BMary je napisao:
Ti si rekla da si pronašla mail uprave i da ćeš im pisati. Znači tvoja pisana riječ protiv žive prodavačice.
pronasla, pisala i vec su odgovorili, sto je za svaku pohvalu.
ne omalovazavam ni umanjujem mail u poredjenju sa telefonskim pozivom ili da sam licno otisla u upravu.
BMary je napisao:
Ko si ti (za mene kao vlasnika) u tom slučaju?
jedan od kupaca od koga zivis. jako bitna stavka.
BMary je napisao:
Ja bih pozvala nekog šefa u marketu i riješila stvar na licu mjesta - baš bi me zanimalo objašnjenje.
ja nisam imala vremena za to, samo sam obavestila decka na kasi i zamolila da obavesti sefa.
BMary je napisao:
U stvari, najprije bih joj opsovala familiju i okrenula se i otišla u neku pekaru.
to nije moj stil i nivo. a i ne volim kifle iz pekare.
anoniman je napisao:
drzavne sluzbenice placamo mi(i previse ),mtel je monopolista,a u nekim trgovinama radnice su dobro placene pa bih se zalio(ali u takvim trgovinama nisam imao problema ).
vidis meni to ne igra nikakvu ulogu. kupac sam na jednom i na drugom mestu.
fantastikus1 je napisao:
Imao sam neugodna iskustva sa neprofesionalnim radnicama jednog marketa u boriku pa sam se zato zalijepio za temu.
meni je ovo prvo neprijatno iskustvo u momMarketu. inace su ostali extra ljubazni, da sam bila pozitivno iznenadjena kada sam prvi put kupovala tamo.
BMary je napisao:
Ko može žaliti posao koji je izgubio zbog nečijeg tamo e-maila ...
anoniman je napisao:
firma gde daju otkaze nakon mailova(zbog 10 kifli ) nije ozbiljna...

sorry, ali se moram nasmejati. zasto toliko pljujete po mailu i omalovazavate ga.
meni je to jako bitan, svakodnevni vid komunikacije.
sa profesorima, na faxu, na poslu, u privatnoj sferi ... ja mailovima sklapam hrpu poslova, tako da mi je stvarno smesan vas stav.
WinstonWolfe je napisao:
Не могу да вјерујем да је неко добио отказ након анонимног мејла. Мало ми је тешко да у то повјерујем. У сваком случају ми је смијешно да се неко због 10 кифли и нељубазне продавачице потрудио да управи маркета пошаље мејл. Још горе је да се неко поноси тиме како је његова притужба довела до отказа.
Била нељубазна, па шта, као да је смак свијета. Ко од нас није имао лош дан на послу и истресао се на неком ко је у том тренутку наишао?
a da malo pazljivije citas?
mail nije anoniman, zbog njenog otkaza mi je svejedno, a ponosim se tim da u bl postoji market kome je stalo do musterija. i ne, nisam se nikada istresla na nekoga na poslu, a zamisli, radim sa ljudima. i imala sam losih dana.
ponovicu, svaka ti cast ako ti je normalno da se neko izdrka na tebe jer zelis nesto kupiti.