Izzard je napisao:
Ko god da smo mi jedina ispravna logika je da na osnovu toga ko su napadači definišemo ko su napadači
Ma pase i tako nije ni to problem...Breivik je dakle...na osnovu i toga sto je napadac bio pripadnik "Crvenih Kmera" jel de a ne "Christian crusader"-koja je dakako jihadska organizacija s Ebu Hamzom na celu....

Izzard je napisao:
Pa da si izjavio da jesu, bio bi u krivu.
E pa da i jesam dao izjavu za postojanje krscanskog terorizma bio bih
potpuno u pravu a ti u krivu...sta ja znam tako valjda kaze wikipedia...
http://en.wikipedia.org/wiki/Christian_terrorism...
Malo dole scrolas misem jer je lijepo uradjeno ono pregledno po zemljama i vidjeces...aha...Norway... i spod nje ime Anders Behring Breivik ...cudno sto ce on na toj stranici, kad ti kazes da on nije krscanski/hriscanski terorist...ajde zlato moje...gukni.
Mozda budes lijen da tamo ides pa cu ti ovdje kopirati...
Hours prior to the events, Breivik released a 1,500 page manifesto detailing that immigrants were undermining Norway's traditional Christian values, and identifying himself as a "Christian crusader"--eto Izzy boy ili kako smo te ono prije od milja zvali Mirhad ibn ebu Irhade...ti bi bio u pravu...hriscanski/krscanski terorizam ne postoji...
Mirhad ibn ebu Irhad je napisao:
Iako se trudiš, teško da ćeš kod nas pronaći ijedan slučaj koji je u ideološkom smislu ekvivalent Mevlidu i Muameru, jer su njihove akcije samo i isključivo motivisani onim što su pročitali u Kuranu, bez ikakvih dodatnih pobuda, rasnih, nacionalnih il bilo kojih drugih.
Auuuu....ajd ponovo gore...na onu stranicu wikipedie...ajd bjez', bjez'...
Mirhad ibn Ebu Irhad je napisao:
Ti kažeš da je njihova interpretacija pogrešna
Da, i tu sam u pravu...kao sto kazem da je pogresna interpretacija Biblije Breivika ili recimo Rudolpha koji je je iz hriscanskih uvjerenja ubio doktora koji je cinio abrotuse , pa onda pogresna interpretacija Biblije od Matt Goldsby, Jimmy Simmons, Kathy Simmons, Kaye Wiggins...(koji bombardijaru tek tako za Isusov rodjendan- nemoj mi reci da to nije strogo Biblijski razlog, vjerovatno je ateisticki motiv u pitanju) vidjeti obavezno
http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-abortion_violence ...zatim pregledati dole nize...tzv hriscansku grupu samozvanu
Violence by Army of Goditd.i tako blize....
Sva interpretacija tih ljudi ukljucujuci i Mevlida je pogresna....ali ti imas lijepe ali mizerne dvostruke standarde pa velis da su Mevlid i Muamer iskljucivo motivisani Kur'anom a ovi gore valjda Biblijom...
Mevlid bio iskljucivo motivisan odredjenim citatima iz Kur'ana kao i ovi gore iz Biblije...s toga ajmo tek tako radi rasprave da traje malo duze reci ....da to nije isto....
Mirhad Ibn ebu Irhad je napisao:
Super, al mene kopka što si ti u mojim neukim očima samoproglašeni ekspert, baš kao i njih dvojica.
Ali ajde moras priznati bar jedno u svemu tome....da sam samoproglaseni ali umjereni....

, a znas koliko mi je stalo do tvojih "neukih okica" i kakav cu odraz ili bljesak ostaviti u njima kad jednom odem u legende...
Mirhad Ibn Ebu Irhad je napisao:
Njima je ispravna i savršeno logična. I ne samo njima nego onim koji agresivnom retorikom ovakve podržavaju
Pa to ti kazem...eto vidis da se nadjosmo...ispravna i savrseno logicna Mevludu i Muameru i Breiviku i Timotiju...e malog Timotija umalo da zaboravim...
On ti je bio tata ovog Breivika
http://www.tektonics.org/guest/mcveigh.htm sam samcat rok'no 168 blazenih dusa a 450 ranio dok je Breivik samo oko 77 ubio a ranio 151..duplo manje ubio a 3 puta manje ranio...ali impresivno naravno...zajedno
245 ubili a
601 ranili...wau a samo dvojica...jos pazi ostali zivi...
E sad na onom zadnjem linku pametni raspravljaju jel Timoti bio hriscanin ili agnostik...meni licno sasvim svejedno...jer ove prve mrzis kao i mene ali ove druge...ma osjecala se kroz tvoje postove iskra ljubavi...
Al svejedno, vehabije su debelo uvezane s teroristima, oni koji su doveli strane plaćenike ih sad štite zarad svoje guzice, što njih što njihove učenike i tako... Dođosmo do tog da ono što ti na početku tvrdiš da se ko fol pokret selefija guši silom. Kako da ne. A izgleda da bi trebalo. Mislim, tako Dževad kaže, meni svejedno.
Ti sad Dzevadovim stopama...koliko li samo prozvanih experata za terorizam imamo sad moramo brojati +1...A Dzevad za mene kao i Blic za tebe...
Ajd dahni tom ateistickom dusom pa reci da ti bas i nije svejedno volio bi ti to ...
Izzard je napisao:
Ma ja samo konstatujem da si bio
Ma sta bio...zivio...
Izzard je napisao:
Pa bio si s braćom na izletu, dakle otprilike ovako samo bude više boja i više žena... Parada ko parada...
Ma pusti boje, zene...nego na ovoj vojnickoj paradi puno ima ovih cijevi sto puscani, sto ovi raketni ...nego na toj gdje si ti bio jel bilo kakvih "cjevi" da si se sliko s njima da vidimo???
Evo ga našao jednog hrišćanskog teroristu, al što ga povezaše sa Srbima...
Stvarno je ozbiljan list nema šta...
Tako kaze list, sta ja znam Blic ko Blic...valjda toliko neozbiljan ko Dzevad sigurno nemere bit' sta ti velis, sta ja znam, tvoji ga tamo negdje duboko u Srbiji stampaju pa valjda znaju, valjda imaju izvore...mada im ni ja bas sve nevjerujem jer brate, ruku na srce, nemoze biti bas sve onako kako pisu ???
http://www.loonwatch.com/2010/05/rand-r ... aggerated/Eto jos malo podataka statistike...sto nam je ponudio FBI...na oficijelnoj stranici aovdje negdje prekopirano ali ako ti je krivo sto to nije njihova stranica imas link direkt pa mozes provjeriti da ne bude ono "jihadisticka stranica lazirala i te stvari"...i naravno njihov pokazatelj:
Naravno prije toga jedan mali uvod u kojeg ja jako vjerujem nemoj samo da te razocara niti tebe niti tebi slicne

Uploaded with
ImageShack.usI nakon toga FBI pages

Uploaded with
ImageShack.usTerrorist Attacks on U.S. Soil by Group, From 1980 to 2005, According to FBI Database
Ja nisam nasao do 2012...ako nadjes negdje s oficijelne stranice FBI slobodno to ovdje pritackari...a u medjuvremeni prelistaj pa da vidis procentualno bar po imenima koliko je terorista bilo muslimana a koliko hriscana ili cak tvojih komunista....kroz istoriju opcenito...koji su bili isto tako vodjeni vjerskim ili ideoloskim (kod komunjara) smislom...
Ostaj mi zdav, srecan, veseo i debeo...