banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 21:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 308 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Simpatizer je napisao:
drinin vuk je napisao:
симпатизер није навијач.

:angry4: :D

Јој мени како ће ме неко истући на крају :lol: :lol:

Симпатизер,надам се да си схватио на прави начин,по мени навијање и симпатисање није једно те исто. Иако истовремено сматрам да љубав симпатизера према клубу може бити већа од љубави навијача према клубу. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
drinin vuk je napisao:
Као што ја и рекох прије три сата,оде тема у неку другу страну и нема повратка разумљивој дискусији.

Једна и основна ствар навијач и симпатизер су два различита појма,симпатизер није навијач.

А ко никада у животу није био навијач не може солити памет и на основу појединца генерализовати,причам у општено не односи се ни на кога. Једноставно ко никада у животу није бусом са рајом ишао на неко гостовање нема право причати и етикетирати,да су навијачи наркомани,лопови,кретени и бандити. Дакако та гостовања могу бити комична,чак и ако је у питању гостовање локалног клуба.
Ишао сам на многа обишао и села и градове и метрополе,заједничко је свима да тај осјећај припадности никакве паре не могу платити,а свак оно што из куће понесе тако се и понаша. Нико те неће тјерати да крадеш или пушиш џоинт уколико не желиш,нико те неће прозивати и називати кукавицом уколико ниси исти као пар њих који воле то да раде.
Примао сам и батине два пута,јбг голих руку њих тројица на мене и то носе некакву штокрлу,ал једноставно треба доживјети.

Молио бих да нико на основу овог мог поста не почне причу о томе како ја контрадикторишем,једноставно свака навијачка група (иоле озбиљнија) појединца не тјера да краде,појединац уколико има своје ја ма шта му ко говорио неће кренути путем који сматра лошим . ;)

Све речено, у потпуности се слажем.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
drinin vuk je napisao:
Simpatizer je napisao:
drinin vuk je napisao:
симпатизер није навијач.

:angry4: :D

Јој мени како ће ме неко истући на крају :lol: :lol:

Симпатизер,надам се да си схватио на прави начин,по мени навијање и симпатисање није једно те исто. Иако истовремено сматрам да љубав симпатизера према клубу може бити већа од љубави навијача према клубу. ;)

Ispravio si se na vrijeme... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Čitam komentare ovih paljevina sa istočne tribine i pitam se čime su se naduvali kad baljezgaju sve ove gluposti. Gospodo, ako nije problem, možete li se osvrnuti na vašu najveću utakmicu od osvajanja Kupa Maršala onu protiv izraelskog Makabija: prvo, nije bio pun stadion; drugo, nije bila puna ni istočna tribina (ni približno puna); treće: navijanje kao na sahrani; četvrto: svi su skoro govorili kako je 10,00 KM preskupo za kartu. Šta bi tek mi trebali reći koji 10-ak puta godišnje odemo u BG da gledamo Partizan (fudbal, košarka, ponekad vaterpolo) i iskeširamo i do 100,00 KM za gorivo, putarinu, ulaznice, nekad i rent a car??? Jbt, mi bi trebali tražiti da nas proglase svecima. A vi, "banjalučani" i "lokalpatriote" ne možete izdvojiti jebenog cenera da odete na prvu i poslednju utakmicu u LŠ. Da ne govorim kako ste došli do te LŠ, tako što ste postali prvaci BiH iako ste cijele sezone pjevali: Titula nam ne treba, jer Bosna nije naša država. Samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja." I na kraju odete u Sarajevo da slavite bosansku titulu? Šta ćemo sad rođaci? Gdje su nestali principi iz naveden pjesmice??? Jadni ste da jadniji ne možete biti.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pekmen je napisao:
Čitam komentare ovih paljevina sa istočne tribine i pitam se čime su se naduvali kad baljezgaju sve ove gluposti. Gospodo, ako nije problem, možete li se osvrnuti na vašu najveću utakmicu od osvajanja Kupa Maršala onu protiv izraelskog Makabija: prvo, nije bio pun stadion; drugo, nije bila puna ni istočna tribina (ni približno puna); treće: navijanje kao na sahrani; četvrto: svi su skoro govorili kako je 10,00 KM preskupo za kartu. Šta bi tek mi trebali reći koji 10-ak puta godišnje odemo u BG da gledamo Partizan (fudbal, košarka, ponekad vaterpolo) i iskeširamo i do 100,00 KM za gorivo, putarinu, ulaznice, nekad i rent a car??? Jbt, mi bi trebali tražiti da nas proglase svecima. A vi, "banjalučani" i "lokalpatriote" ne možete izdvojiti jebenog cenera da odete na prvu i poslednju utakmicu u LŠ. Da ne govorim kako ste došli do te LŠ, tako što ste postali prvaci BiH iako ste cijele sezone pjevali: Titula nam ne treba, jer Bosna nije naša država. Samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja." I na kraju odete u Sarajevo da slavite bosansku titulu? Šta ćemo sad rođaci? Gdje su nestali principi iz naveden pjesmice??? Jadni ste da jadniji ne možete biti.

Симпатизер број 1.
МРШ!
Шта ти знаш колико ми одвајамо за Борчеве утакмице?
Шта ти знаш колико ми потрошимо кеша за гостовање?
Откуд ти право да поредиш нас Лешинаре са пролазним гледаоцима који су ту само кад Борац побјеђује?
МРШ!

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Pekmen ne seri.

drinin vuk nek je sa klincom sve ok.

Evo jos jedan pokusaj, ali da niko ne zapjeni. Drinin po tvojoj prici ispada da navijaci idu na utakmicu, usput beru malo cvijece, prevedu koju baku preko ulice, pjevaju na stadionu i to je to. Nas obojica znamo da to nije tako. Ja sam isao kao simpatizer pa se znalo uvijek usput da se nose raznorazne ilegalne i legalne supstance. Nije nikakav izuzetak vec jednostavno se podrazumijevalo.
Navijacima Borca svaka cast, lijepo je da se u gradu nesto desava, ali jedna stvar mi bode oci. To koliko su ova djeca zaludjena. Razumijem mladost i sve, ali da je jedina, osnovna, najbitnija zivotna preokupacija samo Borac to mi ne ide u glavu. Jos kad stariji kao sto se RBA predstavlja ili neko slican dodje i kaze kao to djeco joj jeste face. To ako ste vi proveli mladost neizivljeni i u zapecku od CZV i Partizana ne morate projektovati to na njih. Toj djeci treba Borac kao izduvni ventili, ali treba neko stariji da ih usmjeri sta se u zivotu moze sta ne, a ne da je glavni fazon da im prebaci pis kad prodje kraj njih, treba im neko kao uzor i na tribini ali i u zivotu, a to je ono sto oni trenutno nemaju.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Pekmen ne seri.

Evo jos jedan pokusaj, ali da niko ne zapjeni. Drinin po tvojoj prici ispada da navijaci idu na utakmicu, usput beru malo cvijece, prevedu koju baku preko ulice, pjevaju na stadionu i to je to. Nas obojica znamo da to nije tako. Ja sam isao kao simpatizer pa se znalo uvijek usput da se nose raznorazne ilegalne i legalne supstance. Nije nikakav izuzetak vec jednostavno se podrazumijevalo.
Navijacima Borca svaka cast, lijepo je da se u gradu nesto desava, ali jedna stvar mi bode oci. To koliko su ova djeca zaludjena. Razumijem mladost i sve, ali da je jedina, osnovna, najbitnija zivotna preokupacija samo Borac to mi ne ide u glavu. Jos kad stariji kao sto se RBA predstavlja ili neko slican dodje i kaze kao to djeco joj jeste face. To ako ste vi proveli mladost neizivljeni i u zapecku od CZV i Partizana ne morate projektovati to na njih. Toj djeci treba Borac kao izduvni ventili, ali treba neko stariji da ih usmjeri sta se u zivotu moze sta ne, a ne da je glavni fazon da im prebaci pis kad prodje kraj njih, treba im neko kao uzor i na tribini ali i u zivotu, a to je ono sto oni trenutno nemaju.

А кад та дјеца одрасту. . .

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pekmen je napisao:
Slika

Браво, ајд ми сад пошаљи слику са задње фудбалске утакмице?

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Pekmen ne seri.

Ako imaš neki kontra-argument na moje pisanje iznesi ga. A ovo "ne seri" upotrebljavaj u svojoj kući.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Чудно да си баш мој пост игнорисао :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Gazimestanac87 je napisao:

Ko to kaže?

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I to sa djecom je vec relativno. Evo kod mene slucaj sa suprugom sam se dugo zabavljao i znam njenog brata kad je bas bio dijete. Sad mu je vec 18, skoro 19 godina. To vec nije dijete, da se zarati to dijete bi islo u rat, a njemu je i dalje samo i jedino Borac u glavi. Nema veze sto nema posla, sto mu je majka samohrana, sto nikakav on potencijal nema osim tribine. Sad, posto vec niko nema uticaj na njega osim starijih na tribini, bilo bi lijepo da mu neko kaze, odmori malo, nadji posao, pogledacemo i mi ima li sta pa ako uskladis obaveze i zadovoljstvo tvoje mjesto na tribini te uvijek ceka, a ne samo da se gleda kako da sto vise vremena provede na stadionu i oko njega.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
papučar je napisao:
Pekmen ne seri.

Ja bih bio sretniji da sam mlađi, nisam ja bio u zapećku Zvezde ili Partizana, ja sam gledao kako glavu da sačuvam, da se rat nekako preživi, da stvorimo svoju Republiku Srpsku na koju sam ponosan koliko i na svoje dijete... Svi imaju neki ventil, neko ide na Borac, a neko peca ribu, ali krađa i lopovluk se nosi iz kuće, to se ne uči na tribini niti u autobusu, razumiješ, neće ni jedna tribina na svijetu vaspitati tvoje dijete, nije to dramska ili jezička sekcija, nemoj da živiš u toj zabludi...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pekmen je napisao:
Gazimestanac87 je napisao:

Ko to kaže?

:lol: :lol: :lol: то су ти силни гробари :lol: :lol: :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
I to sa djecom je vec relativno. Evo kod mene slucaj sa suprugom sam se dugo zabavljao i znam njenog brata kad je bas bio dijete. Sad mu je vec 18, skoro 19 godina. To vec nije dijete, da se zarati to dijete bi islo u rat, a njemu je i dalje samo i jedino Borac u glavi. Nema veze sto nema posla, sto mu je majka samohrana, sto nikakav on potencijal nema osim tribine. Sad, posto vec niko nema uticaj na njega osim starijih na tribini, bilo bi lijepo da mu neko kaze, odmori malo, nadji posao, pogledacemo i mi ima li sta pa ako uskladis obaveze i zadovoljstvo tvoje mjesto na tribini te uvijek ceka, a ne samo da se gleda kako da sto vise vremena provede na stadionu i oko njega.

Значи тај момак је моја генерација..
Ово што сам подебљао слажем се са тобом а и ја сам таквог мишљења..
А сад да разјаснимо нешто, он има 18 година, зрео момак, значи није неки клинац, неки шмрљо, он сигурно размишља шта ће у будућности, сигурно размишља о неком послу, ако је имало нормалан неће имати такво мишљење како си ти написао.

Slika

Vrh

Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

To je žalosno ako je tako mladoj osobi jedina preokupacija navijanje i odlazak na utakmice. Još ako je sklon krađama i ostalim nedjelima to već postaje ozbiljan problem. A to da će mu neko stariji sa tribine skrenuti pažnju, od toga nema ništa.

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jbg RBA ja opet jedno ti pedeseto. Moc grupe nikako ne treba podcijeniti, kud svi turci tu i mali mujo se najbolje vidi u ovom slucaju. Ne kazem da se nije kiksalo u odgoju, ali je sig tribina ta koja bi mogla gurnuti niz stranputicu.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
papučar je napisao:
Pekmen ne seri.

Папучар прије свега надам се да смо обојица довољно матори да о неким стварима можемо нормално дискутоват,да у случају неслагања са ставовима неће долазити до етикета ;) (ја посто ћаћа данас па можда прекардашим негдје).

Citiraj:
po tvojoj prici ispada

Небитан сам ја,то није моја прича,то је прича обичног навијача који је кренуо да подржи свој клуб. Ал добро наставићу у своје име,најпоштеније је. Цвијеће не берем,јер га не волим,а научно доказано да није здраво бити у просторији гдје цвијећа има.Што се бакица тиче,устаје дринин итекако,мада планирам са тим манирима стати,јер гледам како основци чекају да му се склониш на улици.

Citiraj:
Nas obojica znamo da to nije tako

Да ли си ти икада био навијач неког клуба? Да ли си ишао на гостовање макар једно,па макар и случајно,са навијачима а на утакмици био симпатизер? Управо томе сам се надао,спомињању наркотика,алкохола. Ако ћеш искрено количина алкохола и наркотика која се може наћ у бусу је занемарљива према количини истог које се може наћи у вцовима основаца. Овим сам ти надам се све рекао,а надам се да си истог мишљења. Класичне предрасуде ме доста нервирају. Нарочито је то изражено у малим срединама (потичем из велике,одрастао у великој,данас становник мале) па управо због тога је чини се то локално навијање у ћошку,стандардна прича, наркоси,бандити,будале и лудаци навијају. Гнушам их се.
Опет кажем наркоману је свеједно гдје се налази и гдје ће конзумирати, гледаш се,не дира те,не дираш га,твој живот твоја ствар. Возио сам се у бусевим,мини бусевима,комбијима, са разноразним ликовима,познатим и непознатим,прелијепа искуства, све што сам желио радио сам,све што нисам хтио нисам ни радио,када је ријеч о конзумацијама. Први сам да се разумијемо противник оне стереотипне "ниси навијач ако не попушиш",а уосталом то вође свих већих група добро знају,тиме тјерају "здраве" навијаче.

Citiraj:
djeca zaludjena

Ја не могу причати о Лешинарима,о Гробарима не желим из принципа,могу ето навести у овом контексту једну релативно малу групу Вукови. Једноставно када пропутујеш мало по овој малој територији,видиш све и свашта,кад те каменом гађају из чиста мира,кад те полиција малтретира,кад ти не дају унијет заставу,званичну заставу РС,кад те гледа ко да си му оца убио,а први пут те види,створи се временом тај анимозитет и антипатија. Није то залуђеност,једноставно,не треба поларизовати, заљубиш се у цуру,па ти све до Косова равно, кад искрено заплачеш или се одушевиш голом,тада ти је све остало неважно,пет сати пута видиш у једном правцу,покиснеш два сата,добијеш температуру,јео си прије 12 сати,на путу из Приједора у Зворник, у Добоју улази чича,који је брао крушке цијели дан,набрао пет кила,на добацивање гладни смо,понуди човјек,оде све што је набрао,то се не може платити,а сад што многи имају стереотипе и предрасуде о некаквим будалама,бандитима,наркоманима у копу,то је друга ствар,људи из оваквих популација у свим друштвеним сферама има.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 308 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]