apokaptus je napisao:
Postavio sam bio temu ne znajuci da postoji. Izvinjavam se moderatorima.
Takodje se izvinjavam...ali stvarno nemam vremena da procitam ovih sezdesetak stranica trenutno...pa ako ima neka dobra dusa da odgovori na pitanja sa ove moje zakljucane teme:
Dakle da li je kupovina preko ebaya imalo normalizovan za BiH...znam da je prije uvijek bio problem oko postarine carina itd...
Da li je bolje narucivati preko US ili DE ebaya kada su iste cijene i postarine u pitanju
Da li je iko narucivao sta u skorije vrijeme i kako je prosao?
Kakav je uopsteno postupak narucivanja?
1.наравно да можеш куповати преко ибеја, само за све што је скупље од 50 КМ наплаћује се царина. е сад ту има пуно до среће, све зависи од цариника хоће ли ти или неће наплатити. поштарина је регулисана када купујеш производ, тамо ти пише да ли достављају у БиХ, да ли је поштарина урачуната у цијену или ако није колико износи
2.ако су исте цијене производа заједно са поштарином, контам да ти је боље наручивати са њемачког, јер је ближе. ја некако најчешће користим британски. некако ту углавном пронађем најјефтиније
3.у ових 60 страница теме има милијарду постова људи који су нешто куповали
4.јебга сад треба да ти историју читаву пишем, стварно ми је жао, али ни ја нисам ништа знао на почетку па сам прочитао све постове на овој теми од поечтка до краја и онда ми је скоро све било јасно
углавном мораш имати налог на пејпалу, повезати картицу са њим, и онда кад купујеш само укуцаш корисничко име са пејпала кој ити скине са картице у оном износу колико кошта производ који си наручио