banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 02:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jan 2012, 01:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Šta je bilo sa Vučkovićem? Pročitao sam da nastoje da ga osposobe za drugu fazu takmičenja jer utakmica protiv Slovačke nema rezultatski značaj. Da mi je neko rekao da će Srbija dobiti Dansku i da postoji velika šansa da se plasira u polufinale evropskog prvenstva u rukometu ne bih mu vjerovao.

P.S. Šteta za Makedoniju! Volio bih da su i oni dobili Švabe!

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 03:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Evo da i ja malo prokomentarisem :) cugalo se pa nisam stigao prije :)
Nasi momci su za ne prepoznati 8) , ovakvu borbenost sam zelio! Pa Danci nam nisu dali ni jedan jedini gol brzim centrom, a nekad smo primali 6-7 takvih golova po utakmici.....
Krenucu po redu... Ostali smo bez dva najbolja golmana u evropi, ali imamo gospodina Stanica! Covjek hvata zive lopte, brani zicere, sedmerce... sta nam vise treba?
Odbrana dobra, mada ne bas kao protiv poljaka, ali i dalje dobra, borbena i uigrana. Manojlovic zvijer, momak tuce kao tajson ali izbjegava iskljucenja( kao nekad djukanovic :) )... Zao mi Vuckovica, al nadam se da ce sve biti ok jer nam mnogo znaci u odbrani.
Sto se tice napada, sve ide mrljavo dok na teren ne udje Cutura... Prava je steta sto taj covjek nije mladji, sa njim smo druga ekipa, brzi, opasniji i idejniji. Ilic odlican, Prodanovic malo preplasen, Nikcevic standardno dobar. Vujina je komentator (na jutube kanalu) stalno prozivao sto ne preuzima odgovornost i ne suta, (mi nismo ni svjesni koliko ga stranci respektuju i smatraju ga za vrhunskog strijelca), ali znao sam da on mora proraditi, i proradio je kad je trebalo, on je zvijer i protiv njega ako je raspolozen nema odbrane...
E sad, jedna je stvar ocigledna... Nemamo dobrog pivota, Beljanski je dobar u odbrani do nekle ali u napadu je los, mozda cak i prelos....Toskic je ogranicen kvalitetom mada je po meni bolja opcija u napadu, moze sebi izgraditi poziciju. Imamo li mi uopste nekog pivota u rezervi? Ja ne znam....
Sto se tice sudija, imali smo par finih odlukica u nasu korist, ali nista sramno, to je normalno....
Sve u svemu, sad protiv slovacke ne treba uvoditi vujina, ilica, nikcevica... Razigrati sesuma, toskica, stankovica, kostadinovica(ili kako vec), odigrati opusteno i cekati drugu fazu da zgromimo svabe, svedjane ili vec koga.... Ljudi, dobili smo dance, to je velika stvar, vise ne nikog ne bojimo, samo hrabro i do kraja... meni ni bronza nije neuspjeh, ali ovo nam je jedinstvena prilika za nesto vise!

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 04:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I da, umalo da zaboravim, mene onaj Linberg toliko nervira da bih napucao svog seoskog dzukelu na njega (a taj pas nije normalan nikako)...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 09:08 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Вучковић је покидао лигаменте зглоба тако да мислим да је за њега првенство завршено...или неко зна више о оваквој врсти повреде, колико траје рехабилитација и слично

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 09:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
skeva je napisao:
I da, umalo da zaboravim, mene onaj Linberg toliko nervira da bih napucao svog seoskog dzukelu na njega (a taj pas nije normalan nikako)...

:lol:

Ni ja ga ne volim. Tamo jedino gotivim gospodina Larsa. Kao Zaneti je covjek. 39 godina. Rece sinoc komentator, oko 370 utakmica za reprezentaciju je odigrao!

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 10:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
miki je napisao:
Вучковић је покидао лигаменте зглоба тако да мислим да је за њега првенство завршено...или неко зна више о оваквој врсти повреде, колико траје рехабилитација и слично

Ako je to u pitanju nema njega sigurno do kraja prvenstva. :/

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 11:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2011, 17:45
Каква побједа српских рукометаша,величанствена. Не памтим а гледао сам много утакмица у претходних 10 година када смо одиграли против тако јаког противника фантастичну одбрану,беспрекорну, допустити Данцима и Пољацима да за 120 минута постигну свега 40 голова је вансеријски успјех одбране на челу са великим Дарком.

Оно што је лоше је то да смо изгубили Вучковића,много битног играча нарочито у одбрамбеним задацима,велики хендикеп :(

Стојковиће ће по свему судећи бити спреман за Арене,док Вучковића чини се нећемо гледат у наставку. Свака част нашим момцима на игри и пожртвовању,како рече и сам Манојловић на прес једноставно после дуго година индивидуализам је бачен у неки други план,сад игра слога и она доноси побједе.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 11:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
zerocool je napisao:
miki je napisao:

Ako je to u pitanju nema njega sigurno do kraja prvenstva. :/

Odakle ta info, ne vjerujem da je pokidao, mozda nategnuo. Ne bi sjedio i drzao led da su pukli

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 11:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa ne znam, Miki je napisao to.. Ja sam samo rekao ako je to u pitanju nema nista od njega ovo prvenstvo.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 12:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Valda ce bit sve ok...Vezano za tekmu, nasa dzanarka na golu zasluzuje nakon ovog prvenstva put u Kolumbiju :)

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 12:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Што се тиче Вучка, нисам оптимиста али треба сачекати извјештај који ће данат бити саопштен од стране доктора,веће су шансе да га нећемо гледати него да хоћемо.
Јел се мени учинило или сам на трибини иза гола видио и транс Лешинара???

А ево и прегледа 3 дана, с уживањем га постављам,још нигдје нема цијела утакмица са Данцима,која ће се моментално скинути и оставити за цијели живот :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vXy3ErSsxgU[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 12:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
ma sve je odlicno, ali mene nas time out baci u trans,kad krenu kombinacije pa zajednicki urlik,ne daj ,idemo, stisni...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 13:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
http://sport.blic.rs/Ostali-Sportovi/Ru ... -Vuckovica

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 14:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Срби уживајте у овој великој утакмици,ево цијели снимак меча,одличан. ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YhVHrIap9jk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 15:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sa uzivanjem cu ogledati ponovo! :)

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Добре вијести :)

Citiraj:
Лекар репрезентације Србије, Милан Бабић рекао је новинарима у спортском центру Ковилово да ће Ненад Вучковић и Растко Стојковић моћи да наставе Европско првенство:
Вучковић има јачу дисторзију на левом скочном зглобу и на интензивној је терапији. Пропустиће нешто, али мислим да ће се вратити јер се са њим ради јако.
Повратак средњег бека се не очекује пре друге фазе шампионата.
Бабић је потврдио да ће се Стојковић вратити у тим у мечу против Словачке који се игра у четвртак:
Растко напредује у свом опоравку, тако да ће бити спреман веома брзо, већ за меч против Словака.
Стојковић је оценио да повреда ипак није озбиљна као што је то деловало у први мах:
Данас сам одрадио први тренинг, имам наду да ћу бити спреман за сутрашњу утакмицу. Деловало је озбиљно, било је болно. Позитивно размишљам, пун сам енергије.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo su bas dobre vijesti! Posebno stojkovic nam treba pravo, ostali pivoti nisu bas na nivou

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 16:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ja sam čuo da Vučković neće moći nastaviti, ali dobro je ako je ovo što gore piše tačno. Čovjek nam je potreban u odbrani.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 16:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

рЕпУбЛиКа СрПсКа je napisao:

1:18:11 , Vujin umalo da ubije Hansena :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 17:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skeva je napisao:
рЕпУбЛиКа СрПсКа je napisao:

1:18:11 , Vujin umalo da ubije Hansena :lol:

[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=SNXFJVVRepA[/youtube]

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]