Evo da i ja malo prokomentarisem

cugalo se pa nisam stigao prije
Nasi momci su za ne prepoznati

, ovakvu borbenost sam zelio! Pa Danci nam nisu dali ni jedan jedini gol brzim centrom, a nekad smo primali 6-7 takvih golova po utakmici.....
Krenucu po redu... Ostali smo bez dva najbolja golmana u evropi, ali imamo gospodina Stanica! Covjek hvata zive lopte, brani zicere, sedmerce... sta nam vise treba?
Odbrana dobra, mada ne bas kao protiv poljaka, ali i dalje dobra, borbena i uigrana. Manojlovic zvijer, momak tuce kao tajson ali izbjegava iskljucenja( kao nekad djukanovic

)... Zao mi Vuckovica, al nadam se da ce sve biti ok jer nam mnogo znaci u odbrani.
Sto se tice napada, sve ide mrljavo dok na teren ne udje Cutura... Prava je steta sto taj covjek nije mladji, sa njim smo druga ekipa, brzi, opasniji i idejniji. Ilic odlican, Prodanovic malo preplasen, Nikcevic standardno dobar. Vujina je komentator (na jutube kanalu) stalno prozivao sto ne preuzima odgovornost i ne suta, (mi nismo ni svjesni koliko ga stranci respektuju i smatraju ga za vrhunskog strijelca), ali znao sam da on mora proraditi, i proradio je kad je trebalo, on je zvijer i protiv njega ako je raspolozen nema odbrane...
E sad, jedna je stvar ocigledna... Nemamo dobrog pivota, Beljanski je dobar u odbrani do nekle ali u napadu je los, mozda cak i prelos....Toskic je ogranicen kvalitetom mada je po meni bolja opcija u napadu, moze sebi izgraditi poziciju. Imamo li mi uopste nekog pivota u rezervi? Ja ne znam....
Sto se tice sudija, imali smo par finih odlukica u nasu korist, ali nista sramno, to je normalno....
Sve u svemu, sad protiv slovacke ne treba uvoditi vujina, ilica, nikcevica... Razigrati sesuma, toskica, stankovica, kostadinovica(ili kako vec), odigrati opusteno i cekati drugu fazu da zgromimo svabe, svedjane ili vec koga.... Ljudi, dobili smo dance, to je velika stvar, vise ne nikog ne bojimo, samo hrabro i do kraja... meni ni bronza nije neuspjeh, ali ovo nam je jedinstvena prilika za nesto vise!