Ja stvarno ne znam u cemu je problem.Jebote kakav je ovo nacin ljudi moji?!Nasi igraci imaju sve uslove da budu u vrhu ove jebene lige,imaju najbolje plate u ligi sigurno,sto se organizacije tice sve im se udovoljava,idu na pripreme u Tursku,picke materine,imaju propisanu prehranu,na treninzima se kvalitetno radi,imaju ogromnu podrsku navijaca i simpatizera koji gube svoje zivce,kosu,koji bukvalno zive za tu utakmicu i za pobjedu,koji se konstatno nerviraju,ali opet i pored svega,znaju cijeniti trud i volju,i nakon teskog poraza se dobije veliki aplauz ako se vidi znoj i krv na dresu!Nikad im niko nije srao kada izgube,ali ako ostave zadnji atom snage na terenu,ako grizu i udaraju,ako uvijek daju maksimum!
Ono danas,je tolika sramota,da ja necu doci sebi jos par dana...Kao da su svi kolektivno anemicni,kao da su jadnici,mlitavci koji nisu doruckovali posteno od aprila,jebote koji im je kurac?!
Ovo je nedopustivo da nam se smiju ostali klubovi,da nas pobjedjuje neki tamo GOSK,uz duzno postovanje ovom klubu,koji je danas oderao nase guzove posteno!Ali opet ja mali klub,iz male sredine,bez navijaca,sa strnjistem gdje pasu koze i ovce,gdje oni i treniraju i igraju svoje utakmice,a vidjeli ste na sta ono lici.
Nama se smiju svi!Eto!
Igrace drasticno kazniti,drasticno,nek se ljute nije me uopste briga!Oplesti im po dzepovima,pa da vidimo onda hoce li se vise manekenisati.S njima razgovor treba obaviti i Baja i Sipovac i bilo ko ko je nesto u klubu,i naravno bukvicu im trebaju odrzati Lesinari,vodeci momci,i dobro im ocitati lekciju,a onda i ekipa sa zapada.
Daj jebote,tacno me strah utakmice u srijedu nakon ovoga,pa nas ce Sarajevo razmontirati budemo li ovako igrali.
Joj kako sam ljut,ne mogu doci sebi.
_________________ Robin je saren,al je Betmen crn.
|