drinin vuk je napisao:
Schlager je napisao:
@drinin vuk
@Pekmen...
podrzavate li vi onu vasu pjesmu "Pola Madjar,pola ustasa" i pjevate li je na utakmicama sa Vojvodinom?
Шлагер знам велики број момака из Бањалуке (Лешинара) који се донекле с оваквом етикетом слаже. Иначе то се не пјева искључиво члановима Фирме,већ војвођанима (оним који се тако декларишу) па са тог становишта и ја гледам на ту паролу. А то опет не значи да сам шовиниста.
Већ ајде контра питање,ал молим те искрен одговор,подржаваш ли ти "мрзим Београд" пјесму побратима?

Znas veliki broj momaka iz Banjaluke koji se slazu sa pjesmom "Pola Madjar,pola ustasa",i jos pritom Lesinara!? Izvini,ali bojim se da si nesto pobrkao...
I da ti odgovorim na to pitanje za "Mrzim Beograd"...Ne,to ne podrzavam jer mi je to najdrazi grad poslije Banjaluke, jako cesto sam tamo i poslovno (mnogi znaju cim se bavim) a i privatno,grad heroj najvise puta razaran na svijetu u dvadesetom vijeku,a taj moj stav ne moze promjeniti ni cinjenica da se u njemu naselilo i (previse) komunisticke gamadi i njihovih potomaka,na celu sa Cedom Jovanovicem,Borisom Tadicem,Borkom Pavicevic,Sonjom Biserko,Biljanom Srbljanovic,Natasom Kandic i jos hiljadama takvih....Beograd je jedini grad u kojem bih mogao zivjeti kada bih morao otici iz Banjaluke zbog bilo cega.
Zato su i svi moji postovi na fonu svesrpskog pomirenja i jedinstva,zato sam danas i postavljao one klipove,ne volim nikakve lazne diobe i nametnuta neprirodna rivalstva (nikad mi sa njima niti smo bili,niti cemo biti rivali,mi smo u njihovim ocima mali,prosjecan klub,ali to nama ne smije biti razlog da ga nimalo manje volimo,cak naprotiv,da znamo svoje mjesto,ali da da nam je samo Borac u srcu,taman bio deset puta slabiji od Zvezde i Partizana,a nije,i ta razlika je sve manja i manja...)...a,jos mi je najgore vidjeti ovako dva korektna momka kao papucar i rba da se svadjaju i jos cak i vrijedjaju....kad vidim dva shupka da se svadjaju,drago mi je,ali ne volim prisustvovati svadji tako korektnih momaka,a pogotovo kad nema razloga.