Popokatepetl je napisao:
dovoljno (samo)parodija da ne bude banalna treš gluparija. Ukratko, sve ono (ili barem uglavnom) što bi "Ekspendablsi" željeli biti, a neće.
mudro zboris za jednog psoglavog(koliko sam skontao,tako su srednjovjekovni sebri dozivljavali vas ,monoglo-ide) kineza!
tanka nit je napisao:
Kratak komentar - simpatično, Allenova oda ljudima koji su ga inspirisali, svijetu koji voli, lijepa šetnja kroz Pariz, ništa više.
Blago simpatican film...ima dobru ideju stvarno....adrijan brodi kao dali,aj zdrao,hemingveja predstavili ko macho pedera(a mozda je i bio)i hebo vas sve taj precenjeni pariz(nije da sam bio tamo,nego mi je dozlogrdio,jel svaki drugi film mora biti o carima sarkozijevog pariza)
lenka je napisao:
Još jedan rimejk, ali poprilično dobar. Zanimljiv izbor glavnih glumaca. Michael Fassbender odličan.
7/8
Preporučujem

to moze samo biti interesantno vama zenama...nisam procitao taj "klasik" ali pretpostavljam da je glavni akter princ-vitez-velmozda-krupni zemljoposjednik,i da od turaka,prisilnog udavanjajunosa spasava sve,i da imaju socni opisi delije,dozvoli da pustim mastu na volju:"visok crn(uvijek tako pocinje),jase ata garavoga,misice mu snazne,a sablja precizna,pogled mu ociju(plavih,crnih,zelenih,po izboru)kosi bojnim poljem i po damskim balovima,pleca mu siroka ko vrata naroda,brci zasukani prema gore,caksire mu od istocnjace svile ......
gnusni_snjesko je napisao:
u rijecima Dave Grohla, I got another confession to make. U zivotu nikada nisam pogledao niti jedan dio Star Wars-a.
bog prasta(valjda)!