Jao ovih naših forumašica
Niko ne generalizuje pa ne radim to ni ja, ali činjenica je da većini djevojaka životni san i rješenje svih problema da se dobro uda, odnosno perje do kraja života! Ljutili se ili ne činjenica je da ogromna većina današnjih cura, čast izuzecima, neće da se odriče i žrtvuje radi ljubavi u braku. Njihov san je što reče Zoka life style ala Seks i Grad ali bez muke i rada....ajde malo pogledajte oko sebe: svaka malo viđenija cura (odnosno zgodna i lijepa) ne mora značiti da je glupača i zatucana saleće frajera koji je dobro obezbijeđen i koji šljaštri okolo, na čelu mu piše da je
tatin sin na njemu jakna i cipele skuplje nego veći dio voznog parka većine forumaša! Šta mislite da će takav da se znoji i odriče? Ne bih rekao...A da li će takva koja ga saleti biti prinuđena na odricanje? Ne bih rekao...Moja lično dugogodišnja veza je pukla zbog finansijskog stanja jer sam bukvalno dvije godine bio švorc bez auta, posla, para i ostalog, i to sve bukvalno preko noći...a između ostalog ostao i bez
drugara, zači patos! Nisam ni ja uvijek bio u full sastavu.....Kriza na vrata ljubav kroz prozor!
Prijatelj je dvije godine bio vezi sa curom, on inače dobro zarađuje ima kintu, vodio na more, kupovao odjeću, šminku, gotivio, mazio pazio....kad je iznajmio stan i našao joj posao (sjedi i govori dobar dan), živjeće sad zajedno i neće se zaje8avati.....PEDALA! A nije bila ni neka mrak ženska, ni sponzoruša hard core da nije čudno što je tako završio ali brate....
Nisu svi isti i ne generalizujem sve cure, naprotiv smatram da ih još ima dobrih i poštenih.....ali prije ću naći antičke amfore u svom podrumu prije nego takvu sve mi se čini....