banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235 ... 816  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: off topic
PostPoslato: 05 Feb 2012, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
:lol:

Neke stvari moram da imam jer je službeno vozilo u pitanju. Ne možeš vjertovati šta su sve u stanju da traže prilikom "rutinske kontrole". Džaba im. :lol:

Ostalo se nametnulo kao potreba. :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 22:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Phoenix tokom rutinske kontrole tvog prethodnog posta primjetio sam deku i jastuče, kontam da je to sasvim dovoljno za bilo koju situaciju. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 22:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
I ja sam pricao o sluzbenim vozilima ;)

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 22:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jastuce? Ajd deka dok stavlja lance :)

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Sunce ti, pa sa tom ratnom opremom se moze na put oko svijeta :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 08:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ili zapoceti omanji rat.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Phoenix je napisao:
U žensku odbranu, u autu imam sve stvari koje mogu da zatrebaju (2 l vode za hladnjak, ulje koje ne znam da promjenim al' nebitno, neotvorenu prvu pomoć, aparat za požar, komplet opremu za snijeg (da, da, čak i lance koje isto ne znam da stavim :lol: ), litru antifriza, par litara tečnosti za šajbe, toalet papir, maramice vlažne i obične, deku, jastuk, par knjiga i novina, antiseptik); kad idem na put: 2 dl kafe, vodu, sok, grickalice, žvake, bombone.

Impresivno, nema šta. :lol:
Inače, koji auto?

Što se ulja tiče, promjeniti ga nećeš nikad naučito, vjerujem, jer se to radi (za normalne ljude) u servisu. No, dosuti ulje (prethodno - provjeriti stanje) bi trebala znati, za svaki slučaj. Jednostavno je kao dosipanje vode, pitaj najbližu "muškarčinu" da ti pokaže. :)

I te dve litre vode ti nizašta nisu sad, radije stavi u gepek još litru antifriza.

Ja u gepeku imam neke 2l "domaćeg" antifriza, kratki vojni antifriz, razbijenu maglenku, ćebe za prase, iitison koji prekriva fleke od ulja, rupu umjesto rezervnog točka (biće i on, samo da izbalansiram felugu i premontiram gumu), nekih 20 godina staru neotvorenu prvu pomoć, pumpa/dizalica/ključ djavo, set gedora i šrafcigera i 2 kompleta sijalica... Mislim da je to to.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 12:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne mogu editovati post...onaj "kratki vojni" je ašov a ne antifriz, a meni treba jača kafa.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 12:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
E. da te pitam:
Kakav je antifriz kad mu istekne rok trajanja, cuo sam da moze pjeniti. Je li on i za sta sem za bacanje? Imam pozamasnu kolicinu pa mi zao baciti, a nisam sipao da probam. Neki sforovski, naslo se...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa koliko mu je godina?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Pih, morao bih sici u podrum da vidim. Odavno se to vuca jer sam bio negdje zagubio/zatrpao kanister. Cini mi se da mu je 2007 istekao rok trajanja. Valjace izgleda na vikendici za vodokotlic da ne mrzne voda.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
zipo je napisao:
Phoenix tokom rutinske kontrole tvog prethodnog posta primjetio sam deku i jastuče, kontam da je to sasvim dovoljno za bilo koju situaciju. :D

Fabia nije baš poznata po udobnim sjedištima, tako da kičma i cijeli krstačni dio leđa otpadaju ako se duže vozi. :wink: Jastuk služi za podbočiti leđa. :wink: A tata rek'o da moram obavezno da imam deku u autu. "Znaš, ako uletiš u neko nevrijeme da možeš stati i odmoriti, nikad ne znaš koliko može da traje i da li ćeš imati dovoljno goriva za grijanje." A ja slušam tatu. 8)

:lol:

E ljudi moji, kada auto postane kancelarija i više od toga, počneš skoro čitavu kuću da vučeš u njemu.

E . je napisao:
Impresivno, nema šta. :lol:
Inače, koji auto?

Što se ulja tiče, promjeniti ga nećeš nikad naučito, vjerujem, jer se to radi (za normalne ljude) u servisu. No, dosuti ulje (prethodno - provjeriti stanje) bi trebala znati, za svaki slučaj. Jednostavno je kao dosipanje vode, pitaj najbližu "muškarčinu" da ti pokaže. :)

I te dve litre vode ti nizašta nisu sad, radije stavi u gepek još litru antifriza.

Ja u gepeku imam neke 2l "domaćeg" antifriza, kratki vojni antifriz, razbijenu maglenku, ćebe za prase, iitison koji prekriva fleke od ulja, rupu umjesto rezervnog točka (biće i on, samo da izbalansiram felugu i premontiram gumu), nekih 20 godina staru neotvorenu prvu pomoć, pumpa/dizalica/ključ djavo, set gedora i šrafcigera i 2 kompleta sijalica... Mislim da je to to.

Prvo, hvala. :oops: Spremna i spretna, nema dalje. :lol:

Teoretski, znam dosuti ulje. Praktično, nisam to nikad radila, ali mi auto redovno ide na obavezan servis, tako da nisam dosad imala potrebe. Ali, neka ulja. :wink:

Jaoooo, ašov! To moram da zbavim! Slika :lol: (Imam i ja ovo pumpa/dizalica/ključ djavo.)

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 20:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prosle zime sam vozao metlu dzoger. Savrseno za lako i brzo ciscenja snijega sa auta.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

blaf77 je napisao:
Pih, morao bih sici u podrum da vidim. Odavno se to vuca jer sam bio negdje zagubio/zatrpao kanister. Cini mi se da mu je 2007 istekao rok trajanja. Valjace izgleda na vikendici za vodokotlic da ne mrzne voda.
Ja imam u autu već podosta permant koji se vuče u bačvi u garaži već tipa desetak godina.
Uopšte, još nisam vidio da permantu "prođe rok", eventualno bi mogao izgubiti svojstva - izmjeri do koliko djeluje. A za to da pjeni...stvarno nemam ideju.
shakal je napisao:
Spoiler:
Slika

Genijalno. Najljepše je što se fino vide klizači što će reći da se nije zeznuo, ušao u auto i otvorio šiber, već da je bio otvoren kad je snijeg počeo da pada...valjda su kožna sjedišta.
Phoenix je napisao:
"Znaš, ako uletiš u neko nevrijeme da možeš stati i odmoriti, nikad ne znaš koliko može da traje i da li ćeš imati dovoljno goriva za grijanje." A ja slušam tatu. 8)
Slušaj i dalje tatu, zna čovjek šta priča.

I mene je djed naučio imati ćebe u autu...doduše, on je govorio da se nikad ne zna gdje mogu izletiti jeftini prasići, eventualno janjci, a treba ih u nešto zamotati.
On me i navukao na karavane. Jedino što mu nikad nisam ispunio želju da imam dušek nazad. :lol:
Phoenix je napisao:
Teoretski, znam dosuti ulje. Praktično, nisam to nikad radila, ali mi auto redovno ide na obavezan servis, tako da nisam dosad imala potrebe. Ali, neka ulja. :wink:
Htjedoh i ja reći, koliko shvatih: voziš relativno nov, i još k tome službeni auto, tako da u principu ne moraš znati ni kako se otvara hauba, imati ulje, tečnosti za servo i kočnice i hidrauličnu dizalicu je za nas što sami sklapamo motore od ni-sami-ne-znamo-čega...

No, nikad se ne zna, neka ga. ;)
Phoenix je napisao:
Jaoooo, ašov! To moram da zbavim!
Ozbiljno, vrlo je koristan gadget, totalni fashion yes yes yes ove sezone, pogotovo ako se rasklapa.
The_new_Statesman je napisao:
Prosle zime sam vozao metlu dzoger. Savrseno za lako i brzo ciscenja snijega sa auta.
Mhm, samo ja nikako da se sjetim da je ubacim u gepek, a sigurno imam bar nekoliko u garaži...samo da nađem, u svom kršu tamo.

Ozbiljno, razmišljam da kupim neku malu duvalicu za lišće i vozam je u gepeku.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 22:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti si men' kritican :lol: :evil3:

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 14:27 
svaka cast, ja u kolima imam i rezervne patike. s tim sto stikle imam uvijek bar dva para, jer mi je zao peta, a volim kupiti skupe cipele :D
imam i ja vlazne maramice, suhe, toalet papir, grickalice, bombonice, zvake i vodu.
prvu pomoc, sve za led i snijeg, i tecnost za sajbu. dekicu takodje, jastuk nemam :lol: kisobran i eto.
meni auto dodje ko druga kuca, bar ga ja tako dozivljavam.. :lol:

koliko cesto perete kola, usisavate? odrzavate uopste?
ne mislim kad je ovako sugavo vrijeme, nego uopbicajno, po redovnim vremenskim prilikama..
i gdje perete kola?

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 14:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ovo
je
invazija
!!

Spasavaj
se
ko
moze
!!

:lol: :lol: :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
A jesam sretna sto ne vozim u autu mini market :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 15:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Kud svi forumasi tu i mali mirdza 8)

Od "opreme" u autu vozim:
Merc - komplet alata, dvije dizalice (hidraulicka i obicna), sijalice, sajla za slepanje, deka, prva pomoc, PP aparat, fluoroscentni prsluk, cjevura pod sjedistem ( :lol: ), noz, lampa, i jos po nesto
Abarth - Nista, nemam ni rezervnog tocka :lol: Ionako ne bih mogao nista da popravim... Znaci samo ono sto je obavezno - PP aparat, prva pomoc i fluoroscentni prsluk. Naravno tu su i noz i pajser pod sjedalom, ali to ni ne racunam 8)

E, da, ljeti vozim cizme u gepeku kad idem negdje na gradjevinu i moram da gazam po blatu :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235 ... 816  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]