banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 23:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 412, 413, 414, 415, 416, 417, 418 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Okt 2011, 15:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
MonaLisa je napisao:
ma snješko je samo hater :P

Ma svi smo mi hateri, ne kazem ja nista samo znam da ovi sa akademije forsiraju Kjubrika prestrasno pa se pitam kako to snjesko podnosi :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 15:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Dobar film.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sOg62L5rSg0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 18:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
The Lost Boys (1987)- simpatican filmic, pravi za uvodjenje djece u svijet horora... Ocjena 6/10

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 19:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
pilot babo je napisao:
Popokatepetl je napisao:
My Name is Bruce (2007) - nakon ovog sjajnog filma (zaista, ne znam zašto sam ga ovako dugo zaboravio), moraću ponovo da ovjerim sve "Zle mrtvace", a u pripremi su i neka nelegalna skidanja nedovoljno zapaženih TV serija sa početka devedesetih, najboljeg glumca na svijetu, naravno, Brusa Kembela. MNIB je taman dovljno horor da ne bude komedija, dovoljno komedija da ne bude loša parodija, dovoljno (samo)parodija da ne bude banalna treš gluparija. Ukratko, sve ono (ili barem uglavnom) što bi "Ekspendablsi" željeli biti, a neće.

Prepričavati neću, kome jednom i po spomenuto ime u prethodnom pasusu nije dovoljna preporuka, neka gori u najvrelijim kucima kineskog pakla.

Jebem ti Tita! Upravo se logujem ne bi li napisao štogođ o navedenom filmu i Brusovoj blistavoj karijeri, a na kraju zatičem ovo! :lol: Sve što si napisao x2.

more link??? hd ak je mogucno :)

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 19:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Daljac je napisao:
:lol: :lol: :lol:

E kad tebe jednom neko ne bude volio kao što ti ne voliš Kjubrika :D

Već dugo tražim prave riječi isto ovo da kažem, hvala ti! :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 20:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Elvis Presley je napisao:
MonaLisa je napisao:
ma snješko je samo hater :P

Ma svi smo mi hateri, ne kazem ja nista samo znam da ovi sa akademije forsiraju Kjubrika prestrasno pa se pitam kako to snjesko podnosi :D

Ne svi. Eto ja recimo forsiram samo štemajzl čitav današnji dan. Zaboravio sam i ko je taj jebeni Kjubrik, a klapu smatram drugim izrazom za vaser vagu.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Džontra je napisao:
Prekosutra ništa bolji Attack of the clones, kojeg dve tri scene izvlače od potpune katastrofe.....

Upravo kao što napisah...da nisu te dve scene, ovo bi bio najlošiji film ikad...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Дрво живота

Ниједан Маликов филм ме није одушевио, тако да ни од овог филма нисам очекивао ништа. Другачији је од његових претходних филова, претенциознији (понекад до неподнољивости), личнији, бољи. Већ на почетку се види да филм има аутобиографских елеманта (смрт брата).

Почетак филма је добар-постављање основа проблема којима ће се филм бавити (постанак космоса, вјера, човјек), као и углови посматрања пробелма (мајка, син). Режија је одлична, од покретне камере, статичне, разних перспектива, и лијепо прати дешавања у филму. Музика такође-омиљени ауторови композитори међу којима су Сметана, Тавенер, Бах, Берлиоз...Читао сам да је замрзио неке композиторе због строго оца који га је тјерао да свира. Мени је интересантна сцена стварања свијета коју прати Прајснерова Лакримоза . Глума је сведена, више у покретима, довољна.

Сцене природе су предивне али њихов проблем је квантитет. Превише их је у неким дијеловима филма. Оне имају функцију ријечи, средства за изражавање емоција, шта год, али иста динамика појављивања сцена ми је сметала при различитим емоцијама. Несклад, мана филма! Није Дрво живота емисија на Експлoреру.

Веза стварања свијета са животом на Земљи је одлична. Свако је може тумачити на свој начин. Лијепо је што се протеже нит новог живота, новог Великог праска и почетка, за сваког понаособ. Дрво живота је један од оних филмова, гдје су расправе о самом филму занимљивије од самог филма.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
taksi je napisao:
Дрво живота је један од оних филмова, гдје су расправе о самом филму занимљивије од самог филма.

=D>

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
pogledah i ja beli beli svet, ona glumica sto glumi kcerku je stravicno iritantno odglumila, dok je majka sehr gut. cijeli film sam se pitao zasto je nasao glumce koji ne znaju nikako da pjevaju? cim mi je pola filma proslo u tome, toliko i o filmu. u svakom slucaju daleko od kritika u politici. tja.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 13:55 
Veteran
Veteran

Majka je odlicna Jasna Djuricic. Zanimljiv film.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 13:56 
Veteran
Veteran

Da li se samo meni gleda "Kako su me ukrali Nemci"? Ljudi iz Palasa ne znaju nista o pocetku prikazivanja filma.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
dosta ljudi mi je reklo da je negledljiv ali oni mogu da gore u paklu... po festivalima smo se mimoilazili ali sva nada da cu ga vec uhvatiti negdje na velikom platnu

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 17:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Gdje bi se mogao naci za skidanje ovaj domaci neprijatelj???

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 02:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Popokatepetl je napisao:
dovoljno (samo)parodija da ne bude banalna treš gluparija. Ukratko, sve ono (ili barem uglavnom) što bi "Ekspendablsi" željeli biti, a neće.

mudro zboris za jednog psoglavog(koliko sam skontao,tako su srednjovjekovni sebri dozivljavali vas ,monoglo-ide) kineza! :P
tanka nit je napisao:
Kratak komentar - simpatično, Allenova oda ljudima koji su ga inspirisali, svijetu koji voli, lijepa šetnja kroz Pariz, ništa više.

Blago simpatican film...ima dobru ideju stvarno....adrijan brodi kao dali,aj zdrao,hemingveja predstavili ko macho pedera(a mozda je i bio)i hebo vas sve taj precenjeni pariz(nije da sam bio tamo,nego mi je dozlogrdio,jel svaki drugi film mora biti o carima sarkozijevog pariza)
lenka je napisao:
Još jedan rimejk, ali poprilično dobar. Zanimljiv izbor glavnih glumaca. Michael Fassbender odličan.
7/8
Preporučujem :)

to moze samo biti interesantno vama zenama...nisam procitao taj "klasik" ali pretpostavljam da je glavni akter princ-vitez-velmozda-krupni zemljoposjednik,i da od turaka,prisilnog udavanjajunosa spasava sve,i da imaju socni opisi delije,dozvoli da pustim mastu na volju:"visok crn(uvijek tako pocinje),jase ata garavoga,misice mu snazne,a sablja precizna,pogled mu ociju(plavih,crnih,zelenih,po izboru)kosi bojnim poljem i po damskim balovima,pleca mu siroka ko vrata naroda,brci zasukani prema gore,caksire mu od istocnjace svile ......
gnusni_snjesko je napisao:
u rijecima Dave Grohla, I got another confession to make. U zivotu nikada nisam pogledao niti jedan dio Star Wars-a.

bog prasta(valjda)!

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 02:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
čo'eku iz naroda koji sluša glas u glavi koji kaže da uništi svemirski stanicu koja predstavlja spomenik ljudskoj genijalnosti,

Slika
samo Ewokse priznam

imas album slicica (panini cini mi se )?ako nemas kani se moje davno zaboravljene brace sa drveca!

Nemam obicaja pisati na ovoj temi ali ovaj film je ostavio toliki utisak na mene da moram

ja sam u vise navrata pokusavao ovaj film da gledam....u tih 20 min.sam zakljucio da su irci kuronje a rusi cave...dalje nisam isao...
MonaLisa je napisao:
Zanimljiv film istorijske tematike.
Malo previše klanja za moj ukus, ali ok.
Isabelle Adjani je predivna.

meni je stara prije rata kupila taj strip u tvrdim koricama,valjda je bio neki popust(na spratu,u onoj knjizari u gospodskoj),al mos me jebat,ja nit znam gdje mi je ta "graficka novela",nit o cemu se radilo u njoj....sjecam se samo jake grmljavine i skliskih stepenica :)
shakal je napisao:
Good Night, and Good Luck

http://www.imdb.com/title/tt0433383/

Meni se svidio mada ne mogu se oteti osjecaju da radnja nikako nije mogla dostici vrhunac koji bi trebala...

taj period americke istorije(witch hunt) se mogao predstaviti mnogo ujerljivije,mada onaj lik sto glumi voditelja je briljirao!

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 03:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Good Night, and Good Luck

http://www.imdb.com/title/tt0433383/

Meni se svidio mada ne mogu se oteti osjecaju da radnja nikako nije mogla dostici vrhunac koji bi trebala...

taj period americke istorije(witch hunt) se mogao predstaviti mnogo ujerljivije,mada onaj lik sto glumi voditelja je briljirao!
ogledalo je napisao:
Само другарски / Friends with benefits (2011)

Slika

Гледљиво, ваљда (била сам у необичном расположењу).

zaintersovao sam se za atomska sklonista u bl,zbog jednog razloga...da pobjegnem od bogohulno glupih filmova J.T.smarao nas je kad je bio pjevac...u mojoj omiljenoj grupi n sinc...
bio nam je simpatican kad je htjeo da bude astronaut...
onda je odlucio da ce postati polu-bog ako bude glumac!
dokumentarci na discoveriju
Curiosity "Alien Invasion: Are We Ready?" tema inavzija! :D :lol: :lol: dobro dokumentovano, pomalo naivno, ali ok :D

zasto je naivno?
jeste tematika holivudski glupavo obradjena,ali ima malo smisla.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 03:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

DaVinci je napisao:
meni je Kjubrik nejasan u većini slučajeva (mislim da je i sam sebi) ali Dr Strangelove i The Shining su mi odlični i protiv ta dva filma nemam ni jednu lošu riječ...

da sumiram...kjubrik je genije..vi ste dalebu :P

Miss Castaway and the Island Girls
http://www.imdb.com/title/tt0395669/
ekstra film,van dam,siga,stalone i ostali.obavezno stivo!!!!!!!!!!!

Animal Farm
http://www.imdb.com/title/tt0047834/
Slika
ko je lijen da procita knjigu od pedesetak stranica(taj je imbecil),nek se bar udostoji da pogleda ovaj "crtani film ".

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 09:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
alkibijad je napisao:

Ovo sam u životu najmanje 20 puta pogledala, i ponovo bih.
Na stranu to što sam se kao mala bojala tog crtanog, moji roditelji nisu znali da to nije crtani za djecu :D

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 09:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Revenge of the sith...Fantastično sjajan film...8,5/10..

Time je ispunjena "svi Star Warsi jednom godišnje norma", s tim da će nova norma počinje u februaru ili martu, kad prvi 3D SW film dolazi u kina....

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 412, 413, 414, 415, 416, 417, 418 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]