RSboljaPolovinaBiH je napisao:
da budemo 100% iskreni, Andjelina nije imala (niti sad ima) pojma o desavanjima u BiH.
Ispocetka joj je tako nesto bilo zanimljivo, i onda nastaje pravi problem - a to je sto svi oni iz Holivuda imaju tu "profesionalnu" praksu da se upoznaju licno sa onim sto treba da obrade, ako za to postoji mogucnost.
Ulaganje da ljudi poput Andjeline ili Travolte dodju u BiH i da ih tamo caste lokalni mocnici nije nista za producente. Problem je u tome sto svaki put treba da shvatimo da sva njihova misljenja, kad kazem "njihova" mislim na imena zvijezda koje se katkad zadese kod nas... dakle njihova misljenja su zasnovana samo na odnosu sa jednom stranom naseg konflikta. Treba reci da npr. i Dzoni Dep ima uvid u situaciju kod nas samo iz ugla koji mu je predstavio Kusturica, ali ne vjerujem da bi misljenje promijenio da npr. porazgovara sa Emir Hadzihafisbegovicem. Nebitno...
Medjutim, to sto zabavljacka elita sa zapada nije dovoljno inteligentna da svoje misljenje formira tako sto ce cuti obe strane je sekundarni problem.
Primarni problem je sto isti ti muslimani koji non stop nesto trabunjaju o Bosni koja pripada svim "Bosancima", ne prestaju da gdje god mogu i ne mogu pokusavaju da satanizuju dio tih svojih Bosanaca, koji sebe, na njihovu zalost zovu Srbima.
Dok god oni prema nama imaju takav odnos nema nama nikakvog suzivota.
Mislim, vec vidim sliku, kako neki muslimancic-birokrata lize andjelinine djonove placuci kako smo im mi Srbi sve srusil, pobili, poklali, pola djece rodjeno tokom rata je rezultat silovanja i sl. stvari.
To je ono sto ja konstantno napominjem na ovom forumu pokusavajuci da odagnam od bilo kakvog Jugoslovenstva one koji su neodlucni po tom pitanju, tj. da ove, kojima muslimani jos jednom mogu postati bratski narod, izvucem iz zablude.
Ako hoćeš da čuješ istinu ko ti ženu "tare" onda je moraš čuti od komšije tj. od nezavisnog izvora.