banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 15:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Feb 2012, 21:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zasto?
Momci dobro igraju, bore se i rezultat to i pokazuje... Od onakvog krsa dosli smo do toga da ravnopravno igramo sa Cedevitom u gostima, ja sam zadovoljan, napredak je ocigledan.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 22:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

hehe, ne moze se drugacije pobijediti, kakva govna :roll:

Tri tehnicke, prva zbog simuliranja faula ( :confused2: :confused2: :confused2: ) druga zbog razgovora covica sa klupom( :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: ) i treca 35 sekundi prije kraja.

Nasi odlicni, odbrana solidna, crnac predobar, ostali isto odlicni. Steta zbog ovakvih stvari, da se igrala samo kosarka imali bi ako ne pozitivan onda jednak omjer pobjeda i poraza.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 22:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Jel neko sumnja u naseg pravoslavnog barjaktara 8) Kakva partija Tomasa :D na stranu 23 poena i skokovi kad momak kida u odbrani.
Uprkos sudijskoj nepravdi (ako je Kariju ono za tehnicku onda je Zula trebao dobiti bar tri ) imali smo svojih gluposti posebno MIle, kojeg Pesic po svaku cijenu zeli vratiti. Sto skeva napisa od ekipe koja je ispadala u odbrani dosli smo da nam Olimpija i Cedevita moraju ukrasti pobjedu...Osim Makabija mislim da nema ekipe koje se trebamo bojati do kraja bice to jos sve bolje

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 22:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sudije sjebale, ali nema veze. Dobro su igrali i zamalo da uzmu odlicnu Cedevitu. Napredak je i te kako primjetan, samo da se nastavi tako. :)

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Bez obzira na poneku grešku (ljudski je), svaka čast za Pešića i momke :occasion5:
Nisam očekivao ovoliki napredak.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012, 23:10 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nisam gledao utakmicu, ali drago mi je da momci igraju dobro. Biće to odlično za neko vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 12:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Човић - поправља се, мора паметније у нападу.
Цвеле - не игра, не знам због чега :-?
Лазић - у одбрани кида, у нападу јако лимитиран за бека, али шта је ту је.
Недовић - ако уђе у форму од прошле сезоне покидаће најјаче. Сад је само скроман.
Милутиновић - одличан, и што је најважније игра резонски и у нападу и одбрани, идуће године можда и репрезентативац.
Бојан Поповић - онако, искусан плејмекер, игра одбрану добро, у нападу несрља, ниакд и није био нека класа. Моје неко мишљење је да Звезда за идућу годину треба неког бољег за стартног плеја, или Недовића исфорсисати, а овај може са клупе помоћи.
Томас - сад најбољи у екипи.
Петар поповић - по старе дане се поправио, нико му не може оспорити да погађа онај шут из окрета маестрално.
Сава Лешић - момак који се највише труди на терену, снимите га мало идући пут, увијек се труди, кида јако. Има фин шут, али је слаб у игри леђима пема кошу и у одбрани лице у лице. Али све у свему јако захвалан играч.
Суботић - испао из форме, и лако улази у проблеме с грешкама, добар је у скоку у оба правца, користан је ол раунд играч, али сад није у форми.
Миле Илић - најбољи високи шутер у европи :wink: Али слабо једе, мора ојачати, бар још 5-6 кила, да би се могао са центрима са ниским тежиштем носати.
Урош Николић - да је неко други тренер, а не Кари, рекао би да је неправедно запостављен. Карију нико ништа никад не смије замјерити, чисто ради образа :wink:

Шта је Васићем, јел отјеран или повријеђен или је замјенио Недовића на хлађењу :D ? Могао би помоћи шутем на противничке зоне, али има јако лоше латералне кретње у одбрани, нешто слично ко Теодосић.

Моје неко скромно мишељење је да треба један добар плејмекер у Звезди. И можда али можда класични шутер, неко ко из трчи из блока и шутне. Такав играч у свим екипама одбрану развалачи.
То је мана Звезде, што нема играча на којег се одбрана базирати мора. Не мислим неког екстраквалитетног играча, али неког ко може 3-4 трице из 6-7 покушаја ставити. Овако екипе доста убију Звезду зоном, јер нема ту шутера неког расног који то може испогађати око 50% отворених шутева.

Толико од мене, волио би чути неке ваше коментаре.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U sustini si sve rekao, nemamo klasicnoc tricasa, sto je veliki hendikep(npr. pavkovic kod radnickog ili onaj camuga kod cedevite), i igramo zbog toga veoma tesko na zonu. Vasic je povrijedjen, povrijedio se na prijateljskoj utakmicic prije nekoliko dana.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 19:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Rutinska pobjeda protiv Heliosa, ovo je bila jaca trening utakmica...
Tomas opet kida u odbrani, uplasio je slovence da vise nisu smjeli uputiti pravi pas kad je on u blizini
Minute dobili Cvele, Uros, a u jednom momentu imali plus 27. Igramo sve bolje

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 21:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Postali smo ekipa, to je bitno. Nego, hoce li biti organizovanog navijanja na utakmicama kupa?

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 23:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hoce , ide se u NIs

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 21:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Utakmica protiv hemofarma rijesena poslije prve cetvrtine :) , na poluvremenu plus 23, do poslednjeg minuta bilo je plus 29, dobra igra, momci su razigrani, preciszni i igraju dobru odbranu...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
шкева дај нам какав линк да одгледам друго ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 21:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=291

Evo, mada nije nesto zanimljivo ako ne navijas :)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I katastrofalno drugo poluvrijeme, ne mozemo nista pogoditi :oops: , neverovatno :oops:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Ja jesmo umjetnici,u jednom trenutku vodimo 46:17 i ljudi nas stignu :lol:
Zvezda oooooooooooooooo :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2012, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Realno nemamo šanse u finalu. Em što su ipak jači, em što, ako nas krene, sudije će da pripomognu, napuniće nas ličnima ili tako nešto.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2012, 13:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mene zivcira ovaj preterani pad u igri u drugom poluvremenu, a to se desavalo na obe utakmice kupa, kada bi sastavili celu utakmicu kao sto smo odigrali prvo poluvreme u prethodne dve utakmice, mislim da bi bili izjednaceni sa partizanom... Sve je to kao OKi, odmaramo igrace zbog zgusnutog rasporeda, ali onakav pad ne sme da se desava, a nama se desio dve utakmice zarednom

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2012, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ima Pešić još rubina da popije, dok ova ekipa počne da igra potpuno kako on zahtjeva, ali sad je već vidljiv napredak u odnosu na početak sezone. Ja lijepo rekoh da čovjek zna šta radi, a za razliku od prvog mandata, sad ima i logistiku u vidu Čovića, da ga isprati.
Večeras Partizan uzima vrlo vjerovatno, odnosno nekih 70-80 procenata šansi je na njihovoj strani. Realno su jači i igrački i organizaciono, tako da Pešićevo znanje i iskustvo, u odnosu na Jovanovića, teško da može da donese pobjedu. Ono što se može izvući iz ove utakmice, jeste da se vidi gdje je ova Zvezda u odnosu na onu iz prvog dijela sezone i u odnosu na Partizan, koji je još uvijek najjači tim na ovim prostorima...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2012, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa i rekao je Pesic da smo prvo poluvrijeme protiv Hemofarma igrali iznad svojih mogucnosti i trenutnog kvaliteta... Takodje je rekao da ce Zvezda pravu odbranu igrati tek sledece sezone. Ma ok je ovo, kad do kraja Kari izgura taj svoj sistem novi igraci ce se brzo uklopiti i sve ce to biti mnogo bolje!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]