banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 12:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 438, 439, 440, 441, 442, 443, 444 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jan 2012, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
definitivno :lol:

Još samo ovo- Harold i Kumar- sranje!

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Počeo juče gledati Pirate s Keriba 4...doša do pola i prispavalo mi se...A nemam neku želju da odgledam drugu polovinu..Malo je reći koliko je nezanimljiv film...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 20:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Tropic thunder (2008)
http://www.imdb.com/title/tt0942385/

Slika

Nahvali Džontra ovo kao ekstra komediju pa sam odlučio da je pogledam.....Za jednu komediju je iznenađujuće neduhovita. Ne sjećam se da sam se nasmijao ijednom.

3/10

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Real Steel
Slika
svidja mi se ideja ali radnja filam se nekako u pojedinim trenucima odvija prebrzo u drugim presporo. ne treba zaboraviti da je ovo vise djeciji film tako da sam ja zadovoljan vidjenim i vec vidjenim. :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
_зока je napisao:
Nahvali Džontra ovo kao ekstra komediju pa sam odlučio da je pogledam.....Za jednu komediju je iznenađujuće neduhovita. Ne sjećam se da sam se nasmijao ijednom.

3/10

alkibijad je napisao:
zerocool je napisao:
Meni je Tropic Thunder sranje

NiZ je napisao:
I jesam li ja jedini kome je Tropic Thunder bezveze?

to je najidiotskiji film koji sam ja PLATIO da pogledam...ne kazem to samo da kontriram dzontri,nego je film gangbang rape humora...

a ti Dzontri vjerujes :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 18:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Tropic thunder je jedan od rijetkih filmova koje sam prekinuo već nakon 1/3.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 19:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Niko vam ne govori da slušate moje savjete...
Meni TT owna boga oca...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 19:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
The Triplets of Belleville.. još jedan od onih crtića u kojima se malo priča a puno govori..meni jako simaptično :)
Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Headhunters

Slika

prilicno dobar norveski krimic. 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
cim neko upadne u fekalije, ti se odusevis :)

nego sta se desava sa tobom u zadnje vrijeme sa krimi filmovima....kontrolisi to da te ne vidim u nekom novom Moor dokumentarcu

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Rocco e i suoi fratelli (1960)- prva trecina filma nije nista posebno, ali kasnije postaje odlican...
Ocjena 7.5/10

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
gnusni_snjesko je napisao:
cim neko upadne u fekalije, ti se odusevis :)

nego sta se desava sa tobom u zadnje vrijeme sa krimi filmovima....kontrolisi to da te ne vidim u nekom novom Moor dokumentarcu

:lol: prvo nije upao nego nije imao izlaza (samo razmisljao sam desetak minuta kako nije bilo kasnije infekcija), a odusevio sam se sta je koristio kao slamku . drugo, te nja nja tinejdzerske nisam shvacen bla bla i sad cu da se "kuglam". no tnx :P

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Donnie Brasco (1997)- nista sto vec nije vidjeno mnogo puta u ranijim filmovima ovoga zanra. Ali, ne mogu reci da je lose. I, ne znam da li je to do mene, ali su mi Johnny Depp i njegova gluma izuzetno iritirajuci. Jos malo i u mojim ocima ce da skine s vrha liste Toma Kruza... Ocjena 7/10

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I Saw the Devil (2010)- zanimljivo, bolesno, dinamicno... Ocjena 7/10

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2012, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Warrior (2011) - ovdje se vodila mini-polemika oko ovog filma, zato me i zaintrigirao. Nakon gledanja, stajem na stranu onih koji su film okarakterisali prosječnim. Zato mi nikako nisu jasne izuzetno visoke ocjene na IMDB i RT.

U opisu filma stoji da je akcija/sportski/drama, odnosno "MMA drama". Mislim da ne može da zadovolji ni ljubitelje MMA, a pogotovo ljubitelje drama. To što ono sa MMA ima veze kao i filmovi Brus Lija sa kung fuom, što će reći, podsjeća, ali nije to to, i nije naročit problem. Jasno je da je MMA ovdje samo zato što je to trenutno najpopularniji borilački sport; kao što je to u "Rokijevo" vrijeme bio boks. Zato mi nije problem da suspendujem svoju nevjericu u vezi sa totalno nerealističnim borbama. Ono što me je najviše iznenadilo jeste prilično traljava priča i izostanak bilo kakve iskrene drame i emocije. Nastranu klišei, moj problem sa ovim filmom je to što ni u jednom trenutku nije znao "đe goni". Likovi neoprostivo neuvjerljivi, neki čak na ivici maloumnosti, odnosi i situacije između njih takvi da sam stekao utisak da se sve nasumično dešava, bez posebnog plana i smisla. Poslije skoro dva i po sata (uprkos ovome, film nije dosadan, ali se za to zasluge mogu pripisati isključivo makljaži, koja, ruku na srce, nije posebno impresivna), o njima ne znamo mnogo više nego na početku. Niti nam je posebno stalo da znamo. Nekako, poput knjiga Dena Brauna; traje to dovoljno dugo, i interesantno je, dinamično, i imaju tu neki likovi, i napeto, i peripetija, kulminacija, i bum, sutradan se malo čega sjećamo.

Na kraju, možda bi i prošao kao sportski film godine, da se nije pojavio maestralni "Montevideo..." :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2012, 02:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Stvarno vas ne kontam.
Film realisticno opisuje MMA koliko i Rocky boks, scene borbe su prikazane dobro koliko i scene boksa u Rokiju, ili ako hocete bilo koji drugi borilacki film koji vam se bas dopada, svejedno. Kada bi neko danas htio da maksimalno realno prikaze boks na filmu, snimio bi pola sata rovovske bitke koju smo vidjeli u posljednjem mecu Klicka i Heja koja je smorila i Boga i narod.
Pravi MMA borci su ucestvovali u snimanju scena borbe i pravi MMA borci su trenirali glavne glumce, ne kontam kako vasa procjena scena borbe moze glasiti "neuvjerljivo", kao da ste vi veci eksperti od samih boraca koji su u filmu glumili.

Dramski elementi su sasvim dobri, ali kada je to bilo bitno u borilackim filmovima?? Hardy je odglumio perfektno i upravo njegova bezosjecajnost daje filmu tu dozu emocija koja se ne vidja u ostalim filmovima. A jos nisam ni pomenuo Noltea, zasluzena nominacija za oskara a nadam se da ce je i osvojiti. U filmu nema banalnosti koju sam ja ocekivao u tim dramskim elementima, nema vjestacke promjene likova i neke iznenadne sentimentalnosti koja dolazi na vrhuncu filma. Likovi ostaju vjerni svojim pocetnim osjecanjima i stavovima, unatoc nekim scenama koje prikazuju drugacije.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2012, 17:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ја сам и написао, да ми нереалистичност борбе није сметала, јер, како си и сам рекао, ММА борбе су углавном досадне за гледање, досадне у филмском контексту. А наравно да "наша" процјена може бити довољно добра да се каже да је нешто нереалистично, јер је за то довољна компарација правих ММА борби и филма, не и искуство борбе у кавезу.

Ја сам чак олако прешао и преко једне од основних премиса филма, о "андердог" борцу, јадном професору физике који се успиње до титуле свјетског ММА првака, која је десет пута нереалистичнија од самих борби. Но, мени драмски елементи нису били добри. Два и по сата сам покушавао провалити зашто је Томи безосјећајан, и нисам успио, јер ме филм константно бомбардовао насумичним ситуацијама које су требале да кажу супротно (те спасава војнике, те се брине о удовици свог саборца, те се сажали над оцем након прве слабости и опијања). Све је, дакле, показивало да није безосјећајан, мени је чак више дјеловао на моменте ретардирано. Знамо понешто о њиховој прошлости, али ни издалека довољно да би оправдало касније поступке. Поготово однос двојице браће, који је, ако узмемо у обзир финале филма, морао бити много боље и детаљније урађен, и носити читав филм до тог финала. А тога скоро и нема, односно има у траговима, али ја нисам имао појма зашто је Томи заиста љут на брата, јер објашњење које су они дали просто не садржи довољно снаге да мотивише његове касније поступке. Или то, или су га заиста замислили као мало ретардираног лика. Онда је у реду.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 01:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Jack's Back, A serial killer in Los Angeles celebrates Jack the Ripper's 100th birthday by committing similar murders. http://www.imdb.com/title/tt0095389/

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 04:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Slika

Ljudi, mozete vi ne voljeti Finchera, mozete, kao i ja, biti negativno orijentisani prema rimejcima, mozete i ne voljeti Daniela Craiga (koji je usput po meni mnogo bolje odradio svoju ulogu od svedskog kolege) ali ovaj film je naprosto jebeno dobar!

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 11:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Into.The.Wild.2007.1080p.BluRay.x264-FSiHD

http://www.imdb.com/title/tt0758758/

Slika

Nakon utakmice od sinoć koja je bila pogubna za srce, vidio sam opis ovog filma, izgledao je odlično (a i ocjena je dobra), onda sam skontao da ga imam negdje na HDD. Film je na prvu tih, miran, u početku i na sredini dosta usporen, za opuštanje. Prelijepi pejzaži i odlična gluma glavnog glumca. 9/10

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 438, 439, 440, 441, 442, 443, 444 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]