skeva je napisao:
Vidim nesto se prica da je Partizan bolji... ok je to ako je u pitanju neko prepucavanje i zajebancija jer to derbiju daje dimenziju vise...al vjerovati u to je suludo, ne zato sto je Zvezda nesto dobra nego sto se prosto ne zna ko je losiji.... Prethodne sezone Partizan je bio jaci za granitnu odbranu i Princa, ove sezone nije jaci ni za promil posto nema ko da pravi razliku osim malog Markovica, za kog mislim da ce podbaciti u derbiju jer je jos mlad... Cak mislim da je zvezda u prednosti zbog domaceg terena i mozda probudjenog Mezenge kome Rnic i Ivanov realno ne mogu nista ako igra kako zna... Ali ko zna, vidjecemo, pokazace se da par kupljenih utakmica i sa jedne i sa druge strane ne garantuju pobjedu u derbiju

Шкева није баш тако,узмимо да ће и једни и други играт у најјачим саставима (што није сигурно, постоји извјесна шанса да ће Партизан правити двије до три измјене у односу на стандардну формацију,а и ЦЗ има пар мини проблема)
Дакле: голмани : Стојковић - Бајковић - Ма колико људи са Топчидера били кивни и гневни на Владимира,јасно је ваљда и птицама на грани да је разлика евидентна и да је Стојковић бољи голман.
штопери: Иванов,Рнић (мада ме не би чудило и да прилику добије Андерсон) - Ади,Вилотић - Ади бољи од Рнића(коме то није стандардна позиција),а Иванов бољи од Вилотића.
бекови: Волков,Миљковић - Рељић,Микић - Волков много бољи од Рељића, Од Миљковића није тешко бити пуно бољи,а Микићу то за мало полази за руком.
задњи везни: Медо - Ковачевић - можда и једна од главних ствари и пресудних момената на самој утакмици. На основу форме ове године,предност је на страни репрезентативца Сијера Леонеа. Што се осталих дуела тиче,Звезда има Лазовића и Евандра,Партизан Томића и Илића. Што се самог напада тиче: Мезенга је дакако лошији од Марковића,док Борха (који није прави шпиц) је ту негдје са Шћеповићем. Све у свему што се играчког кадра тиче,како стартера,тако и оних са клупе,Партизан је у предности,што се форме тиче и ту је Партизан у предности,што се тренера тиче и ту је Партизан у предности,што се притиска тиче он је на страни Звезде,што је отежавајућа околност,Звездина предност ће бити већа подршка и евентуално лош дан Партизана.