banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 22:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 217 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
stigmata je napisao:
jbga, sta ces, neki ocito nisu veliki ljudi. :wink:

Ja koliko znam ti jesi :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
stigmata je napisao:

:lol: :lol: :lol:
znaci ako se neko iz marketa izdrka na tebe, onda se ne treba zaliti. ali ako je to u pitanju "drzavna sluzbenica koja je na drzavnoj sisi sa sve regresom i zimnicom ili napucana gdjica iz m:tel-a" onda je zalba na mestu.

ti bas cenis sebe.

drzavne sluzbenice placamo mi(i previse ),mtel je monopolista,a u nekim trgovinama radnice su dobro placene pa bih se zalio(ali u takvim trgovinama nisam imao problema ).
firma koja za ozbiljan posao(i placen ) trazi volontere,u kojoj traze razlog da cepnu od plate i gde daju otkaze nakon mailova(zbog 10 kifli ) nije ozbiljna...
da sam se nasao u tvojoj situaciji vratio bi kifle i otisao u pekaru,a tu vise ne bi kupovao !!!

Poslednji put menjao anoniman dana 22 Okt 2011, 23:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
BMary je napisao:
Svojim poslom sam prezadovoljna, a poznajem dosta takvih radnika pa nisam imuna na te stvari. Ubuduće nemoj komentarisati ako ne razumiješ. Ono što ja napišem sigurno nije tek onako napisano.

Ubudice kad god neko dobije otkaz i zavrsi na birou za zaposljavanje, pogotovo ako je starija osoba u pitanju, sa srednjim ili osnovnim obrazovanjem, ti joj pridji i sapni na uvce kako joj je to ucinjena usluga...i neka se ne obazire sto sledecih godinu dana nece moci naci posao...jer ih na hiljda trazi isti....

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Ja znam za mnogo manje plate a puno vise rada konkretno za zene. Tekstilna i obucarska industrija su 95% zene a primanja su manja uveliko.
Da se razumijemo , nije nikome lako na poslu ali dosla su takva vremena da ako neces da radis ima 10.000 drugih koji hoce.

Imao sam neugodna iskustva sa neprofesionalnim radnicama jednog marketa u boriku pa sam se zato zalijepio za temu. Nisam otvarao novu temu ali kad je vec ova otvorena hocu da prokomentarisem. Uzasnut sam neljubaznoscu i neprofesionalizmu radnica u maloprodaji.

Cast izuzecima naravno

Poslednji put menjao fantastikus1 dana 22 Okt 2011, 23:50, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
siki2086 je napisao:
BMary je napisao:
Svojim poslom sam prezadovoljna, a poznajem dosta takvih radnika pa nisam imuna na te stvari. Ubuduće nemoj komentarisati ako ne razumiješ. Ono što ja napišem sigurno nije tek onako napisano.

Ubudice kad god neko dobije otkaz i zavrsi na birou za zaposljavanje, pogotovo ako je starija osoba u pitanju, sa srednjim ili osnovnim obrazovanjem, ti joj pridji i sapni na uvce kako joj je to ucinjena usluga...i neka se ne obazire sto sledecih godinu dana nece moci naci posao...jer ih na hiljda trazi isti....

O čemu ti :lol:

Hajde pročitaj prvi post teme, ako i dalje ne razumiješ radi se o prodavačici u marketu mojMarket u Obilićevu, i da, ja kažem da je OK što ne radi više tamo.

siki2086 - jedna prodavačica u jednom gore imenovanom marketu!

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dobro ti procitaj moj post, znam sta pisem, nisam zbunjen. :)

Vjerujem da ces ti toj prodavacici naci drugi posao. :P

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A sta ako i ta zamjena nabasa na stigmatu. Dokle trpiti recenicu: "Znas ti ko sam ja? Daj tih 10 kifli vamo i da te nisam cula." Ustvari dvije recenice.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ko može žaliti posao koji je izgubio zbog nečijeg tamo e-maila (bio kriv ili ne), možda ih ima pa žale za takvim gazdom...

U tom slučaju ga treba zgaziti kao crva što i jeste!

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U Moj Market-u otkazi pljuste na sve strane, svi su na ugovoru...

Ljudi sa srednjim ili osnovnim obrazovanjem, nemaju mnogo opcija za posao, tako da su ti "crvi" srecni sto i to imaju...

Nemaju svi veze pa da se uvale u neku fotelju.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 00:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Što se praviš da ne znaš o čemu pišem, kad znaš odlično kakva je situacija.

Svuda je to slično u privatnom sektoru, danas sam čula priču u Tempu, slučajno, između dvije žene što slažu robu...strašno. Pitam jednu od njih da mi pomogne pronaći nešto, eh kako me 'ladno iskulirala :D
Naravno, boli je uvo za takvim poslom, ako dobije otkaz bar neće imati osjećaj krivice.

Ima ih stotine koji bi pristali raditi 24/7, na crno, bez toplog obroka, odnosno svakako samo ne onako kako treba - po Zakonu. Šta bi se desilo da se svi radnici solidarišu pa kolektivno daju otkaz privatnicima "izrabljivačima" (ima ih kojima kapu skidam)?

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 00:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Sep 2011, 13:59
Desilo mi se par puta da naidjem na neljubazne prodavacice, ali nisam nikad time razbijala glavu, niti slala gazdi mejlove. Jednostavno odem u drugu prodavnicu.

Stigmata, s pravom si nezadovoljna uslugom prodavacice...ti ne das na sebe, rijesila si taj problem, mislim da je teta naucila lekciju za cijeli zivot - musterija je uvijek na prvom mjestu...

Zanima me samo jedna stvar - kako bi ti rijesila problem nezadovoljstva uslugom nekog doktora npr.?

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Не могу да вјерујем да је неко добио отказ након анонимног мејла. Мало ми је тешко да у то повјерујем. У сваком случају ми је смијешно да се неко због 10 кифли и нељубазне продавачице потрудио да управи маркета пошаље мејл. Још горе је да се неко поноси тиме како је његова притужба довела до отказа.
Била нељубазна, па шта, као да је смак свијета. Ко од нас није имао лош дан на послу и истресао се на неком ко је у том тренутку наишао?

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 00:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
BMary je napisao:
Ti si rekla da si pronašla mail uprave i da ćeš im pisati. Znači tvoja pisana riječ protiv žive prodavačice.

pronasla, pisala i vec su odgovorili, sto je za svaku pohvalu. :D
ne omalovazavam ni umanjujem mail u poredjenju sa telefonskim pozivom ili da sam licno otisla u upravu.

BMary je napisao:
Ko si ti (za mene kao vlasnika) u tom slučaju?

jedan od kupaca od koga zivis. jako bitna stavka.

BMary je napisao:
Ja bih pozvala nekog šefa u marketu i riješila stvar na licu mjesta - baš bi me zanimalo objašnjenje.

ja nisam imala vremena za to, samo sam obavestila decka na kasi i zamolila da obavesti sefa.

BMary je napisao:
U stvari, najprije bih joj opsovala familiju i okrenula se i otišla u neku pekaru.

to nije moj stil i nivo. a i ne volim kifle iz pekare.

anoniman je napisao:
drzavne sluzbenice placamo mi(i previse ),mtel je monopolista,a u nekim trgovinama radnice su dobro placene pa bih se zalio(ali u takvim trgovinama nisam imao problema ).

vidis meni to ne igra nikakvu ulogu. kupac sam na jednom i na drugom mestu.

fantastikus1 je napisao:
Imao sam neugodna iskustva sa neprofesionalnim radnicama jednog marketa u boriku pa sam se zato zalijepio za temu.

meni je ovo prvo neprijatno iskustvo u momMarketu. inace su ostali extra ljubazni, da sam bila pozitivno iznenadjena kada sam prvi put kupovala tamo.

BMary je napisao:
Ko može žaliti posao koji je izgubio zbog nečijeg tamo e-maila ...

anoniman je napisao:
firma gde daju otkaze nakon mailova(zbog 10 kifli ) nije ozbiljna...

:lol: sorry, ali se moram nasmejati. zasto toliko pljujete po mailu i omalovazavate ga.
meni je to jako bitan, svakodnevni vid komunikacije.
sa profesorima, na faxu, na poslu, u privatnoj sferi ... ja mailovima sklapam hrpu poslova, tako da mi je stvarno smesan vas stav.

WinstonWolfe je napisao:
Не могу да вјерујем да је неко добио отказ након анонимног мејла. Мало ми је тешко да у то повјерујем. У сваком случају ми је смијешно да се неко због 10 кифли и нељубазне продавачице потрудио да управи маркета пошаље мејл. Још горе је да се неко поноси тиме како је његова притужба довела до отказа.
Била нељубазна, па шта, као да је смак свијета. Ко од нас није имао лош дан на послу и истресао се на неком ко је у том тренутку наишао?

a da malo pazljivije citas? :D
mail nije anoniman, zbog njenog otkaza mi je svejedno, a ponosim se tim da u bl postoji market kome je stalo do musterija. i ne, nisam se nikada istresla na nekoga na poslu, a zamisli, radim sa ljudima. i imala sam losih dana.
ponovicu, svaka ti cast ako ti je normalno da se neko izdrka na tebe jer zelis nesto kupiti.

Poslednji put menjao stigmata dana 23 Okt 2011, 00:26, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U tom cucu grmi zec. Lako je sa tamo nekim robom u marketu, aj sa doktorima.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 00:29 
Veteran
Veteran

Whotanoob je napisao:
U tom cucu grmi zec. Lako je sa tamo nekim robom u marketu, aj sa doktorima.

ili sa milicijom...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 00:36 
Veteran
Veteran

Stigmata je napisao:
zasto toliko pljujete po mailu i omalovazavate ga.

ne pljujem niti omalovazavam mail kao mail jer ga koristim svakodnevno,ali sto se tvog maila tice samo mogu citirati ono sto je WinstonWolfe napisao:
WinstonWolfe je napisao:
У сваком случају ми је смијешно да се неко због 10 кифли и нељубазне продавачице потрудио да управи маркета пошаље мејл.Још горе је да се неко поноси тиме како је његова притужба довела до отказа.

Poslednji put menjao anoniman dana 23 Okt 2011, 00:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 00:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
jel´ ne razumes ili ne citas?

ne radi se o kiflama. ali ako ti je smesno sto ne dopustam i sto se zalim ako se neko izdrka na mene jer zelim nesto kupiti, onda super za tebe. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 00:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hajde molim te napisi da se zezas.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 01:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Ја код таквих ситуација искулирам ,бар продавница има на претек то је бар једноставно у неку руку их и разумијем иако не оправдавам такво понашање. Мени пуно више смета кад се тако понашају државни службеници ,а њих не можеш тако тужити да добију отказ ,добро су плаћени ништа не раде и још надркани е такве треба тући ,а ове рударе што раде за 300КМ и што им је свеједно да ли ће добити отказ могу само жалити и ништа друго.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 02:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
циганлук.
стигмата, уз дужно поштовање, размишљаш ли сад о тој жени? имаш ли грижу савјести? са моје тачке гледишта, ти си учинила једну грозну ствар. жена је добила отказ због тебе. у нашој држави народ нема шта да једе. јеси ти свјесна тога? та жена је можда хранила петеро дјеце. та дјеца можда сутра неће имати ни једну кифлу, а теби је засметало јер ниси могла добити 10 одједном.

такав "професионализам" о ком ти причаш можеш да очекујеш у некој западној земљи. скоро сам читао како су радници неког супермаркета, у енглеској чини ми се, добили на лутрији и дословно сви постали милионери. но, свеједно, одлучили су да задрже те послове и раде и даље на њима. е видиш, то је радник који је задовољан својом платом и својим статусом. значи, једног дана, кад наш радник буде такав, онда можеш да пишеш мејл управи. ја не знам гдје ви људи живите и шта радите... свака вама част.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 217 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]