papučar je napisao:
Pekmen ne seri.
drinin vuk nek je sa klincom sve ok.
Evo jos jedan pokusaj, ali da niko ne zapjeni. Drinin po tvojoj prici ispada da navijaci idu na utakmicu, usput beru malo cvijece, prevedu koju baku preko ulice, pjevaju na stadionu i to je to. Nas obojica znamo da to nije tako. Ja sam isao kao simpatizer pa se znalo uvijek usput da se nose raznorazne ilegalne i legalne supstance. Nije nikakav izuzetak vec jednostavno se podrazumijevalo.
Navijacima Borca svaka cast, lijepo je da se u gradu nesto desava, ali jedna stvar mi bode oci. To koliko su ova djeca zaludjena. Razumijem mladost i sve, ali da je jedina, osnovna, najbitnija zivotna preokupacija samo Borac to mi ne ide u glavu. Jos kad stariji kao sto se RBA predstavlja ili neko slican dodje i kaze kao to djeco joj jeste face. To ako ste vi proveli mladost neizivljeni i u zapecku od CZV i Partizana ne morate projektovati to na njih. Toj djeci treba Borac kao izduvni ventili, ali treba neko stariji da ih usmjeri sta se u zivotu moze sta ne, a ne da je glavni fazon da im prebaci pis kad prodje kraj njih, treba im neko kao uzor i na tribini ali i u zivotu, a to je ono sto oni trenutno nemaju.
Папучар прије свега надам се да смо обојица довољно матори да о неким стварима можемо нормално дискутоват,да у случају неслагања са ставовима неће долазити до етикета

(ја посто ћаћа данас па можда прекардашим негдје).
Citiraj:
po tvojoj prici ispada
Небитан сам ја,то није моја прича,то је прича обичног навијача који је кренуо да подржи свој клуб. Ал добро наставићу у своје име,најпоштеније је. Цвијеће не берем,јер га не волим,а научно доказано да није здраво бити у просторији гдје цвијећа има.Што се бакица тиче,устаје дринин итекако,мада планирам са тим манирима стати,јер гледам како основци чекају да му се склониш на улици.
Citiraj:
Nas obojica znamo da to nije tako
Да ли си ти икада био навијач неког клуба? Да ли си ишао на гостовање макар једно,па макар и случајно,са навијачима а на утакмици био симпатизер? Управо томе сам се надао,спомињању наркотика,алкохола. Ако ћеш искрено количина алкохола и наркотика која се може наћ у бусу је занемарљива према количини истог које се може наћи у вцовима основаца. Овим сам ти надам се све рекао,а надам се да си истог мишљења. Класичне предрасуде ме доста нервирају. Нарочито је то изражено у малим срединама (потичем из велике,одрастао у великој,данас становник мале) па управо због тога је чини се то локално навијање у ћошку,стандардна прича, наркоси,бандити,будале и лудаци навијају. Гнушам их се.
Опет кажем наркоману је свеједно гдје се налази и гдје ће конзумирати, гледаш се,не дира те,не дираш га,твој живот твоја ствар. Возио сам се у бусевим,мини бусевима,комбијима, са разноразним ликовима,познатим и непознатим,прелијепа искуства, све што сам желио радио сам,све што нисам хтио нисам ни радио,када је ријеч о конзумацијама. Први сам да се разумијемо противник оне стереотипне "ниси навијач ако не попушиш",а уосталом то вође свих већих група добро знају,тиме тјерају "здраве" навијаче.
Citiraj:
djeca zaludjena
Ја не могу причати о Лешинарима,о Гробарима не желим из принципа,могу ето навести у овом контексту једну релативно малу групу Вукови. Једноставно када пропутујеш мало по овој малој територији,видиш све и свашта,кад те каменом гађају из чиста мира,кад те полиција малтретира,кад ти не дају унијет заставу,званичну заставу РС,кад те гледа ко да си му оца убио,а први пут те види,створи се временом тај анимозитет и антипатија. Није то залуђеност,једноставно,не треба поларизовати, заљубиш се у цуру,па ти све до Косова равно, кад искрено заплачеш или се одушевиш голом,тада ти је све остало неважно,пет сати пута видиш у једном правцу,покиснеш два сата,добијеш температуру,јео си прије 12 сати,на путу из Приједора у Зворник, у Добоју улази чича,који је брао крушке цијели дан,набрао пет кила,на добацивање гладни смо,понуди човјек,оде све што је набрао,то се не може платити,а сад што многи имају стереотипе и предрасуде о некаквим будалама,бандитима,наркоманима у копу,то је друга ствар,људи из оваквих популација у свим друштвеним сферама има.