sinip je napisao:
Banjalucki_Behar je napisao:
sinip je napisao:
Ето видиш, управо због оваквих изјава вас "нормалних" муслимана, мени је сваког дана у сваком погледу све више жао што сам прстом мрднуо да иком помогнем ономад. И не брини, неће се поновити. Мада се искрено надам да неће ни требати, али НЕЋЕ СЕ ПОНОВИТИ!
Da si covjek nebi zalio ako si nekoga pomogao,
a znamo da nisi jeli da jesi nebi se kajao radi mene, nego bio ponosan na sebe. Biti covjek, teska disciplina nazalost
А јел знате (ово нешто као Борг, а?) и који ће бројеви да буду извучени на лотоу, баш би ми згодно дошло? Иначе, не кајем се ја ради тебе, или ни близу само ради тебе, кајем се што видим да се 16 година након рата са муслиманске стране ништа није промјенило, а ни неће чини ми се,
и даље се гласа за исту политику и исте људе који су закували рат са ваше стране, а ја имам 16 година више него на крају рата, и не видим краја овом срању. Што се тиче "бити човјек" фразе, ево ти још једна: "човјек се учи док је жив". Тако да, ја сам своју лекцију научио. А да ли ми ти вјерујеш или не, немаш појма колико ме болЕ уво...
Cuj sa muslimanske strane se nista nije promjenilo, a vlast u Doboju cini upravo SDS, koji je naravno sinonim sa demokratiju i nema nikakve veze sa ratom, a na vlasti je slucajno 20 god u Doboju.
Slazem se da covjek uci dok je ziv, a lakcije se uce cijeli zivot, i ja sam takode svoju naucio, a to je da ljude djelim da dobre i lose. Treca opcija za mene nepostoji, pomagati ljudima je vrlina, ja im danas dan pomazem, i pomagacu dok budem mogao, bez obzira na naciju, stranacku pripadnost(sto je sada u modi), ili neku drugu gluspost. Nisam naucen da mrzi, svoju djecu odgajam da nemrze, i jako sam sretan radi toga.
Sto se tice same presude sa Ferhadiju, u jednu ruku mi i je drago sto nisu dobili novac, jeli bi im se izgubio svaki trag, kao sto je slucaj sa sa mnogim donacijma koju IZ preusmjeri u svoje dzepove.