banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jun 2025, 15:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 309 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jan 2012, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Schlager je napisao:
koliko ja znam zivi u centru laktasa (i ne treba adresa,dovoljno je napisati ime i prezime :D )

Napisi njegova visost knez svijeh srpskijeh zemalja s'ove stane Drine Laktaski Vojvoda i harambasa Milorad Dodik :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
:lol: :lol: :lol:

Autopetlja bb

Bakinci

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 18:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2011, 16:55
Ima njih još za ukidanje RS: Čedomir Jovanović

Čedomir Jovanović: Republika Srpska je nastala na zločinu Mladića i Karadžića!!!

Angelina: Respect (moja najdraža glumica)

http://www.akos.ba/index.php?option=com ... Itemid=110

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nemoj da lažeš, Čeda nikada tako nešto gnusno nije izjavio.

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
da budemo 100% iskreni, Andjelina nije imala (niti sad ima) pojma o desavanjima u BiH.
Ispocetka joj je tako nesto bilo zanimljivo, i onda nastaje pravi problem - a to je sto svi oni iz Holivuda imaju tu "profesionalnu" praksu da se upoznaju licno sa onim sto treba da obrade, ako za to postoji mogucnost.
Ulaganje da ljudi poput Andjeline ili Travolte dodju u BiH i da ih tamo caste lokalni mocnici nije nista za producente. Problem je u tome sto svaki put treba da shvatimo da sva njihova misljenja, kad kazem "njihova" mislim na imena zvijezda koje se katkad zadese kod nas... dakle njihova misljenja su zasnovana samo na odnosu sa jednom stranom naseg konflikta. Treba reci da npr. i Dzoni Dep ima uvid u situaciju kod nas samo iz ugla koji mu je predstavio Kusturica, ali ne vjerujem da bi misljenje promijenio da npr. porazgovara sa Emir Hadzihafisbegovicem. Nebitno...
Medjutim, to sto zabavljacka elita sa zapada nije dovoljno inteligentna da svoje misljenje formira tako sto ce cuti obe strane je sekundarni problem.
Primarni problem je sto isti ti muslimani koji non stop nesto trabunjaju o Bosni koja pripada svim "Bosancima", ne prestaju da gdje god mogu i ne mogu pokusavaju da satanizuju dio tih svojih Bosanaca, koji sebe, na njihovu zalost zovu Srbima.
Dok god oni prema nama imaju takav odnos nema nama nikakvog suzivota.

Mislim, vec vidim sliku, kako neki muslimancic-birokrata lize andjelinine djonove placuci kako smo im mi Srbi sve srusil, pobili, poklali, pola djece rodjeno tokom rata je rezultat silovanja i sl. stvari.
To je ono sto ja konstantno napominjem na ovom forumu pokusavajuci da odagnam od bilo kakvog Jugoslovenstva one koji su neodlucni po tom pitanju, tj. da ove, kojima muslimani jos jednom mogu postati bratski narod, izvucem iz zablude.

Poslednji put menjao RSboljaPolovinaBiH dana 18 Jan 2012, 18:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Cedi necemo pisati xD

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 18:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
i ja se zalazem za ukidanje britanske vlasti u gibraltaru i na folklandskim ostrvima,i za nezavisnost kurdistana,ali jebiga,nesto mi ne ide..... :D

Poslednji put menjao Schlager dana 18 Jan 2012, 18:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 18:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

RSboljaPolovinaBiH je napisao:
da budemo 100% iskreni, Andjelina nije imala (niti sad ima) pojma o desavanjima u BiH.
Ispocetka joj je tako nesto bilo zanimljivo, i onda nastaje pravi problem - a to je sto svi oni iz Holivuda imaju tu "profesionalnu" praksu da se upoznaju licno sa onim sto treba da obrade, ako za to postoji mogucnost.
Ulaganje da ljudi poput Andjeline ili Travolte dodju u BiH i da ih tamo caste lokalni mocnici nije nista za producente. Problem je u tome sto svaki put treba da shvatimo da sva njihova misljenja, kad kazem "njihova" mislim na imena zvijezda koje se katkad zadese kod nas... dakle njihova misljenja su zasnovana samo na odnosu sa jednom stranom naseg konflikta. Treba reci da npr. i Dzoni Dep ima uvid u situaciju kod nas samo iz ugla koji mu je predstavio Kusturica, ali ne vjerujem da bi misljenje promijenio da npr. porazgovara sa Emir Hadzihafisbegovicem. Nebitno...
Medjutim, to sto zabavljacka elita sa zapada nije dovoljno inteligentna da svoje misljenje formira tako sto ce cuti obe strane je sekundarni problem.
Primarni problem je sto isti ti muslimani koji non stop nesto trabunjaju o Bosni koja pripada svim "Bosancima", ne prestaju da gdje god mogu i ne mogu pokusavaju da satanizuju dio tih svojih Bosanaca, koji sebe, na njihovu zalost zovu Srbima.
Dok god oni prema nama imaju takav odnos nema nama nikakvog suzivota.

Mislim, vec vidim sliku, kako neki muslimancic-birokrata lize andjelinine djonove placuci kako smo im mi Srbi sve srusil, pobili, poklali, pola djece rodjeno tokom rata je rezultat silovanja i sl. stvari.
To je ono sto ja konstantno napominjem na ovom forumu pokusavajuci da odagnam od bilo kakvog Jugoslovenstva one koji su neodlucni po tom pitanju, tj. da ove, kojima muslimani jos jednom mogu postati bratski narod, izvucem iz zablude.

Ako hoćeš da čuješ istinu ko ti ženu "tare" onda je moraš čuti od komšije tj. od nezavisnog izvora.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 18:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Лајв чет са Анђом:

http://www.youtube.com/watch?v=wDBU8CqU0dg

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 18:38 
Ko o cemu kurva o postenju...

Nije se ni jednog trenutka zapitala kako je amerika nastala...ne pridajem ovoj izjavi nikakav znacaj, isto k o sopstvenom prdezu...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Ko joj jebe mater...

Spoiler:
Što bi naš narod lijepo i kulturno rekao. pogotovo ako je u raspoloženju kao ja danas...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 18:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
ne uzrujavajte se, to je diskurs americke javne politike. u stvari i ova prica i osobadjanje orica ima istu funkciju: zategnuti odnose, onemoguciti normalizovanje srpsko - bosnjackih odnosa, destabilizacija bih itd. steta sto u sarajevu nema pametnijih ljudi pa da joj oni umjesto srba kazu da se kloni rs i bih i dejtona, i da pravi filmove o pishanju po ubijenim muslimanima u afganistanu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Ево за првих пола сата двије и по хиљаде дислајкова и три хиљаде коментара, придружите се:

http://www.youtube.com/watch?v=wDBU8CqU0dg

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dzamija je napisao:
Ako hoćeš da čuješ istinu ko ti ženu "tare" onda je moraš čuti od komšije tj. od nezavisnog izvora.

Bilo kako bilo, obicnom covjeku u 21om vijeku ne bi bilo sve na broju da mu neko prica takve price. Al' dobro, valjda su Ameri navikli da im je sve predstavljeno crno/bijelo.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cudi me da je Serbedzija glumio u ovakvom filmu, on se uvijek nekako drzao po strani u vezi svih politickih konotacija, ili bar koliko sam to ja upratio.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 18:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Seredzija se uvijek drzao na strani para iliti novca.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 18:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

dzamija je napisao:

Bilo kako bilo, obicnom covjeku u 21om vijeku ne bi bilo sve na broju da mu neko prica takve price. Al' dobro, valjda su Ameri navikli da im je sve predstavljeno crno/bijelo.

aaaaaaaaaa ti si onaj što je izjavio da bi pobio muslimane prije nego što ih ubije A bomba.
Ti si zbilja bolestan čovjek i tebi je potrebna NJEGA i to dobar. Stoga relax.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dzamija je napisao:
dzamija je napisao:

aaaaaaaaaa ti si onaj što je izjavio da bi pobio muslimane prije nego što ih ubije A bomba.
Ti si zbilja bolestan čovjek i tebi je potrebna NJEGA i to dobar. Stoga relax.

neee, nego kad krene taj treci svjetski rat, da ih pobijemo i napokon se razracunamo do kraja... tad nece imati podrsku zapada koji ce se boriti na svojim frontovima.
u svakom slucaju nikad necu biti tolko bolestan da na glavnim saobracajnicama u Sarajevu ni nakon 17 godina od kraja rata ne popravljam ratnu stetu, samo da bih se nadao da time mogu postici jos poneku laznu simpatiju nekog bitnog ili nebitnog posjetioca.
kao sto nikad necu biti toliko licemjeran da govorim jedno u vezi "suzivota" , a podrzavam i trazim da se snimaju filmove koji satanizuju taj isti narod s kojim KAO zelim suzivot.

Poslednji put menjao RSboljaPolovinaBiH dana 18 Jan 2012, 18:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
giometar je napisao:
Seredzija se uvijek drzao na strani para iliti novca.

Pametan covjek. Od religije i nacije niko nije imao koristi osim ratnih profitera i politicara.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 18:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citat RS bolja polovica:

neee, nego kad krene taj treci svjetski rat, da ih pobijemo i napokon se razracunamo do kraja... tad nece imati podrsku zapada koji ce se boriti na svojim frontovima.
u svakom slucaju nikad necu biti tolko bolestan da na glavnim saobracajnicama u Sarajevu ni nakon 17 godina od kraja rata ne popravljam ratnu stetu, samo da bih se nadao da time mogu postici jos poneku laznu simpatiju nekog bitnog ili nebitnog posjetioca.
kao sto nikad necu biti toliko licemjeran da govorim jedno u vezi "suzivota" , a podrzavam i trazim da se snimaju filmove koji satanizuju taj isti narod s kojim KAO zelim suzivot.[/quote]

Da, poznato mi je tvoje "junaštvo" rušenja džamija.
Eto kad smo kod toga možeš li mi obrazložiti rušenje B.Lučke džamije Ferhadije.
Možda ćete Angelina bolje shvatiti ako joj objasniš ti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 309 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]