banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jun 2025, 20:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 200 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Mar 2012, 22:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ima gorih i od mene. :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
rotor je napisao:
ljudi moji ja se stvarno brinem jer vidim da i ovdje na forumu pacijenata dobrih...

ja kontam odraditi praksu iz psihologije na ovom forumu...

on topic:
Ne vjerujem da je ovo imalo ikakve veze sa džamijom. I ja bih prije rekla da su to uradila neka nevaspitana djeca sa ko zna kakvim sve problemima u kući. Kad vidim ko sve pravi djecu i kako postupa sa njima, strašno. Nema to nikakve veze gdje se odrasta, takvih stvari ima i kod nas i vani. Mogu misliti kako će tek biti ako se ne daj Bože jednog dana sastave dva ovako poremećena uma i naprave dijete. Počećemo i ljude viđati po ogradama.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 23:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Hertzog je napisao:
Ma koji normalni ljudi, pa ko nije radio slicne gluposti. Mi smo nasli kornjacu, veliku, mucili je na kraju zapalili. Macke bacali sa 2-3 sprata, vezali ih za rep i bacali. Sve je to odrastanje

takvo "odrastanje" si svojevremeno nisu mogli priustiti ni oni iz KP domova
sta li su tebi roditelji radili kad si se tako izzivljavao?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Vjerovatno je riječ o nekom konceptualnom umjetniku.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 23:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Vidiš ja mislim potpuno drugačije,ovo ima veze sa džamijom i sa svim onim što je Manitu naveo o medijima i BiH.Istim scenariom je počeo rat na ovim prostorima i isti ljudi vode još uvijek medijske ratove.Kod nas srba imate jednog Peru Simića ,Kopanju a sa druge strane Lagumdžiju,Cerića itd. Jadna mačka je tu nešto kao kolateralna šteta.Najvjerovatnije je postavljena rukom onoga ko je i slikao.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 23:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
Prvo ste mi otjerali sadašnje mace, a koje su osjetljive na mace, a koje se neće više pojaviti zbog proglašenog status qwo-a dok se ovo ne razriješi... džaba što i ja volim mace... al' praaavo... ;)
Pa ste mi otjerali bivše mace, a koje su osjetljive na mace, a koje su bile rade da mi po potrebi, a kad se ja onesposobim, naprave doručakručakvečeru... zavisno od doba dana kad otvorim oči... ili šta već...
A onda ste mi još otjerali buduće mace, a koje su osjetljive na mace, na koje ja bacam oči... a trudio sam se... sad ću od tog bacanja da obnevidim...

JEBO VAS CUKO!

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 23:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Okt 2011, 12:28
Nemam naviku da ostavljam komentare na ovom forumu, što se može vidjeti po broju mojih postova. Jedan od razloga je i taj što se nerijetko nađe neki pametnjaković koji po pravilu mora da „minira“ svaku temu, a to čini samo da bi ispao faca i glavni u svom 6.b razredu (nije da nekada ne bude i smiješno). Ali, ovdje sam pročitala nešto toliko odvratno da sam čak i ja isprovocirana da kažem koju.
Srpkinja sam koja je u Banjaluku došla početkom rata ne svojom voljom i u tom smislu nemam potrebu pravdati se zbog toga koga volim i simpatišem, a koga ne. Da se mene pitalo, rat se nikada ne bi desio, ni ovdje ni bilo gdje na ovom svijetu. No, nečijom se voljom desilo što se desilo, neki su imali priliku sve to da ostave iza sebe i odu, drugi nisu imali izbora i oni su, svako na svoj način, to skupo platili. Zbog njih (tu ubrajam i sebe) volim što granica postoji i ne bih željela da dođe do njenog uklanjanja. I tu bih sa politikom, što se ove teme tiče, završila.
Sve opcije vezane za ovaj odvratni čin koje ste svi vi ovdje naveli su moguće. I da je mačka prethodno nehotice zgažena pa stavljena baš na tu ogradu, da je ubijena namjenski da bi bila stavljena na tu ogradu, da su je ubili oni koji u svojim bolesnim umovima smatraju da bi mogli imati političku ili neku drugu korist od ovog ogavnog čina itd., itd. Međutim, meni lično u svemu ovome najodvratnije je to što se o ovako nečem odvratnom uopšte i počelo govoriti sa aspekta politike, odnosno, što je ubijanje životinje od strane nekih ljudi ovdje uzeto kao nešto najnormalnije. Posebno odvratna mi je rečenica dečka čije postove sam s vremena na vrijeme imala priliku da pročitam jer je bio aktivan na temi na kojoj sam ja bila najaktivnija, a koji mi se nije učinio toliko kritičan kao ovdje. Spomenuo je svoje djetinjstvo i mučenje i spaljivanje kornjače i bacanje mačaka sa zgrade. Naravno da mi ne pada na pamet da ja tu sada vršim neke društvene analize u pokušaju pronalaženja odgovora na pitanje šta je to tačno krenulo po zlu, pa ću se samo zapitati da li je moguće da sam ja stvarno toliko ostarila da ne znam da se djeca danas, umjesto „žmire“, „između dvije vatre“, „care, care, govedare“, „školice“ itd., itd. igraju mučenja i spaljivanja životinja? Da djeca od desetak godina danas umjesto „Kolariću, Paniću“, „Branka Kockice“, „Na slovo na slovo“, „Laku noć, deco“ ili crtanog u 19.15, nakon kog se istog momenta i bez pogovora moralo ići u krpe, u kasnim satima i samoći svojih soba pregledaju i postavljaju boleštine na youtube-u? Heeeeeej, mučiti kornjaču i spaliti je?!! Jbt, čovječe, gdje li si ti rastao i ko li je tebe vaspitavao?!!
Sve je otišlo dođavola nakon što djeca dobiše svoja prava svakojake vrste, a pubertet dobi status bolesti za koju trebaju posebni tretmani i posebna roditeljska pažnja. Ma sveti Dušanov zakonik i batina koja je iz raja izašla!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

I ja sam Srbin... koji je silom prilika došao u Banjuluku... još sedamdes'osme... protivno svojoj volji! Iz Kiseljaka! Im'o sam dvije godine... mater... dušmansku!

Ja sam za to da se protjeramo... k'o po Dušanovom... da se ožeže... da se opiči, po obrazu... ko je odakle došao... huuz vid mi? ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Ponoviću ovdje konkretno NIJE TOLIKA RIJEČ o mačku, već postoji nešto dublje što pojedini ne žele shvatiti.

I kada se ova vijest čita, ispada da smo mi zadojeni mržnjom, da smo sadisti itd.. Ovu vijest sutra pročita neko dijete iz Sarsjeva. Šta ga spriječava da uzme ubije drugu mačku, psa, vola, konja, nebitno i ostavi na kapiju od pravoslavne crkve crkve?

Ljudi moji, OVO NIJE ISPRAVAN NAČIN!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Macka na stubu i u Sarajevu > http://www.sarajevo-x.com/vijesti/saraj ... /120313184 :P

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 14 Mar 2012, 00:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Дени проблем је што се дјетету у Сарајеву у џамијама и образовним установама глава пуни далеко горим стварима него што је убијање мачке. То доста људи зна али о томе се ћути,не желим дубље објашњават да не би био окарактерисан као свезнајући или као неко ко жели тему у други смјер одвести.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Danny ^_^, majko, šta je loše u nabijanju vola... mislim, na kolac, pa da se isti turi na neko prženje...

Preformuliši! :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Danny: Kućni odgoj, ako ga ima.

Što se mene tiče, ovdje je riječ samo o mački i to je najdublji smisao.
Eventualna politička tumačenja me ne interesuju.

Adrenalin...je l' moralo baš danas?

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
jellyfish je napisao:

Saniti Velić svaka čast.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

E . je napisao:
Danny: Kućni odgoj, ako ga ima.

Što se mene tiče, ovdje je riječ samo o mački i to je najdublji smisao.
Eventualna politička tumačenja me ne interesuju.

Adrenalin...je l' moralo baš danas?

A kad će ako neće danas? Hoćeš da čekaš sljedeće tri godine? :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
jel ono u Koreji jedu macke

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ispadoh ja poremeceni psiholata, kao sto sam naveo u nekom od prethodnih postova. :lol:

Cenim da ste na osnovu pisanja na ovoj temi doneli zakljucak kako i ko je mene odgajao, a od ljudi koji pisu na ovoj temi, poznaje me samo jedna osoba i to onako povrsno. Psihoanalizu necije licnosti ostavite za osobe koje su strucne za to iz navedenih stvari mozes izvuci samo pogresan zakljucak jer je ovo ipak samo forum:)

@BSE
Jbt nisam ja to sve radio, a mozda mi je ta kornjaca ostavila gorak ukus dok je se secam i nako 20+ godina :lol:
Al napravih frku zbog macke sunce ti poljubim :)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
ja znam lika koji je macku strpo u kondom xD

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

apokalipto je napisao:

Štob' rek'o Čeh, Švabo, Francuz...

GROSS! :P

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
apokalipto je napisao:

:lol:

@Vuče istina. Međutim ja smatram za liniju manjeg otpora ako mi njima vratimo to isto a hoćemo.. Najbolje je da se bavimo svojim poslom i da se sve više i više distanciramo od FBiH, ali za to moraš biti ekonomski jak, što mi nismo. Ovako će naši nabiti mačku na kapiju, njihovi će ući i opljačkati crkvu,naši će se popišati na mezarje, njihovi će napisati grafit po crkvi o Jasenovcu.. I tako u nedogled, od toga nema koristi..

@Adrenalin ja sam odrastao na ribi, tako da su mi ti specijaliteti sa volovima strani :D

@E nažalost takvih je sve manje i manje. Interesantno je to koliko je narod hitar kada treba komentarisati ove vijesti, uopšteno kada su ta prepucavanja između 2 naroda (direktno ili indirektno). A kada treba uraditi nešto korisno za sebe i okolinu, protestvovati zato što se porezi povećavaju, zato što su ukinuti oni dodaci borcima.. Onda ih nema.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 200 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]