banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 20:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120168 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1504, 1505, 1506, 1507, 1508, 1509, 1510 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 30 Okt 2011, 16:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
шлагеру,поштујем твоје мшљење,али не знам одакле ти снага да на било који начин покушаваш да оправдаш ону срамоту данас?

pa znas mene,druzimo se godinama po ovim forumima, i znas da sve od mene mozes procitati (pogotovo su mi meta korumpirani politicari), osim da vrijedjam nase igrace ili trenera ili da glumim nekog strucnjaka za taktiku.Uvijek naglasavam da nisam nikakav strucnjak vec iskljucivo navijac.
Za mene je igrac Borca jos uvijek svetinja,bar dok nosi taj dres i ne mozes od mene ocekivati da ih zovem pickama,curicama,baletanima,djevojcicama ili da ih prozivam da mi lizu jaja. Cak i da nikad nista nisu napravili,a ne donijeli nam prvu titulu u istoriji.
Ne zamjeram ja ni onima koji tako pisu,ali ja necu,taman da opet ispadnemo.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 16:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Хм,гори је био Макса од Сакана,мада ја Максу цјеним пуно,Крунића затворили.Мајку му јебем на гостовањима су нам највеће шансе слободњаци :roll:
Не знам што се Кајкут извлачи уопште,требао је бити стално у средини напада и чекати да неко гурне лопту, додуше не би је сачекао, али они није неки дрибблер, нити је брз да би могао на страни дар-мар направити.
Не знам,изнервиран сам тотално,али надам се да ће на кошеву поправити утисак.

И мене занима што Видака нема,и треба играти с 2 нападча,ништа један не може.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 17:52 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Okt 2011, 20:08
Strasno...Stvarno momci ovo je sramota sto se danas desilo...Dokle?Pod hitno treba praviti rezove u timu a i po njihovom dzepu...Ma...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Trebala je uprava kluba da im otkaze hotel u medjugorju i da ih veceras vrate nazad u Banjaluku pa da ih docekamo kako mi znamo, slavili smo mi i titulu ali veceras bi im trebalo prirediti vatren docek, placenici.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 18:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
V_2 je napisao:
Strasno...Stvarno momci ovo je sramota sto se danas desilo...Dokle?Pod hitno treba praviti rezove u timu a i po njihovom dzepu...Ma...

У потпуности с слажем , по џеповима, за не залагање одбијање од плате, и под хитно појединим играчима осим Авдуке, наравно, да се забрани пушење, или су професионалци , или нису, не занима нас више ништа, поштујемо све што су нам донијели титулу, али играју ко пичке неке на гостовањима, екипа нема ни главе ни репа, умјесто да раздаљина између напада и одбране буде 30 метара (онај ко се разумије у фудбал зна о чему причам) нама Кајкут и Макса врше притисак у њиховм шеснестерацу , а Марковић и одбрана стоје код нашег шеснестерца , умјесто да се бар до половине игралишта помјере, нешто се мора мијењати и то ПОД ХИТНО

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 18:14 
Voajer
Voajer

Steta sto ne dolaze u BL.Imali bi smo sta da popricamo sa njima...Svi se slazemo da je jedino Avduka na mjestu a ostali...Imaju plate kao da igraju u mancesteru a ja jedva skupio sada za tablu bensedina...Nemogu doci sebi koliko se tresem zbog budala koji unistavaju ono sto volim...Sada bi isao dole...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 18:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Nema potrebe za lincom. Postoji pravilnik o kaznjavanju i nema sumnje da ce odgovorni bit kaznjeni. Vjerujem da ce igraci, pored zasluzene novcane kazne, dobiti verbalnu lekciju i od Baje ali i od nas na treningu.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 18:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
kod kuće i na strani je napisao:
Nema potrebe za lincom. Postoji pravilnik o kaznjavanju i nema sumnje da ce odgovorni bit kaznjeni. Vjerujem da ce igraci, pored zasluzene novcane kazne, dobiti verbalnu lekciju i od Baje ali i od nas na treningu.

Ма није ово први пут да су овако пута играли, само кад се сјетим колико знамо километара прећи због Великана, проћи тортуре и малтретирање од стране полиције, јебу нам све живо и мртво , навијамо 90 минута и на крају они одиграју по задње чкаПи, требају они мало мање пушити, излазити суботом итд.штета као што кажу неки појединици што се нису вратили у БЛ , па их сачекати на стадиону , па им мало објаснити , какву светињу од грба носе на грудима !!!

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka

Onako se ne ponasaju igraci Borca, gurati nekako do polusezone, a onda cistka, sa ovim danas su prevrsili svaku mogucu mjeru, pored kaznjavanja mora im se objasniti ciji dres nose.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 18:35 
Voajer
Voajer

Источно Стајање je napisao:
kod kuće i na strani je napisao:

Ма није ово први пут да су овако пута играли, само кад се сјетим колико знамо километара прећи због Великана, проћи тортуре и малтретирање од стране полиције, јебу нам све живо и мртво , навијамо 90 минута и на крају они одиграју по задње чкаПи, требају они мало мање пушити, излазити суботом итд.штета као што кажу неки појединици што се нису вратили у БЛ , па их сачекати на стадиону , па им мало објаснити , какву светињу од грба носе на грудима !!!

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 18:35 
Voajer
Voajer

tako je brate

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka

Nepamtim da me je nesto ovako naljutilo kao ovo danas i nepamtim kad me glava ovako boljela zbog budala. Definitivno ce me kostati zdravlja ljubav prema klubu

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 19:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Baja ako ima muda vec veceras treba jednog da posalje kuci...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 19:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Losa totalno igra, Bice bolje.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
jebiga ja danas nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu ali po ovim vasim postovim i bolje je sto nisam. sto se mene tice....i Mancester junajted primi 6 golova kod kuce ali onda ih fino izribaju, trene onako javno izjavi da su igraci idioti i onda fino sljedecu pobjede. naravno da mi nismo Mancester ali bar mozemo izribati igrace. fino ih ona izribati i najviti im ribanje usljed nepovoljnog rezultata iz sarajeve ali da nepovoljni rezultat bude bilo kakav poraz.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 19:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 23:18
sta reci,vec ste 99% stvari vec napisali.

jasno je kao dan da ova ekipa treba na dobar remont. zahvaliti se pojedincima,jednostavno razliciti faktori kod njih su razlog sto nisu za ekipu koja pretenduje vrh tabele (godine,limitirano fudbalsko znanje,ljudski kvaliteti) i poslati ih u rudar,kozaru,bsk,naprijed................
naravno da su nam svi igraci losi(osim pojedinaca tipa avdukic i markovic po meni) i da bi ima svasta bili u stanju izgovoriti nakon svega ovoga sto su nam priredili,i samo ih cudo moze spasiti te reakcije!pod tim cudom mislim na povoljan rezultat na kosevu u srijedu sto bi se sa njihovom trenutnom formom smatralo pravim cudom!!!

ne znam koga prvo da spomenem,da li savica koji je zalutao u ovaj klub,j#%o li ga onaj ko ga je doveo,pa makar otac moj rodjeni to bio,ili sakan mrtvi koji je u zadnje tri utakmice postao glavni defanzivni vezni a prije tga ga nije bilo na mapi svijeta,ili grahovca koji je vec umislio da je igrac za barselone............................

ostali nista nisu bolji,sve alibi igraci,zaric prolijece u 2 pol. i gosk ima mrtvu sansu,stupar koji po zemlji svetoj ne moze da hoda i on se nasao nesto kuruziti i navlaciti crveni karton a u 90% situacija nakon duela u kojim je on bio zavrsi na zemlji i drzi se za nogu!majstore,probaj odbojku to je isto kolektivni sport,samo je bez kontakta.

stajic,maksimovic,bucan.........jesu oni igrali uopste????????

sad nam se i evropa opasno drma,i ako je vec tako da se zahvalimo starijim igracima,sve preko 30god mars iz borca,pustiti djecu da igraju pa ces znati na cemu si,a i troskovi za platu ce se revidirati,a ne kao sada da placamo preplacene picice kojima sve zivo smeta,da nisu u stanu boda uzeti na gostovanju gdje su zeljo i sarajevo nosili sva tri!!!!!

nemojte samo sudjenje da spominjete,jeste sudija imao 3 pogresne odluke,ali zapitajte se koliko smo suteva imali u okvir gola i koliko smo sansi uopste napravili na citavoj utakmici!!!!!

gospodo igraci koji citate ovaj forum,vi izgleda niste svjesni da ovakvim ponasanjem i NEzalaganjem pravite medvjedju uslugu sebi. da li ste svjesni da u ovom gradu svakakvih ljudi ima,i da li ste svjesni da cete ovako sami sebe osuditi na kucni pritvor,da ce vam se zivot svesti na stadion i kucu jer vam nece biti svejedno kada vas ljudi na ulici budu prozivali i vrijedjali,a mislim da je vrijeme da se krene sa tim iako za sve ove godine koliko pratim borac to nikada nije radjeno!!!

a o treneru koji citavu utakmicu presjedi na klupi i ne ustane ni jednom necu ni da pricam.........nemamo igre,nemamo nista a njemu je jos samo neko trebao dati spice pa da se ne razlikuje uopste od ostale publike na stadionu!!!

zgadili su mi se sve i jedan i trebace puno dobrih utakmica da se operu!

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 19:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ja stvarno ne znam u cemu je problem.Jebote kakav je ovo nacin ljudi moji?!Nasi igraci imaju sve uslove da budu u vrhu ove jebene lige,imaju najbolje plate u ligi sigurno,sto se organizacije tice sve im se udovoljava,idu na pripreme u Tursku,picke materine,imaju propisanu prehranu,na treninzima se kvalitetno radi,imaju ogromnu podrsku navijaca i simpatizera koji gube svoje zivce,kosu,koji bukvalno zive za tu utakmicu i za pobjedu,koji se konstatno nerviraju,ali opet i pored svega,znaju cijeniti trud i volju,i nakon teskog poraza se dobije veliki aplauz ako se vidi znoj i krv na dresu!Nikad im niko nije srao kada izgube,ali ako ostave zadnji atom snage na terenu,ako grizu i udaraju,ako uvijek daju maksimum!

Ono danas,je tolika sramota,da ja necu doci sebi jos par dana...Kao da su svi kolektivno anemicni,kao da su jadnici,mlitavci koji nisu doruckovali posteno od aprila,jebote koji im je kurac?!

Ovo je nedopustivo da nam se smiju ostali klubovi,da nas pobjedjuje neki tamo GOSK,uz duzno postovanje ovom klubu,koji je danas oderao nase guzove posteno!Ali opet ja mali klub,iz male sredine,bez navijaca,sa strnjistem gdje pasu koze i ovce,gdje oni i treniraju i igraju svoje utakmice,a vidjeli ste na sta ono lici.

Nama se smiju svi!Eto!

Igrace drasticno kazniti,drasticno,nek se ljute nije me uopste briga!Oplesti im po dzepovima,pa da vidimo onda hoce li se vise manekenisati.S njima razgovor treba obaviti i Baja i Sipovac i bilo ko ko je nesto u klubu,i naravno bukvicu im trebaju odrzati Lesinari,vodeci momci,i dobro im ocitati lekciju,a onda i ekipa sa zapada.

Daj jebote,tacno me strah utakmice u srijedu nakon ovoga,pa nas ce Sarajevo razmontirati budemo li ovako igrali.

Joj kako sam ljut,ne mogu doci sebi.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 19:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Njima trebaju po sobama tv kanali, zale se na smjestaj, pu jebem te fudbale...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 19:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
једина жеља ми је да чујем и другу страну,која је прича играча који су данас играли!? проблем је што нико од њих никада неће отворено рећи ако има проблема.....
не знам ко може да остане равнодушан на ову игру против јебеног гошка из габеле......

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Danas sam gledao samo sudijsku nadoknadu drugog poluvremena i ono sto sam vidio je bilo dovoljno. Igraci Gosk-a se zavuku uz korner zastavicu i 20sec???!!! im nasa dva igraca ne mogu uzeti loptu. Pa nas dva forumasa bi mu uzeli loptu !!!

Uvijek sam u zivotu optimista,ali u srijedu definitivno nisam...samo da ne izgubimo preko 3 razlike !!! I nadam se da ce Baja nesto uraditi do srijede,samo sta to stvarno ne znam...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120168 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1504, 1505, 1506, 1507, 1508, 1509, 1510 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]