skeva je napisao:
Vidim nesto se prica da je Partizan bolji... ok je to ako je u pitanju neko prepucavanje i zajebancija jer to derbiju daje dimenziju vise...al vjerovati u to je suludo, ne zato sto je Zvezda nesto dobra nego sto se prosto ne zna ko je losiji.... Prethodne sezone Partizan je bio jaci za granitnu odbranu i Princa, ove sezone nije jaci ni za promil posto nema ko da pravi razliku osim malog Markovica, za kog mislim da ce podbaciti u derbiju jer je jos mlad... Cak mislim da je zvezda u prednosti zbog domaceg terena i mozda probudjenog Mezenge kome Rnic i Ivanov realno ne mogu nista ako igra kako zna... Ali ko zna, vidjecemo, pokazace se da par kupljenih utakmica i sa jedne i sa druge strane ne garantuju pobjedu u derbiju

Шкева није баш тако,узмимо да ће и једни и други играт у најјачим саставима (што није сигурно, постоји извјесна шанса да ће Партизан правити двије до три измјене у односу на стандардну формацију,а и ЦЗ има пар мини проблема)
Дакле: голмани : Стојковић - Бајковић - Ма колико људи са Топчидера били кивни и гневни на Владимира,јасно је ваљда и птицама на грани да је разлика евидентна и да је Стојковић бољи голман.
штопери: Иванов,Рнић (мада ме не би чудило и да прилику добије Андерсон) - Ади,Вилотић - Ади бољи од Рнића(коме то није стандардна позиција),а Иванов бољи од Вилотића.
бекови: Волков,Миљковић - Рељић,Микић - Волков много бољи од Рељића, Од Миљковића није тешко бити пуно бољи,а Микићу то за мало полази за руком.
задњи везни: Медо - Ковачевић - можда и једна од главних ствари и пресудних момената на самој утакмици. На основу форме ове године,предност је на страни репрезентативца Сијера Леонеа. Што се осталих дуела тиче,Звезда има Лазовића и Евандра,Партизан Томића и Илића. Што се самог напада тиче: Мезенга је дакако лошији од Марковића,док Борха (који није прави шпиц) је ту негдје са Шћеповићем. Све у свему што се играчког кадра тиче,како стартера,тако и оних са клупе,Партизан је у предности,што се форме тиче и ту је Партизан у предности,што се тренера тиче и ту је Партизан у предности,што се притиска тиче он је на страни Звезде,што је отежавајућа околност,Звездина предност ће бити већа подршка и евентуално лош дан Партизана.
A dobro sad, drugacije definitivno gledamo na kvalitet pojedinaca... evo npr. Adi je po meni daleko ispred ostale trojice stopera, dok je Vilotic ako ne bolji onda bar isti po kvalitetu kao ivanov. Mikic je daleko ispred Miljkovica dok je Petkovic na lijevom beku iza Volkova koji je bolji definitivno. Medo je bolji od kovacevica na zadnjem veznom ali i evandro od vec starog ilica... Lazar je bolji od kaludjerovica ali i Borha bolji od Scepovica, Tomic i Lazovic su tu negdje i to je to....
Sto se trenera tice, vas je trofejniji a ako cemo prema tom gledati onda je i bolji...