Човић - поправља се, мора паметније у нападу.
Цвеле - не игра, не знам због чега
Лазић - у одбрани кида, у нападу јако лимитиран за бека, али шта је ту је.
Недовић - ако уђе у форму од прошле сезоне покидаће најјаче. Сад је само скроман.
Милутиновић - одличан, и што је најважније игра резонски и у нападу и одбрани, идуће године можда и репрезентативац.
Бојан Поповић - онако, искусан плејмекер, игра одбрану добро, у нападу несрља, ниакд и није био нека класа. Моје неко мишљење је да Звезда за идућу годину треба неког бољег за стартног плеја, или Недовића исфорсисати, а овај може са клупе помоћи.
Томас - сад најбољи у екипи.
Петар поповић - по старе дане се поправио, нико му не може оспорити да погађа онај шут из окрета маестрално.
Сава Лешић - момак који се највише труди на терену, снимите га мало идући пут, увијек се труди, кида јако. Има фин шут, али је слаб у игри леђима пема кошу и у одбрани лице у лице. Али све у свему јако захвалан играч.
Суботић - испао из форме, и лако улази у проблеме с грешкама, добар је у скоку у оба правца, користан је ол раунд играч, али сад није у форми.
Миле Илић - најбољи високи шутер у европи

Али слабо једе, мора ојачати, бар још 5-6 кила, да би се могао са центрима са ниским тежиштем носати.
Урош Николић - да је неко други тренер, а не Кари, рекао би да је неправедно запостављен. Карију нико ништа никад не смије замјерити, чисто ради образа

Шта је Васићем, јел отјеран или повријеђен или је замјенио Недовића на хлађењу

? Могао би помоћи шутем на противничке зоне, али има јако лоше латералне кретње у одбрани, нешто слично ко Теодосић.
Моје неко скромно мишељење је да треба један добар плејмекер у Звезди. И можда али можда класични шутер, неко ко из трчи из блока и шутне. Такав играч у свим екипама одбрану развалачи.
То је мана Звезде, што нема играча на којег се одбрана базирати мора. Не мислим неког екстраквалитетног играча, али неког ко може 3-4 трице из 6-7 покушаја ставити. Овако екипе доста убију Звезду зоном, јер нема ту шутера неког расног који то може испогађати око 50% отворених шутева.
Толико од мене, волио би чути неке ваше коментаре.