da obradim. Ocekujte rezultate sutra, mada po do sada obradjenim uzorcima, i ovdje procenat ne odstupa umnogome od vec pomenutih...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 22:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiracu autora ove teme jer njegove rijeci na neki nacin mogu da se i ovdje upotrijebe za pojedince:
"Mozak im radi na destruktivan način, pa gledaju šta će prije da polome (istroluju temu). Izgleda da su i roditelji tu zatajili..."

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Fijesta nemoj da uzimaš moje postove u pogrešnom kontekstu. To sam rekao u vezi neiživljenih klinaca koji lome grad u drugoj temi. Stvar je ovdje mnogo komplikovanija..

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 00:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
gnusni_snjesko je napisao:
fijesta je napisao:

sta mislis kako su spali na posljednjeg Mohikanca mamu im pedersku jebem

Bik Koji Sjedi Drugom Biku....

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 00:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
gnusni_snjesko je napisao:
-Da li postoje mali ljudi koji rade u fabrikama cokolade? POSTOJE
-Da li ponekada zaplesu i zapjevaju? I like to think so.

:lol: :lol: :lol:
bjez bolan u racku i ti i umap lumpasi

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2012, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/315968 ... lma-Parada

Evo Danny sad si najeb'o :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]