banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 14:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  Sledeća

S kakvim bi se momkom zabavljale:
1. ne mora biti ljepotan bitno je da je obezbijeđen 20%  20%  [ 4 ]
2. bitno je da mi se sviđa, nebitna je materijalna situacija 40%  40%  [ 8 ]
3. ne znam 40%  40%  [ 8 ]
Ukupno glasova : 20
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Nov 2011, 14:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
nepokoreni je napisao:
Juče sjedim sa drugom u kafiću i slušam kako dvije cure polemišu o frajeru kako je lijep, zgodan i pametan a druga će na to: Al on je sirotinja šta će ti to!! :-? E sad da čujem mišljenje forumašica: da li bi bile sa momkom koji je lijep, zgodan i pamatan a siromašan ili sa prosječnim ali dobro "potkovanim" 8)

Već smo imali identičnu polemiku prije nekoliko mjeseci.
Moj odgovor je: Ne bih bila sa osobom koja je siromašna.
Ne zato što je siromašan nego zato što se ne slažem sa takvom životnom filozofijom.
Mnogi imaju pa nemaju ali se ne mire sa takvom situacijom nego kreću iz početka. Jednostavno ne volim lijene osobe i fataliste.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Talija je napisao:
Jednostavno ne volim lijene osobe i fataliste.

Aha! Ovo je nova dimenzija priče, jer lijene osobe mogu biti i bogate i siromašne. Sviđa mi se razmišljanje.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 14:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Ima jedan slucaj prilicno pametnog, lijepog i bogatog (a uz sve to vrijednog i postenog) momka u mom drustvu na koga zene i ne nasrcu bas. Redom sve kazu da je previse normalan tj. ne voli da vozi opasna kola, nosi sjastece stvari i razmece se bogatstvom pa ih to, pazi, na neki nacin odbija.
Ajd nek' mi to neko pojasni?
Ispada da nije stvar ni u bogatstvu, nego bas da je zloupotreba istog ono sto na prvu privlaci zene.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

STRATOKASTEL je napisao:
Aha! Ovo je nova dimenzija priče, jer lijene osobe mogu biti i bogate i siromašne. Sviđa mi se razmišljanje.

Ako je naslijedio od oca bogatstvo onda može biti lijen, a ako je sam stekao onda bogami nije lijen.
U svakom slučaju paraziti bez obzira na imovinsko stanje su mi odbojni.
Kao što rekoh, nije bitno trenutno imovinsko stanje, nego da li ta osoba uopšte ima namjeru da išta mijenja po pitanju svoje nemaštine.
Primjer; siromašan i s tim se miri (tako mu grasi pali), tako se isto miri i sa ostalim stvarima iz drugih sfera života.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 14:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Talija je napisao:
nepokoreni je napisao:
Juče sjedim sa drugom u kafiću i slušam kako dvije cure polemišu o frajeru kako je lijep, zgodan i pametan a druga će na to: Al on je sirotinja šta će ti to!! :-? E sad da čujem mišljenje forumašica: da li bi bile sa momkom koji je lijep, zgodan i pamatan a siromašan ili sa prosječnim ali dobro "potkovanim" 8)

Već smo imali identičnu polemiku prije nekoliko mjeseci.
Moj odgovor je: Ne bih bila sa osobom koja je siromašna.
Ne zato što je siromašan nego zato što se ne slažem sa takvom životnom filozofijom.
Mnogi imaju pa nemaju ali se ne mire sa takvom situacijom nego kreću iz početka. Jednostavno ne volim lijene osobe i fataliste.

Pa i Džizs je bio ljenjivac i fatalista, pa ga ipak voliš.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 14:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Ali, Džizus je Džizus...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:

Po čemu misliš da je bio ljenjivac i fatalista??? Za svakog ljenjivca važi ono od Dugmeta "po meni se ništa neće zvati" a što se za Isusa ne može reći, ni približno.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Talija je napisao:
STRATOKASTEL je napisao:

Ako je naslijedio od oca bogatstvo onda može biti lijen, a ako je sam stekao onda bogami nije lijen.
U svakom slučaju paraziti bez obzira na imovinsko stanje su mi odbojni.
Kao što rekoh, nije bitno trenutno imovinsko stanje, nego da li ta osoba uopšte ima namjeru da išta mijenja po pitanju svoje nemaštine.
Primjer; siromašan i s tim se miri (tako mu grasi pali), tako se isto miri i sa ostalim stvarima iz drugih sfera života.

iz pouzdanih izvora znam da Tale ima nesto protiv onih koji puno rade. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 14:57 
Veteran
Veteran

Talija je napisao:

Ja ne znam nikoga ovakvog.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:00 
Ja ih znam par, ne rade i ne zele da rade, imali par poslova koji im "nisu odgovarali" i tako...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Ja ih znam par, ne rade i ne zele da rade, imali par poslova koji im "nisu odgovarali" i tako...

ima ih pa rade od zvijezde do zvijezde za sicu...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Nicole je napisao:
Nije problem sto je neko siromasan, uslovno receno, nego ako ne radi nista da to promjeni.
Novac se lako stvori ako nisi beter

Ал' га надробиште четири стране за једну ноћ :) Него није ми јасно зашто се обављање одређених послова сврстава под искориштавање оног другог. Мени је нпр.МЕНИ понављам да не буде какве забуне, задовољство неком до кога ми је стало, ако је у датом моменту гладан, направити нешто да једе уосталом једем и ја с' њим, ако је уморан а треба радити нешто што могу и ја, приуштити му сат два сна да се одмори а ја урадити то за њега и сл.да не набрајам даље.
Какво црно искориштавање, правите баука од ствари које су нормалне и које се подразумјевају.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:11 
Veteran
Veteran

Nicole je napisao:
Nicole je napisao:
Nije problem sto je neko siromasan, uslovno receno, nego ako ne radi nista da to promjeni.
Novac se lako stvori ako nisi beter

Ал' га надробиште четири стране за једну ноћ :) Него није ми јасно зашто се обављање одређених послова сврстава под искориштавање оног другог. Мени је нпр.МЕНИ понављам да не буде какве забуне, задовољство неком до кога ми је стало, ако је у датом моменту гладан, направити нешто да једе уосталом једем и ја с' њим, ако је уморан а треба радити нешто што могу и ја, приуштити му сат два сна да се одмори а ја урадити то за њега и сл.да не набрајам даље.
Какво црно искориштавање, правите баука од ствари које су нормалне и које се подразумјевају.

Pa da. Igleda da svi imaju neke lijene cure i momke, pa se boje za buducnost.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Talija je napisao:
Popokatepetl je napisao:

Po čemu misliš da je bio ljenjivac i fatalista??? Za svakog ljenjivca važi ono od Dugmeta "po meni se ništa neće zvati" a što se za Isusa ne može reći, ni približno.

Eh, sad, proširuješ definicije kako ti odgovara, sad može biti i siromašan, ali ako je popularan. Pa eto, po tvojoj definiciji zaključih da je Isus bio ljenjivac, rođen kao siromah i umro kao siromah, ništa nije učinio da to promijeni, nije bio preduzetan, već se motao po gradovima i filozofirao. A fatalista je bio, jer je bez pogovora prihvatio svoju sudbu i sve što ga je dočekalo. Dobro, kažu da je on znao šta će se desiti. Ali, ako posmatramo iz nekog drugog ugla, on je tipični primjer fataliste, prstom nije mrdnuo da promijeni svoju zlu kob.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:21 
Veteran
Veteran

Popokatepetl je napisao:
Talija je napisao:
Popokatepetl je napisao:

Eh, sad, proširuješ definicije kako ti odgovara, sad može biti i siromašan, ali ako je popularan. Pa eto, po tvojoj definiciji zaključih da je Isus bio ljenjivac, rođen kao siromah i umro kao siromah, ništa nije učinio da to promijeni, nije bio preduzetan, već se motao po gradovima i filozofirao. A fatalista je bio, jer je bez pogovora prihvatio svoju sudbu i sve što ga je dočekalo. Dobro, kažu da je on znao šta će se desiti. Ali, ako posmatramo iz nekog drugog ugla, on je tipični primjer fataliste, prstom nije mrdnuo da promijeni svoju zlu kob.

Ne bogohuli, siromasni nezaposleni vlasniche prodavnice i kombija!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Jao ovih naših forumašica :angry4:
Niko ne generalizuje pa ne radim to ni ja, ali činjenica je da većini djevojaka životni san i rješenje svih problema da se dobro uda, odnosno perje do kraja života! Ljutili se ili ne činjenica je da ogromna većina današnjih cura, čast izuzecima, neće da se odriče i žrtvuje radi ljubavi u braku. Njihov san je što reče Zoka life style ala Seks i Grad ali bez muke i rada....ajde malo pogledajte oko sebe: svaka malo viđenija cura (odnosno zgodna i lijepa) ne mora značiti da je glupača i zatucana saleće frajera koji je dobro obezbijeđen i koji šljaštri okolo, na čelu mu piše da je tatin sin na njemu jakna i cipele skuplje nego veći dio voznog parka većine forumaša! Šta mislite da će takav da se znoji i odriče? Ne bih rekao...A da li će takva koja ga saleti biti prinuđena na odricanje? Ne bih rekao...Moja lično dugogodišnja veza je pukla zbog finansijskog stanja jer sam bukvalno dvije godine bio švorc bez auta, posla, para i ostalog, i to sve bukvalno preko noći...a između ostalog ostao i bez drugara, zači patos! Nisam ni ja uvijek bio u full sastavu.....Kriza na vrata ljubav kroz prozor!
Prijatelj je dvije godine bio vezi sa curom, on inače dobro zarađuje ima kintu, vodio na more, kupovao odjeću, šminku, gotivio, mazio pazio....kad je iznajmio stan i našao joj posao (sjedi i govori dobar dan), živjeće sad zajedno i neće se zaje8avati.....PEDALA! A nije bila ni neka mrak ženska, ni sponzoruša hard core da nije čudno što je tako završio ali brate....
Nisu svi isti i ne generalizujem sve cure, naprotiv smatram da ih još ima dobrih i poštenih.....ali prije ću naći antičke amfore u svom podrumu prije nego takvu sve mi se čini....

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
nepokoreni je napisao:
Niko ne generalizuje pa ne radim to ni ja, ali činjenica je da većini djevojaka životni san i rješenje svih problema da se dobro uda, odnosno perje do kraja života!.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
А сад си у фулу :lol: Па лијепо баш, нек' има и таквих :lol:
Добра удаја=перје до краја живота :lol:
У шта ви губите вријеме (а губите колико видим јер особом која нешто вриједи за нешто озбиљно) са неким ко ти неће стати иза леђа кад ти потонеш? Јел' могуће да прогуташ причу или једноставно завараваш себе да то није тако.
Па све се врло лако провјери.. Ја посудим неком 100 КМ па за тај исти износ изгуби образ и крај приче о људству и карактеру лапрдај мами својој, 'алал ти новац. Тако исто и ово, направим сцену па докажи можеш ли то што причаш.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
A Nicole ti kad upoznaš momka i vidiš ga prvi put u životu i znaš kakava je osoba i jel pravi, dobar i pošten? Ako imaš telepatske sposobnosti ili staklenu kuglu moj naklon i izvinjenje....
PS: nisam baš u fulu i pun para al krenulo mi uzlaznim tokom polako u životu, al nije ni to preko noći.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Jao ovih naših forumašica :angry4:
Niko ne generalizuje pa ne radim to ni ja, ali činjenica je da većini djevojaka životni san i rješenje svih problema da se dobro uda, odnosno perje do kraja života! Ljutili se ili ne činjenica je da ogromna većina današnjih cura, čast izuzecima, neće da se odriče i žrtvuje radi ljubavi u braku. Njihov san je što reče Zoka life style ala Seks i Grad ali bez muke i rada....ajde malo pogledajte oko sebe: svaka malo viđenija cura (odnosno zgodna i lijepa) ne mora značiti da je glupača i zatucana saleće frajera koji je dobro obezbijeđen i koji šljaštri okolo, na čelu mu piše da je tatin sin na njemu jakna i cipele skuplje nego veći dio voznog parka većine forumaša! Šta mislite da će takav da se znoji i odriče? Ne bih rekao...A da li će takva koja ga saleti biti prinuđena na odricanje? Ne bih rekao...Moja lično dugogodišnja veza je pukla zbog finansijskog stanja jer sam bukvalno dvije godine bio švorc bez auta, posla, para i ostalog, i to sve bukvalno preko noći...a između ostalog ostao i bez drugara, zači patos! Nisam ni ja uvijek bio u full sastavu.....Kriza na vrata ljubav kroz prozor!
Prijatelj je dvije godine bio vezi sa curom, on inače dobro zarađuje ima kintu, vodio na more, kupovao odjeću, šminku, gotivio, mazio pazio....kad je iznajmio stan i našao joj posao (sjedi i govori dobar dan), živjeće sad zajedno i neće se zaje8avati.....PEDALA! A nije bila ni neka mrak ženska, ni sponzoruša hard core da nije čudno što je tako završio ali brate....
Nisu svi isti i ne generalizujem sve cure, naprotiv smatram da ih još ima dobrih i poštenih.....ali prije ću naći antičke amfore u svom podrumu prije nego takvu sve mi se čini....

ne treba ti takva. nek je otisla, daboda te se sjetila. i ona poslije nje sto se nije mogla odlijepiti od svog bivseg
nepokoreni, bit ce cura. ne boj se! ima jos negdje... naci ce se vec jedna... sad bar znas sta trazis.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]