banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 19:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Nov 2011, 10:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Citiraj:
Vladimir Volkov u intervjuu za naš portal pričao o tome kako ga stalno gnjave sa navodnim simpatijama koje ima o Zvezdi. Crna Gora zatvorena knjiga, Partizan najbolji u subotu kada bude najvažnije, tvrdi novi reprezentativac.Vladimir Volkov je bez dileme najveće pojačanje Partizana u letošnjem prelaznom roku. I ne, nije novac u pitanju, već ono što je pokazao u dosadašnjem delu sezone.

Nedavno je bio na naslovnim stranama kao nesuđeni reprezentativac Crne Gore. Na kraju, zaigrao je za Srbiju.

Da li se malo stišala frka oko čitave situacije.

"To je već davno ispričana priča. Imao sam konferenciju za medije. Odluku sam doneo, razloge izneo, svoje mišljenje objasnio. Ne znam šta bih mogao novo da kažem".

Odluka je tvoja, da li ti je Partizan nešto sugerisao?

"Naravno. Normalno je da sam se konsultovao sa svojim klubom. Ali konačnu odluku sam doneo isključivo ja. Nikada ne bih uradio nešto protiv interesa kluba, ali ni mene niko ne može da natera da uradim nešto što ja ne želim".

Kakva je bila uloga Save Miloševića?

"On je bio kontakt između FSCG i Partizana. Ostao sam sa Savom u izuzetno dobrim odnosima. On je legenda fudbala u ovoj zemlji, ali i prava ljudska veličina".

Da li se posle konačne odluke čuo sa Brnovićem i Savićevićem?

"Da, naravno. Bilo mi je veoma bitno da oni shvate celu situaciju. Normalno je da u periodu kada nisam dobijao poziv Srbije razmišljam o drugoj reprezentaciji. Ali u trenutku kada je stigla informacija iz FSS da sam na spisku putnika za utakmice protiv Hondurasa i Meksika dileme više nije bilo. Ja sam Srbin, rođen sam u Beogradu i tu je kraj svake priče. Ljudima iz Crne Gore dugujem veliku zahvalnost pre svega na poverenjeu koje su hteli da mi ukažu, ali i na razumevanju zbog promene odluke. Poželeo sam im sve najbolje u utakmicama baraža i zasita mi je mnogo krivo što nisu uspeli da prođu Čehe".

Zbog čega su te prethodni selektori zaobilazili? Utakmice Šerifa u LE su bile prenošene u Srbiji...

"Bez komentara..."

Jesi li imao prilike da razgovaraš sa Prosinečkim o svom nesuđenom odlasku u Zvezdu?

"Nije više tajna da sam u tom prelaznom roku bio prvi pik Roberta Prosinečkog na listi potencijalnih pojačanja Crvene zvezde. Ali, ja sam u tom periodu bio igrač pod ugovorom sa Šerifom. Obeštećenje je bila nepremostiva prepreka, klubovi se nisu dogovorili i sve se završilo na priči i na medijskim špekulacijama".

Da li si konačno sanirao povredu?

"Da, definitivno. To je bila povreda prednje lože, sada nema više ni najmanjih problema".

Da li bi imao bolju karijeru da si ranije stigao u veliki klub?

"Ne. Mislim da sam u pravo vreme došao u Partizan. Pitanje koliku bih minutažu imao da sam stigao kao mlad i neafirmisan. Ovako sam došao kao već formiran igrač posle sjajnih partija u dresu Šerifa u Ligi Evrope. Sada je sve na meni. Nadam se da ću u Humskoj ostati bar dve ili tri godine i da ću ostaviti dubok trag u klubu. Da će me navijači pamtiti i kada budem otišao".

Šta Volkov očekuje od nastavka sezone? Partizan je prvi navijači nisu zadovoljni igrom?

"Na početku sezone zaista nije išlo kako treba. To je na neki način bilo i očekivano jer je stiglo sedam-osam novih igrača. Nije to lako uklopiti i uigrati za samo mesec dana pripremnog perioda. Ali, nije to baš tako loše kako mediji pokušavaju da predstave. Partizan je ekipa koja je vezala najviše pobeda, dala najviše golova. Kako vreme prolazi, Partizan igra sve bolje, dižemo formu. I mislim da će vrhunac biti u subotu kada je najvažnije. A kada odradimo kompletne zimske pripreme delovaćemo još moćnije u prolećnoj polusezoni".

Navijači Zvezde tvrde da si navijač njihovog kluba?

"Ne, ja sam navijač Partizana".

A da li si pre dolaska u Partizan bio navijač Zvezde?

"Ja lično znam pet igrača Zvezde koji navijaju za Partizan. Ali, tome niko ne pridaje značaj. Nisam čuo da je bilo ko pitao te fudbalere za koga su navijali pre dolaska na Marakanu. A mene stalno gnjave sa tim pitanjem. Ja nikada nisam igrao u Zvezdi i osećam se kao veliki navijač Partizana. Meni je Partizan dao sve u životu. On me hrani, ovde sam dobio maksimalnu podršku svih navijača, stekao sam punu afirmaciju posle povratka iz Moldavije i ne postoji ni najmanja sumnja za koga kuca moje srce", rekao je na kraju Vladimir Volkov, novi reprezentativac Srbije.
8)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2011, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
drinin vuk je napisao:
skeva je napisao:
Vidim nesto se prica da je Partizan bolji... ok je to ako je u pitanju neko prepucavanje i zajebancija jer to derbiju daje dimenziju vise...al vjerovati u to je suludo, ne zato sto je Zvezda nesto dobra nego sto se prosto ne zna ko je losiji.... Prethodne sezone Partizan je bio jaci za granitnu odbranu i Princa, ove sezone nije jaci ni za promil posto nema ko da pravi razliku osim malog Markovica, za kog mislim da ce podbaciti u derbiju jer je jos mlad... Cak mislim da je zvezda u prednosti zbog domaceg terena i mozda probudjenog Mezenge kome Rnic i Ivanov realno ne mogu nista ako igra kako zna... Ali ko zna, vidjecemo, pokazace se da par kupljenih utakmica i sa jedne i sa druge strane ne garantuju pobjedu u derbiju :wink:

Шкева није баш тако,узмимо да ће и једни и други играт у најјачим саставима (што није сигурно, постоји извјесна шанса да ће Партизан правити двије до три измјене у односу на стандардну формацију,а и ЦЗ има пар мини проблема)

Дакле: голмани : Стојковић - Бајковић - Ма колико људи са Топчидера били кивни и гневни на Владимира,јасно је ваљда и птицама на грани да је разлика евидентна и да је Стојковић бољи голман.
штопери: Иванов,Рнић (мада ме не би чудило и да прилику добије Андерсон) - Ади,Вилотић - Ади бољи од Рнића(коме то није стандардна позиција),а Иванов бољи од Вилотића.
бекови: Волков,Миљковић - Рељић,Микић - Волков много бољи од Рељића, Од Миљковића није тешко бити пуно бољи,а Микићу то за мало полази за руком.
задњи везни: Медо - Ковачевић - можда и једна од главних ствари и пресудних момената на самој утакмици. На основу форме ове године,предност је на страни репрезентативца Сијера Леонеа. Што се осталих дуела тиче,Звезда има Лазовића и Евандра,Партизан Томића и Илића. Што се самог напада тиче: Мезенга је дакако лошији од Марковића,док Борха (који није прави шпиц) је ту негдје са Шћеповићем. Све у свему што се играчког кадра тиче,како стартера,тако и оних са клупе,Партизан је у предности,што се форме тиче и ту је Партизан у предности,што се тренера тиче и ту је Партизан у предности,што се притиска тиче он је на страни Звезде,што је отежавајућа околност,Звездина предност ће бити већа подршка и евентуално лош дан Партизана.

A dobro sad, drugacije definitivno gledamo na kvalitet pojedinaca... evo npr. Adi je po meni daleko ispred ostale trojice stopera, dok je Vilotic ako ne bolji onda bar isti po kvalitetu kao ivanov. Mikic je daleko ispred Miljkovica dok je Petkovic na lijevom beku iza Volkova koji je bolji definitivno. Medo je bolji od kovacevica na zadnjem veznom ali i evandro od vec starog ilica... Lazar je bolji od kaludjerovica ali i Borha bolji od Scepovica, Tomic i Lazovic su tu negdje i to je to....
Sto se trenera tice, vas je trofejniji a ako cemo prema tom gledati onda je i bolji...

I NIJE ŠKEVA NEGO SKEVA (VASILIJE-VASKE-SKEVA) :D

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2011, 14:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kadu ce izgleda ipak biti spreman za mec, a Cosic definitivno otpao... Kada ce se znati ko ce biti sudija na derbiju?

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2011, 14:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... citi-derbi Sutra ce se zvanicno znati ovo je jos nagadjanje.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2011, 15:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Samo sto dalje od ovog Veselinovica :D

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2011, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo za Cosica je bas lose al bolje i Mijailovic nego Vilotic.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2011, 23:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Kadu ce izgleda ipak biti spreman za mec, a Cosic definitivno otpao... Kada ce se znati ko ce biti sudija na derbiju?

98% дерби ће судити најбољи српски судија Милорад Мажић. Између осталог послат је допис из УЕФА (доста некарактеристично имајући у виду неке претходне одлуке судијске комисије ФСС и саме заједнице) по којем се истиче да имајући у виду неке претходне изјаве челника,водећих људи клубова, да утакмицу суди горе поменути.

п.с. Пораженом ће вјероватно опет за све бити крив судија,а не тренер са купљеном лиценцом. :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 00:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A ti to vec pripisao pobjedu partizanu? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 00:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima neke dojave, obavesten o svemu :D

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 00:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Мој добри Василије :) ;)

То нигдје нисам рекао,очекујем и надам се,али као да гледам да ни овај пут широке народне масе неће бити поштеђене разноразних саопштења од ћелавог из Сопота. Волио бих да гријешим ако ни због чега другог онда због тога да од главобоље заштитим већ поменутог племенитог Владана који је на часове физичког у 6 разреду мимо свих доносио опанке умјесто старки.

Што се утакмице тиче,мислим да нас очекује један од бољих дербија (нажалост ја,као и велика већина Гробара нећемо присуствовати овом мечу,додуше у мом случају колоквијум је у питању,иначе бих био на западу или истоку вјероватно).

Херцоже,потпуно си у праву ;) Но неке ствари нису за форума ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 00:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Dosta i 0:1 da bude. Po mogućnosti da ga zabijemo oko 90. minuta. Nešto u fazonu Moreire prije 3 sezone. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 00:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Hertzog je napisao:

98% дерби ће судити најбољи српски судија Милорад Мажић. Између осталог послат је допис из УЕФА (доста некарактеристично имајући у виду неке претходне одлуке судијске комисије ФСС и саме заједнице) по којем се истиче да имајући у виду неке претходне изјаве челника,водећих људи клубова, да утакмицу суди горе поменути.

п.с. Пораженом ће вјероватно опет за све бити крив судија,а не тренер са купљеном лиценцом. :lol:

Jok, ja sam rekao :wink: :D

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 00:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ma kakav derbi kakvi kurci palci,ne sjecam se kad sam pogledao dobar derbi

nakon pet minuta meni se smuci i nekako se natjeram da odgledam to sranje do kraja.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 00:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Drinin, ti očekuješ Grobare na zapadu i istoku?

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 00:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:

na istoku ce biti sigurno

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 00:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:

100% провјерена информација (из прве руке,не питајте за детаље,дринин је најобичнији фанатик,ништа више од тога)

На Југу неће бити Забрањени,то је дефинитивно. Прави Гробари знају што и знају шта значи ова борба која траје( да се разумијемо баш ме заболи и за једне и за друге,Партизан је моја религија и навијам за њега,не за групу која има корист).

Е сад да ли ће дозволити мурија,што не рећи режимска,као и доста људи из (не смијем рећи) да група Забрањених,која руку на срце има доста присталица буде на истоку,шансе су мале,тако да ће вјероватно Забрањени дерби гледати код Храма Св. Саве.

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 00:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

vuce,zasto ove alkatraz zovu znackice,zbog murije?

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 00:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
vuce,zasto ove alkatraz zovu znackice,zbog murije?

Ако ти одговорим,могла би ми полако вјечна кућа правит дочек ;)

Одговарам путем пп,а мислим и без мог одговора да је свима сасвим јасно.

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 08:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2011, 08:54
Bez golova.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 08:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pošto je trener Partizana poznat po taktici ko pređe pola poklanjam mu kola očekujem na početku prilično defanzivnu varijantu Partizana sa dva zadnja vezna gdje bi Medo mogao odigrati ključnu ulogu. U prvih pola sata će Zvezda jurnuti po go na krilima navijača, ako im te ne podje za rukom onda se uvlači nervoza u njih što je već više puta viđeno tako da se iskreno nadam da će Kaluđer ovaj put biti na visini zadatka i matirati M.Stojkovića.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]