Schlager je napisao:
Mi sigurno necemo opstati kao narod.
Mozda jos 200-300 godina i ajd zdravo Srbi,dodjite 1918.
ni toliko prijatelju moj, ako se ovako nastavi. a sve su prilike da hoce.
ja kad bih neko vrijeme bio neki visoki svjetski qrac.. sve ljude u srbiji, šatro privredu i sl. okrenuo bih na to da se oko srbije napravi npr. 10 metarski zid. al da bude cvrst, i nepropustan. i onda bi taj "bazen" napunio vodom. najveca govna na svijetu su ovi SRBIJANCI, i svakim danom ih sve manje i manje mogu smisliti.
АЛЕКСАНДАР je napisao:
народ к`о народ, глуп и лако манипулисати њиме. ако сам ја као обичан човјек у стању да убједим неког у нешто и наговорим га да мене послуша, шта бих тек могао да имам новац, медије, и тим стручњака који ће гурати моју причу?
но глад и најмудрију рибу натјера на удицу.
њега као земљорадника београд искориштава. то је главни адут те приче који је у ствари
upravo.
pricao sam prije godinu sa nekim pametnim vojvođanima o tim automašima i slicnima vojvođanskim temam. kazu da nemaju bas neko uporiste među narodom. i da u tom trenutku situacija nije ni približno ozbiljna, kao što se predstavlja.
međutim, vremenom se situacija pogoršava. vrijeme nam ne ide bas na ruku, pogotovo dok su ove marionete na vlasti.
ti, nazovimo ih, automasi u svojim rukama imaju pare, sva sredstva, strukture itd.
i kao što kažeš iskorištava se status obicnog naroda i sirotinje... nema se, kuka se, a za to se okrivljuje srbija. tipicno manipulativno stvaranje problem/riješenje situacije: znamo šta nas sputava i kad se toga riješima bice nam super...
ostatak srbije je u još jadnijem stanju, a stvara se prica tlacenja.
jbt oni su ista država, ali ukazuje se na srbiju kao na neku tamo drugu daleku državu koja ih ugnjetava