banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jun 2025, 11:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1619 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 81  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Okt 2011, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
_зока je napisao:
Јок....Они само тако мисле.....Анонимус је моћнији него што се очекује....

анонимус је њихов и то је само инструмент за постизање крајњег циља, једне свјетске владе.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 10:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Нисам мислио на организацију хакера,него на анонимног појединца...Не могу они надзирати све....

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ахам, неспоразум.
не знам шта бих ти рекао. јебена тема о којој се може много причати.
неће ово овако још дуго. пуће негдје нешто што нису планирали и онда смо сви најебали.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 10:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Јуче или прекјуче читам како нека невладина организација тврди да у С.Кореји има 200 000 политичких затвореника у концентрационим логорима,као сателитске слике то потврђују....Не кажем да нема,него предвићам да је следећа на реду С.Кореја...Само је фазон што они имају нуклеарни потенцијал довољан да направе глобално срање....

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

да да, читао сам то још неки дан.
чуј они виде колико их има са сателитских снимака. још су навели у чланку да су неухрањени. мајку му, па сад виде и шта једу?
аааааааа!

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 10:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Не спорим ја то да их има толико и да су стварно неухрањени....Вјероватно их има и вјероватно јесу....То напомињем само као примјер припреме терена за следећу инвазију....

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 10:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Jutros sam procitao dobar komentar na ovo u Libiji: "Ovo je kao samar sa anestezijom, kasnije ce da zaboli"

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 12:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
_зока je napisao:
Јуче или прекјуче читам како нека невладина организација тврди да у С.Кореји има 200 000 политичких затвореника у концентрационим логорима,као сателитске слике то потврђују....Не кажем да нема,него предвићам да је следећа на реду С.Кореја...Само је фазон што они имају нуклеарни потенцијал довољан да направе глобално срање....

То ће мало теже ићи. Прво немају опцију да убаце своје опоненте у институције С. Кореје и да одатле дижу бунт. Такав сценарио је био у Србији, Либији, Египту, итд. Друго, ови имају огромну армију и сасвим солидно наоружање (за разлику од Гадафија који није имао ништа, што су ови јако добро знали). Треће, Сеул је 60 км од границе. Знају шта ће да се деси ако крену на Пјонгјанг.

Мислим да ће они да наставе да оперишу по Медитерану. Алжир и Мароко би могли да буду следећи. Такође Белорусија, али у овом случају искључиво политичка борба и изазивање унутрашњих немира и сукоба, јер ту не смеју да интервенишу војно због Русије.

Иначе, данас читам аустријску штампу о смрти Гадафија. Иде овако одприлике: Почео да бежи из Сирта, напао их НАТО и погодио колону, онда се он и телохранитељи сакрили у неким водоводним цевима, па је молио устанике да не пуцају а ови су ипак пуцали. Па су га ранили и довели у неком камионету у град и ту је још увек био жив и то се види на снимку. На слици која се види касније како је мртав види се рупа у глави које пре тога није било, значи егзикуција. Још написаше да је од пиштоља 9мм. Е сад како су они све то успели да склопе у року од пар сати није ми јасно. А није ми јасно ни одакле знају да је пиштољ 9мм.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 12:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
_зока je napisao:

То ће мало теже ићи. Прво немају опцију да убаце своје опоненте у институције С. Кореје и да одатле дижу бунт. Такав сценарио је био у Србији, Либији, Египту, итд.

Не знам да ли си упознат али Ким Џонг је у избору насљедника прескочио најстаријег сина.....Гдје ће бољег опонента?

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Silvio Dante je napisao:
_зока je napisao:

То ће мало теже ићи. Прво немају опцију да убаце своје опоненте у институције С. Кореје и да одатле дижу бунт. Такав сценарио је био у Србији, Либији, Египту, итд.

Не знам да ли си упознат али Ким Џонг је у избору насљедника прескочио најстаријег сина.....Гдје ће бољег опонента?

Веруј ми по питању СК сам упознат вероватно много боље него ти :wink:

Старији је прескочен јер се показао као неспособан да преузме терет обавеза на себе (+ склоност пороцима и неки скандали). С обзиром на војну доктрину живота тамо нема шансе да он око себе окупи неку већу елиту јер смена режима тамо може да се деси искључиво изнутра и искључиво ако крене из елитних кругова војске и политике. То је рецимо закључак који сам ја извео мојим истраживање. Дуго времена су америчке студије полазиле од стања да ће смена власти спољним утицајем могућа. Показало се да то није тачно. Па су онда тврдили да је могуће да дође до народног бунта у оним тешким временима (од 1994 па до 2000) па се и то показало као шупља.

Углавном и поред свега тога највећа препрека је близина ЈК. Амери нису спремни да ризикују да доведу у опасност свог најближег сарадника на том делу Азије, а можда и у читавој азији.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Silvio Dante je napisao:
Углавном и поред свега тога највећа препрека је близина ЈК. Амери нису спремни да ризикују да доведу у опасност свог најближег сарадника на том делу Азије, а можда и у читавој азији.

Možda je jednostavno došlo vrijeme da se lopta diskretno prenese pred kineski gol. JK bi bila samo kolateralna šteta, možda čak ni to, jer su i oni ekonomska sila koja malo šta uvozi, a mnogo izvozi, prvenstveno u Ameriku i Evropu (nekad bliski saveznik, danas veliki konkurent, sutra potencijalni neprijatelj - ne mora da bude, ali vrijedno razmišljanja).

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

STRATOKASTEL je napisao:
Silvio Dante je napisao:

Možda je jednostavno došlo vrijeme da se lopta diskretno prenese pred kineski gol. JK bi bila samo kolateralna šteta, možda čak ni to, jer su i oni ekonomska sila koja malo šta uvozi, a mnogo izvozi, prvenstveno u Ameriku i Evropu (nekad bliski saveznik, danas veliki konkurent, sutra potencijalni neprijatelj - ne mora da bude, ali vrijedno razmišljanja).

Nemoj zaboraviti da je u Korejskom ratu NATO (uglavnom sastavljen od Amera) pokusao da slomi Velikog vodju a da se tada ondasnja siromasna Kina usla u pricu i odbacila NATO i juznokorejske trupe do mesta gde je i danas granica. Nisam siguran da bi ameri sada smeli da se zezaju tako. Pride JK im je uz Japan baza u Aziji a to im je bitnije nego da eksperimentisu i pokusavaju Kinezima da naskode jer bi to islo jako tesko jer mislim da bilo kakva nestabilnost regiona Kinu ne bi preterano pogodola, izuzev ako bi se radnja desavala u samoj Kini.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Moje viđenje svega, a već sam govorio o tome je da je ovo sve priprema za totalno razjebavanje muslimana, a evo i kako;
Sve muslimanske zemlje koje su bile iole normalne i stabilne razjebali su iako su znali ko upada u prazan prostor, svjesno su podržavali raznorazne divljake i islamističke grupe pa i tzv alkaidu koja im je tobože neprijatelj, u tim zemljama, a i u ostalim zemljama će zavladati islamisti, glad, haos, beznađe, nasilje će se prelijevati u evropu i usa biti će izloženi stalnim terorističkim napadima, što ustvari scenaristi toga i žele. Tada će nato muslimane proglasiti divljacima i da je jedini način da se sačuvaju svoje anglosaxonske i evropske "vrijednosti" očistiti sve te narode sa lica zemlje i tada će krenuti u konačno riješenje, mislim da Nato priprema kulise za takav scenario, a epilog će biti totalno uništenje većine islamskih zemalja, možda ostane pošteđena jedino Turska jer niti smrdi niti miriše.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
old fashion men je napisao:
možda ostane pošteđena jedino Turska jer niti smrdi niti miriše.

Ma najebaće i oni kad se budu najmanje nadali, ipak im je Amerika prijatelj.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 22:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Evo jedan odlican tekst

http://www.advance.hr/vijesti/muammar-gaddafi-biografija-pukovnika-i-povijest-libijske-dzamahirije-povodom-42-obljetnice/

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 22:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Amerima uglavnom trebaju ratovi, bitno je da se njihov vojni kompleks hrani.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Саиф Гадафи се јавио неком видео поруком. Жив и здрав (за сада).

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 00:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 00:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
:lol: i :(

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 16:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Iračka demokratija stigla u Libiju...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9NCleDAAfAA[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1619 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 81  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]