banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 01:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 308 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Gazimestanac87 je napisao:
Pekmen je napisao:
Чудно да си баш мој пост игнорисао :D

Ko to kaže?

:lol: :lol: :lol: то су ти силни гробари :lol: :lol: :lol:

Koliko vas bude na istoku ove sezone. Ajd onako realno i bez napumpavanja cifre.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
@drinin vuk
@Pekmen...

podrzavate li vi onu vasu pjesmu "Pola Madjar,pola ustasa" i pjevate li je na utakmicama sa Vojvodinom?

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Pekmen je napisao:
Koliko vas bude na istoku ove sezone. Ajd onako realno i bez napumpavanja cifre.

Реално и тренутно више него вас 8)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A Bože moj, bez takvih situacija, putovanje busom bi bila neviđena dosada. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Pekmen je napisao:

Posto ne mogu svima odgovoriti mogu se bar na ovo nasmijati :lol: :lol: :lol:

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Jbg RBA ja opet jedno ti pedeseto. Moc grupe nikako ne treba podcijeniti, kud svi turci tu i mali mujo se najbolje vidi u ovom slucaju. Ne kazem da se nije kiksalo u odgoju, ali je sig tribina ta koja bi mogla gurnuti niz stranputicu.

Симпатизер број 2.
ГЛУП СИ, НИКАД НИСИ И НИКАД НЕЋЕШ СХВАТИТИ ПРАВУ ЉУБАВ ПРЕМА КЛУБУ!

Slika

Vrh

Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
papučar je napisao:
Jbg RBA ja opet jedno ti pedeseto. Moc grupe nikako ne treba podcijeniti, kud svi turci tu i mali mujo se najbolje vidi u ovom slucaju. Ne kazem da se nije kiksalo u odgoju, ali je sig tribina ta koja bi mogla gurnuti niz stranputicu.

Nikad ni jedna grupa svoju moć neće okrenuti vaspitavanju djece, razumiješ me, to je čitav sistem, moć tribine se ogleda u tome koliko se daleko čuje njihov glas, koliko se uvažava njihovo mišljenje, to je cijela poenta, sa njim treba da popričaš ti i da mu objasniš da klub treba da se voli, ali da se život odvija i mimo tribine, nije u redu da zbog toga što ti imaš slučaj da poznaješ takvog klinca to poistovjećuješ sa čitavom tribinom, simpatizerima klubom ili sa čim već, teško će nečije dijete vaspitati i škola, a kamoli tribina, razumiješ...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Pekmen je napisao:

Posto ne mogu svima odgovoriti mogu se bar na ovo nasmijati :lol: :lol: :lol:

Slika

Паметном доста.

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
papučar je napisao:

Nikad ni jedna grupa svoju moć neće okrenuti vaspitavanju djece, razumiješ me, to je čitav sistem, moć tribine se ogleda u tome koliko se daleko čuje njihov glas, koliko se uvažava njihovo mišljenje, to je cijela poenta, sa njim treba da popričaš ti i da mu objasniš da klub treba da se voli, ali da se život odvija i mimo tribine, nije u redu da zbog toga što ti imaš slučaj da poznaješ takvog klinca to poistovjećuješ sa čitavom tribinom, simpatizerima klubom ili sa čim već, teško će nečije dijete vaspitati i škola, a kamoli tribina, razumiješ...

Лијепо сам рекао мој ти РБА, никад они то неће моћи схватити... ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gazimestanac i kod tebe je vidim kiksala i porodica i tribina u vaspitanju.

RBA ok je to sto pricas, ali kad vidim da neko hvali grupu kako je to super, momci se trude to ludi su, zeludac mi se okrene. To je put koji vodi stranputicom, koliko god se to svidjalo nekom ili ne.

@Gazimestanac

Nasmijao sam se zato sto si mu spustio. Kao tribina im je u raspadu pa si mu fino rekao.

Poslednji put menjao papučar dana 14 Nov 2011, 19:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
@drinin vuk
@Pekmen...

podrzavate li vi onu vasu pjesmu "Pola Madjar,pola ustasa" i pjevate li je na utakmicama sa Vojvodinom?

I podržavam i ne podržavam. Da pojasnim:
1. podržavam zato što je dobar deo sadašnjih Firmaša do pre 2-3 godine navijao za Partizan. Šta ih je natjeralo da krenu navijati za drugi klub to samo oni znaju. Po meni je to, najblaže rečeno - pederski.
2. ne podržavam zato što su Srbi pa mi zbog toga malo gadljivo bude kad čujem "pola Mađar, pola ustaša".

Ali, ima tu jedan drugi problem, nevezan za ova prepucavanja: svi se oni busaju kako su Novosađani, a u Novom Sadu najmanje ima ljudi koji su u njemu rođeni. Sve su to Srbi koji su zbog rata i titove kolonizacije došli iz sadašnje Hrvatske, Bosne, Crne Gore, Kosmeta. Kad to raščiste u glavi, onda ćemo se lako dogovoriti za ostalo. :)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Schlager je napisao:
@drinin vuk
@Pekmen...

Шлагер знам велики број момака из Бањалуке (Лешинара) који се донекле с оваквом етикетом слаже. Иначе то се не пјева искључиво члановима Фирме,већ војвођанима (оним који се тако декларишу) па са тог становишта и ја гледам на ту паролу. А то опет не значи да сам шовиниста.

Већ ајде контра питање,ал молим те искрен одговор,подржаваш ли ти "мрзим Београд" пјесму побратима? 8)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

papučar je napisao:

RBA ok je to sto pricas, ali kad vidim da neko hvali grupu kako je to super, momci se trude to ludi su, zeludac mi se okrene. To je put koji vodi stranputicom, koliko god se to svidjalo nekom ili ne.

@Gazimestanac

Nasmijao sam se zato sto si mu spustio. Kao tribina im je u raspadu pa si mu fino rekao.

Битно је да си ти "зрео" ал у курцу :lol: :lol: :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
papučar je napisao:

@Gazimestanac

Pa možda, ali ako to gledaš kroz klinca kojeg ti poznaješ, pitaj i neke druge, možda im je lijepo, zajedno putuju, zezaju se, navijaju, zajedno ganjaju curice, jednom riječju drugari su, nemoj sve crno ili bijelo, nije to baš tako... Popričaj sa njim, pomozi mu, usmjeri ga, najlakše je tražiti da mu pomogne neko drugi...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pekmen je napisao:

Jbg, svi ste nabili na istok, pa djeluje kao puna tribina. Što ne pokažeš ostatak pustinje? Mi smo trenutno u nekim razmiricama među sobom, ali kad očistimo jug od krimosa i ološa plaćenog biće ponovo:

Slika

Slika

8)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jbg rekao sam ti da uticaj bilo koga na njega minimalan. Ono sto mu ja kazem je na jedno uslo na drugo izaslo, istu stvar da mu ponovi neko stariji sa tribine ili bi je uradio ili bi glavu izgubio i to je ono sto frustrira. Poslali ga u Jevropu, ovde bila ona frka na Borac-Zeljo, milion poruka u inbox na FB joj sta si propustio haos, ludnica bila i prvi bus je bio njegov. Ako to nije preveliki uticaj na nekog od 18-19 godina onda ok.
Starijim momcima koji su tu svaka cast, gotiva, zajebancija, da nisam papucar razmislio bi da promijenim boje samo da se izgotivim malo :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pekmen je napisao:
Pekmen je napisao:

Jbg, svi ste nabili na istok, pa djeluje kao puna tribina. Što ne pokažeš ostatak pustinje? Mi smo trenutno u nekim razmiricama među sobom, ali kad očistimo jug od krimosa i ološa plaćenog biće ponovo:

Slika

Slika

8)

Ах та ПРОШЛОСТ 8)

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Čak i da je "prošlost" opet je mnogo bolja nego vaša sadašnjost i budućnost.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Људи непотребно је правити компарације,јер се оне руку на срце не могу правити у виду компаративне анализе навијачке сцене Србије и РС. Потпуно је јасно да је велика разлика,па бих волио да се сви вратимо теми (чији назив по мени није довољно добар,јер локалпатриотизам се не односи искључиво на навијачку приклоност локалним клубовима).

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
drinin vuk je napisao:
Schlager je napisao:
@drinin vuk
@Pekmen...

Шлагер знам велики број момака из Бањалуке (Лешинара) који се донекле с оваквом етикетом слаже. Иначе то се не пјева искључиво члановима Фирме,већ војвођанима (оним који се тако декларишу) па са тог становишта и ја гледам на ту паролу. А то опет не значи да сам шовиниста.

Већ ајде контра питање,ал молим те искрен одговор,подржаваш ли ти "мрзим Београд" пјесму побратима? 8)

Znas veliki broj momaka iz Banjaluke koji se slazu sa pjesmom "Pola Madjar,pola ustasa",i jos pritom Lesinara!? Izvini,ali bojim se da si nesto pobrkao...

I da ti odgovorim na to pitanje za "Mrzim Beograd"...Ne,to ne podrzavam jer mi je to najdrazi grad poslije Banjaluke, jako cesto sam tamo i poslovno (mnogi znaju cim se bavim) a i privatno,grad heroj najvise puta razaran na svijetu u dvadesetom vijeku,a taj moj stav ne moze promjeniti ni cinjenica da se u njemu naselilo i (previse) komunisticke gamadi i njihovih potomaka,na celu sa Cedom Jovanovicem,Borisom Tadicem,Borkom Pavicevic,Sonjom Biserko,Biljanom Srbljanovic,Natasom Kandic i jos hiljadama takvih....Beograd je jedini grad u kojem bih mogao zivjeti kada bih morao otici iz Banjaluke zbog bilo cega.
Zato su i svi moji postovi na fonu svesrpskog pomirenja i jedinstva,zato sam danas i postavljao one klipove,ne volim nikakve lazne diobe i nametnuta neprirodna rivalstva (nikad mi sa njima niti smo bili,niti cemo biti rivali,mi smo u njihovim ocima mali,prosjecan klub,ali to nama ne smije biti razlog da ga nimalo manje volimo,cak naprotiv,da znamo svoje mjesto,ali da da nam je samo Borac u srcu,taman bio deset puta slabiji od Zvezde i Partizana,a nije,i ta razlika je sve manja i manja...)...a,jos mi je najgore vidjeti ovako dva korektna momka kao papucar i rba da se svadjaju i jos cak i vrijedjaju....kad vidim dva shupka da se svadjaju,drago mi je,ali ne volim prisustvovati svadji tako korektnih momaka,a pogotovo kad nema razloga.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 308 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]