Jancker je napisao:
sinip je napisao:
Banjalucki_Behar je napisao:
Svih 16 dzamija je poruseno za vrijeme policiskoga sata u Banjaluci. Sto znaci da je u ta doba, bila zabrana kretenja gradom svim sem policije. Uprvao iz ovih razloga onsovni sud u Banjaluci je donio presudu da je RS duzna da plati ostetu. Medutim cifra pd 140 miliona je ogromna u ovome trenutku, i znacio bi potpuni bankrort grada Banjaluke, i naravno umjesala se politika, i sud donese drugo odluku, da su se dzamije poruslile same.
То је саам по себи идиотски глупа аргументација. Полицијски час и шта онда? Ко може да гарантује да пар ликова на своју руку није могло да се креће од зграде до зграде, заобилази полицијске патроле, и са сандуком експлозива, и на своју руку диже џамије у ваздух?
Pa nisu krali klikere, čovječe, nego rušili 16 građevinskih objekata. Samo šovinistički zadojen i zatucan čovjek može tvrditi da su ovi bili toliko spretni i vješti da ih niko nije skontao, a ovi drugi toliko glupi da nakon rušenja 10 džamija nisu skontali da je sljedeće što će biti srušeno - džamija.
С друге стране, само мулти-култи високо освјештени и еУропски оријентисани човјек припадник групе "ко неће Илахије има и Касиде" може у свему да види организовану србоћетнићку агресију са циљем да се почини геноцид над јадним ненаоружаним и ничим изазваним... Не да си смијешан него мало је рећ.
Ево сад да ти кажем, ако недајбоже опет дође до срања, а ја будем толики баксуз да не нагулим одавде на вријеме, бићу у изразито великом искушењу да нађем још пар истомишљеника и поравнамо ударнички ове џамије по Добоју.. А нисам ни власт ни припадник било које странке.
А у прошлом срању сам помогао да вас се 30-так извуче одавде тако што сам примао гарантна писма факсом и дијелио људима за 0 марака, и стављао тиме своје дупе у процјеп, док знам ликове који су узимали 2-3 хиљаде тадашњих њемачких марака за исту "услугу".
И ДА ЗНАШ ДА МИ ЈЕ ДАНАС ЖАО ШТО САМ ТО РАДИО... Што се тиче Полиције, таква иста "функционална" Полиција је постојала и код вас за вријеме рата, тако да мани ме паламуђења.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.