Evo upravo sam izvrsio sam istrazivanje, za koje mogu slobodno da kazem da je kompletnije od Nisonovog, jer sam kao uzorak uzeo vise zemalja. I na osnovu ovoga, odgovorno tvrdim da je broj gejeva mnogo veci nego sto su to njegova i ona sljedeca ispitivanja pokazala. Ona ispitivanja sedamdesetih su potpuno zakazala, jer je jos uvijek bio u naletu hipijevski pokret, te kao clanovi gej populacije nisu priznati goli dugokosi muskarci koji su na bilo koje pitanje odgovarali sa "Dude, im totally fucked", jer se mislilo da je to posljedica konzumiranja opojnih biljaka, a ne cinjenice da ih je neko izjebao. Dakle, kada bi se to uzelo u obzir, doslo bi se do podataka do kojih sam ja istrazivanjem dosao- to je da vise od 72.78% ukupne ljudske populacije u stvari gej.
Pa, evo do kojih sam zakljucaka dosao.
Da krenemo prvo od nas. Mi smo ovdje svi odreda phomoseksualci. Nas penetriraju redovno, bilo da nam to cine interni izvori (koje sami biramo na demokratski nacin svakih nekoliko godina), ili da nam dolete svakih nekoliko decenija, pa nas zaskoce odozgo. Ovi interni su redovan izvor penetracije, sve go muskarac do gola muska (nadje se i poneka zena, ali i ona je uglavnom dovoljno muzevna da se slobodno moze smatrati muskarcem zakrzljalog spolovila). Pred njima tradicinoalnoo skidamo gace. Pravimo se da nam smeta, a u stavri uzivamo. Sto se tice zena ovdje, njih niko ne jebe. (Zbog ovoga je i nastala ona poznata da je u Banjaluci odnos muskaraca i zena 1:7... To se odnosi na skesualnu orijentaciju muskaraca, a ne na sam broj, jer je tada odnos 7:7...)
Sto se tice Arapa, oni su takodje svi odreda homoseksualci. Gotovo iz istih razloga kao i mi. A kad se jos podsjetimo i tradicije tih zemalja, gdje su glavesine Otomanske i slicnih imperija voljele da analno pustaju prvu krv djecacima, onda je sve jasno...
Idemo dalje, na cizmu. Tamo gej populacija na prvi pogled nije toliko zastupljena, ali su istrazivanja pokazala da se u prosjecnom italijanskom domacinstvu mogu pronaci bar tri strap-on-a, i to nerijetko u zelenoj, bijeloj i crvenoj boji, kojima zene, odnosno supruge i ostale redovno penetriraju anus svog bracnog saputnika dva puta sedmicno, time zadovoljavajuci njihove gej porive. Naravno, da Italijani nisu prosjecno nizi za deset cm od zemljakinja, ne bi strahovali da se daju na milost i nemilost spolovilu svoga prijatelja. S toga, dolazimo do zakljucka da su u Italiji zene te koje sputavaju gej pokret svojom korpulencijom i cistom silom, te da je stvarni broj homoseksualaca tamo daleko veci od 90% (pa realno je to i bilo, svi se depiliraju, sminkaju, nose roze majice, svi pokazatelji su prisutni odavno).
Dalje sam proucio Irsku, gdje je sve sasvim jasno. Vecini je poznato da je Irska 78% ruralna zemlja, a s obzirom da su im zene ruzne (ginger uglavnom) a krave lude, ne preostaje im nista drugo nego da potraze ljubav u overalls-ima svojih istopolnih drugova.
O sjeverniim evropskim zemljama i nekim zapadnim (Holandija, Belgija) procenat homoseksualaca pravazilazi 117,36...
Ovo istrazivanje naravno ne zavrsava ovdje, nego ono obuhvata jos mnoge zemlje (prvenstveno se to odnosi na zemlje istocne i juzne Azije, te podmagrebske Afrike), ali te podatke jos uvijek nisam stigao da obradim. Ocekujte rezultate sutra, mada po do sada obradjenim uzorcima, i ovdje procenat ne odstupa umnogome od vec pomenutih...
|