banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 21:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Nov 2011, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Mene nervira što, kad je Zvezda bila dominantnija i imala osjetno bolji tim, nije imala problem da napadne i otrese nas sa npr. 4:0. Mi u situaciji kad imamo, pored svih problema, za klasu bolji tim, najavljujemo pičkastu igru na remi. U zadnjih par godina dominacije, ne sjećam se da smo ih momački otresli, iz proste želje za nadmetanjem i pobjedom nad najljućim rivalom.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Istina, odavno nije bilo dobrog derbija, ovi zadnji su bili OKi, ali to nije to. Daj neka neko nekoga ottese, pa makar to mi morali groblju odraditi :)

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Херцоже :) било је отресања,можда не резултатског ал на тактичком плану свакако.

Волио бих да видим 40 000 као на претходном,али мислим имајући све у виду да неће бити више од 30 000 на стадиону (дај Боже и толико). Све у свему, ма шта ко причао, овај вјечити дерби је највећи дерби у региону и један од 10 највећих дербија у Европи,друга је ствар што је квалитет тимова далеко од тог нивоа.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 18:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Јел преноси РТС дерби, није им било јуче у програму ?

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ne prenosi. Prva prenosi.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 19:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Popokatepetl je napisao:
Mene nervira što, kad je Zvezda bila dominantnija i imala osjetno bolji tim, nije imala problem da napadne i otrese nas sa npr. 4:0. Mi u situaciji kad imamo, pored svih problema, za klasu bolji tim, najavljujemo pičkastu igru na remi. U zadnjih par godina dominacije, ne sjećam se da smo ih momački otresli, iz proste želje za nadmetanjem i pobjedom nad najljućim rivalom.

Otresli smo ih 4:2 na Krcun areni kada je Đukić bio trener. 2007. godine. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 19:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Pekmen je napisao:

Koje ime dati Pasnjaku pored vec postojeceg "Pasnjak" :lol: :lol: :lol:
Sami sebi skacete u utrobu zaboravljajuci vase predsjednike i osnivace a legiju igraca da ne spominjemo :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Pekmen je napisao:
Popokatepetl je napisao:

Dakle, prije četiri godine. A ni to nije neko preveliko otresanje. A u te četiri godine su nam puna usta toga kako smo bolji, imamo bolji tim, ovo, ono, a derbiji sve nešto 0-0, 1-1, 1-0, kad dobijemo 2-0 to je "uau".

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
papučar je napisao:

Je li to 100%?

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 19:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Чему отварање посебне теме :confused2: :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 19:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

GialloRosso je napisao:
papučar je napisao:

Je li to 100%?

http://www.prva.rs/sr/program/tvGuide.html?day=3 Prva ima pravo na prenose domacih utakmica Zvezde. Derbi nije izuzetak.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Rangarok je napisao:
Чему отварање посебне теме :confused2: :roll:

Da se diskusija ne odvija u 2 matične teme, mislim da je ovako lakše.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Popokatepetl je napisao:
Dakle, prije četiri godine. A ni to nije neko preveliko otresanje. A u te četiri godine su nam puna usta toga kako smo bolji, imamo bolji tim, ovo, ono, a derbiji sve nešto 0-0, 1-1, 1-0, kad dobijemo 2-0 to je "uau".

To je zato što niste bili bolji već samo manje loši. Vidjeli smo u Evropi gdje je mjesto svim našim klubovima.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 20:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Mirise na nerijesen ishod, ali se nadam pobjedi najtrofejnijeg srpskog kluba.Borha bi mogao rijesiti mec ,kontam da ce mu se vratiti promasaji sa prethodnih derbija.Mozda i mezenga ako dobije sansu. Kod gostiju najveca opasnost vreba od markovica,dijare i tomicevog slobodanjaka.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
@Vuk RTRS ne prenosi derbi već par godina, koliko ja znam.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 22:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 23:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Младићи, фино прочитате назив теме, па онда пишете. Играчи, прогнозе, процјене дербија.

Ове дебилне приче и тролања ( Туђман, Крцун и остало) су ем ниво 7. разреда основне школе ем спам на теми о 141. вечитом дербију.

Пекмен, папучар:

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2011, 09:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vidim nesto se prica da je Partizan bolji... ok je to ako je u pitanju neko prepucavanje i zajebancija jer to derbiju daje dimenziju vise...al vjerovati u to je suludo, ne zato sto je Zvezda nesto dobra nego sto se prosto ne zna ko je losiji.... Prethodne sezone Partizan je bio jaci za granitnu odbranu i Princa, ove sezone nije jaci ni za promil posto nema ko da pravi razliku osim malog Markovica, za kog mislim da ce podbaciti u derbiju jer je jos mlad... Cak mislim da je zvezda u prednosti zbog domaceg terena i mozda probudjenog Mezenge kome Rnic i Ivanov realno ne mogu nista ako igra kako zna... Ali ko zna, vidjecemo, pokazace se da par kupljenih utakmica i sa jedne i sa druge strane ne garantuju pobjedu u derbiju :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2011, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
skeva je napisao:
Vidim nesto se prica da je Partizan bolji... ok je to ako je u pitanju neko prepucavanje i zajebancija jer to derbiju daje dimenziju vise...al vjerovati u to je suludo, ne zato sto je Zvezda nesto dobra nego sto se prosto ne zna ko je losiji.... Prethodne sezone Partizan je bio jaci za granitnu odbranu i Princa, ove sezone nije jaci ni za promil posto nema ko da pravi razliku osim malog Markovica, za kog mislim da ce podbaciti u derbiju jer je jos mlad... Cak mislim da je zvezda u prednosti zbog domaceg terena i mozda probudjenog Mezenge kome Rnic i Ivanov realno ne mogu nista ako igra kako zna... Ali ko zna, vidjecemo, pokazace se da par kupljenih utakmica i sa jedne i sa druge strane ne garantuju pobjedu u derbiju :wink:

Шкева није баш тако,узмимо да ће и једни и други играт у најјачим саставима (што није сигурно, постоји извјесна шанса да ће Партизан правити двије до три измјене у односу на стандардну формацију,а и ЦЗ има пар мини проблема)

Дакле: голмани : Стојковић - Бајковић - Ма колико људи са Топчидера били кивни и гневни на Владимира,јасно је ваљда и птицама на грани да је разлика евидентна и да је Стојковић бољи голман.
штопери: Иванов,Рнић (мада ме не би чудило и да прилику добије Андерсон) - Ади,Вилотић - Ади бољи од Рнића(коме то није стандардна позиција),а Иванов бољи од Вилотића.
бекови: Волков,Миљковић - Рељић,Микић - Волков много бољи од Рељића, Од Миљковића није тешко бити пуно бољи,а Микићу то за мало полази за руком.
задњи везни: Медо - Ковачевић - можда и једна од главних ствари и пресудних момената на самој утакмици. На основу форме ове године,предност је на страни репрезентативца Сијера Леонеа. Што се осталих дуела тиче,Звезда има Лазовића и Евандра,Партизан Томића и Илића. Што се самог напада тиче: Мезенга је дакако лошији од Марковића,док Борха (који није прави шпиц) је ту негдје са Шћеповићем. Све у свему што се играчког кадра тиче,како стартера,тако и оних са клупе,Партизан је у предности,што се форме тиче и ту је Партизан у предности,што се тренера тиче и ту је Партизан у предности,што се притиска тиче он је на страни Звезде,што је отежавајућа околност,Звездина предност ће бити већа подршка и евентуално лош дан Партизана.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2011, 10:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jbg da se gleda tako po imenima Samrok sigurno ne bi izbacio partizan.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]