banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 20:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1479, 1480, 1481, 1482, 1483, 1484, 1485 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:11 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
imam osjecaj da cemo dobiti sarajevo u kupu a seljo ove iz kladuse 90%

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Schlager je napisao:
Koje smo mi budale,imamo ovakve strucnjake za 0-0 (ili 0-1 u naaaaajgorem slucaju),Vladu i Baju,a vrsimo onakve idiotske experimente pred Maccabi.
Jedini glas razuma je bio @kod kuce i na strani,a mi ostali smo kompletni idioti 8)

Zato svi treba da mu uputimo izvinjenje, može i janjetina, nema veze...

Dok ne probam lava, za mene je svinja kralj životinja :D

Jbg, volio bih da je pri angažovanju onog zagrebačkog smećara pobjedio glas razuma ali valjda smo nešto naučili na primjerima Džimi, Cvetković i ini...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
kod kuće i na strani je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Schlager je napisao:
Koje smo mi budale,imamo ovakve strucnjake za 0-0 (ili 0-1 u naaaaajgorem slucaju),Vladu i Baju,a vrsimo onakve idiotske experimente pred Maccabi.
Jedini glas razuma je bio @kod kuce i na strani,a mi ostali smo kompletni idioti 8)

Zato svi treba da mu uputimo izvinjenje, može i janjetina, nema veze...

Dok ne probam lava, za mene je svinja kralj životinja :D

Jbg, volio bih da je pri angažovanju onog zagrebačkog smećara pobjedio glas razuma ali valjda smo nešto naučili na primjerima Džimi, Cvetković i ini...

Iz svakog zla i nešto dobro...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kad je zrijeb za kup?

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
zelim zelim je napisao:
imam osjecaj da cemo dobiti sarajevo u kupu a seljo ove iz kladuse 90%

Imam osjećaj da će protivnik Širokog otići dalje. Ne znam šta mi bi :D Nevezano za temu al eto izleti iz mene

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 20 Okt 2011, 21:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:46 
Bič božji
Bič božji

Ташко je napisao:
Kad je zrijeb za kup?

Čini mi se u utorak, prve utakmice 02/11, a revanš mečevi 23/11

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 00:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo jedan interesantan pokazatelj naših potencijalnih i priželjkivanih protivnika za LŠ:

Shamrock Rovers koji smo ponajviše priželjkivali u žrijebu, sada igra grupnu fazu LE, poprilično dobro se pokazali i večeras protiv Paoka

Ekranas - odigrao 6 utakmica u Evropi i od toga 2 pobjede i 1 nerješeno

Zestefoni Gruzija - odigrali takođe 6 utakmica - 1 pobjeda, 2 nerješene, sa Brižom igrali 3:3

Maribor igra LE, sa Bragom odigrali večeras 1:1

Malme umalo se nije dokopao LŠ, igra LE

Helsinki odigrali 6 utakmica 3 pobjeda jedna od 10:0, takođe pobjedili Šalke 2:0

Hoću da kažem koga god da smo dobili od ovih mi bi eventualni poraz smatrali tragedijom ali danas se izgleda najlošiji evropski fudbal igra na našem podnevlju tj. igraju ga naše ekipe. Jedan švajcarski drugoligaš uđe u LE iz prve a ta LE za nas, Vošu, Zvezdu, Spartak, Rad, Hajduk Split, Budućnost... predstavlja preveliki zalogaj godinama, čast ponekom rijetkom izuzetku

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 02:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo još nešto zanimljivo, ponovo otkrijte sami u čemu je caka

http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Borac_Banja_Luka

Ajd mala pomoć, rang lista klubova

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 06:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Avg 2011, 17:37
Застава?

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 10:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Borac u srcu je napisao:
Evo jedan interesantan pokazatelj naših potencijalnih i priželjkivanih protivnika za LŠ:

Shamrock Rovers koji smo ponajviše priželjkivali u žrijebu, sada igra grupnu fazu LE, poprilično dobro se pokazali i večeras protiv Paoka

Zestefoni Gruzija - odigrali takođe 6 utakmica - 1 pobjeda, 2 nerješene, sa Brižom igrali 3:3

Helsinki odigrali 6 utakmica 3 pobjeda jedna od 10:0, takođe pobjedili Šalke 2:0

Hoću da kažem koga god da smo dobili od ovih mi bi eventualni poraz smatrali tragedijom ali danas se izgleda najlošiji evropski fudbal igra na našem podnevlju tj. igraju ga naše ekipe. Jedan švajcarski drugoligaš uđe u LE iz prve a ta LE za nas, Vošu, Zvezdu, Spartak, Rad, Hajduk Split, Budućnost... predstavlja preveliki zalogaj godinama, čast ponekom rijetkom izuzetku

Veoma zanimljiva analiza.
Dodao bih da se Vosa osramotila, dok je Hajduk i Zvezda imao peh pri izvlacenja, Stoke i Ren su odlicne ekipe.

Po svemu sudeci uskoro se vraca stari hit na stadion oooo jebem te fudbaleeee....to su te tvrde utakmice gdje se igra na rezultat... Ja sam mozda u nekom medjusvijetu pa jos uvijek kontam da se fudbal igra zbog navijaca. Utakmica gdje gostujuca ekipa postavi bunker i moli boga da ne primi gol a onda eventualno sjevne jedna kontra i eto ispade ta ekipa smekerska,a statistika savrsena jedan sut na gol i jedan gol!!! perfekcija modernog fudbala...
Tom smecaru iz Zagreba ja jedno priznajem, imao je taj neki kont, da se igra fudbal, i pokusavalo se, samo je zakazao na drugim poljima. Drazi mi je poraz 2:1 od Olimpika gdje smo igrali usrano zbog ogranicenosti nekih igraca ali i imali prilike i dali gol nego ovih 0:0 iz Zenice, gdje su nas vile pronosale ili iz Gradacca.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 11:32 
Bič božji
Bič božji

Volim Borac je napisao:
Borac u srcu je napisao:

Veoma zanimljiva analiza.
Dodao bih da se Vosa osramotila, dok je Hajduk i Zvezda imao peh pri izvlacenja, Stoke i Ren su odlicne ekipe.

Po svemu sudeci uskoro se vraca stari hit na stadion oooo jebem te fudbaleeee....to su te tvrde utakmice gdje se igra na rezultat... Ja sam mozda u nekom medjusvijetu pa jos uvijek kontam da se fudbal igra zbog navijaca. Utakmica gdje gostujuca ekipa postavi bunker i moli boga da ne primi gol a onda eventualno sjevne jedna kontra i eto ispade ta ekipa smekerska,a statistika savrsena jedan sut na gol i jedan gol!!! perfekcija modernog fudbala...
Tom smecaru iz Zagreba ja jedno priznajem, imao je taj neki kont, da se igra fudbal, i pokusavalo se, samo je zakazao na drugim poljima. Drazi mi je poraz 2:1 od Olimpika gdje smo igrali usrano zbog ogranicenosti nekih igraca ali i imali prilike i dali gol nego ovih 0:0 iz Zenice, gdje su nas vile pronosale ili iz Gradacca.

Nismo mi u zenici uopšte bili loši, čak naprotiv...

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 13:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ja ne znam sta da kazem,ali me zalosti to da mi uopste nemamo neku volju,nesto ne znam kako da opisem,ali jbt kako to da mi nikog ne mozemo nabiti 5:0,i da kazemo au sto smo odigrali strasnu partiju,demolirali smo protivnika.Ne sjecam se kada smo zadnji put to uradili,eto mozda onda protiv Modrice,kada smo uzeli 4:0,ali tada je Modrica bila vec u nizem rangu,nisu ni imali motiva.

I ona sezona kada smo osvojili titulu,svaka cast Jagodi,nema sta,ali brate mucenje je bilo za pratiti i gledati utakmice...

Nadam se da ce Baja nastaviti tamo gdje je stao prosli put,kada smo ispracali svakog protivnika sa po dva para golova u mrezi,i da cemo gledati pravi fudbal na nasem stadionu.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Treba sacekati. Stojnic u svo prvom mandatu nije bas njegovao defanzivni fudbal. Vidjecemo uskoro pravo lice ekipe i cemu ce Stojnic ovaj put da tezi. Ova gostovanja u Zenici i Gradaccu su morala da se odigraju oprezno.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nismo nikog demolirali, ali nije ni nas niko razvaljivao. Zamislite sta bi govorili da smo, kao Sarajevo u Prijedoru, izgubili u Gradaccu 5:4 i prosli dalje.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slazem se.Realno sutra ocekujem pobjedu od 2:0,ali laganu,laganu,bez trunke mucenja.Zvuci malo pretenciozno,ali Sloboda je jedna od losijih ekipa ove sezone,ne bi nam smjeli stvarati probleme.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A Cvetkovica bi trebalo ocjeniti puno bolje nego Marica. Ono sa Makabijem je meni cak bitnije nego kup. Cvetkovic je morao biti pametniji, prije svega zbog sebe, i ne kvariti vec oprobani koncept u odbrani. Mogao je na tome da gradi ofanzivnu igru, imao bi uspjeha i jos bi uvijek bio trener.
Mislim da Stojnic ima jasnu sliku svega i zato sam optimista. Samo da ga ostave na miru da radi.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma ne treba stvarati pritisak na ekipu, doćiće to samo po sebi kad se neke stvari poslože. U jednoj ligi koja se igra samo za 2 kluba jedna CZ u posljednjem kolu uzela 5:0 u gostima, činimi se tek nakon 21 godine. nek se igra popravlja a golovi će doći

P.S. Važno je da uz Borac stoji i zastava RS na eng. Wikipediji

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nego,zna li iko sta je sa Benovicem,da li je opet ostavljen po strani kao i kod proslog trenera?Ne moze Zara beka ljudi moji,svaka mu cast na svemu sto radi,ali ne volim takve defanzivne bekove.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 13:22 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:
Nego,zna li iko sta je sa Benovicem,da li je opet ostavljen po strani kao i kod proslog trenera?Ne moze Zara beka ljudi moji,svaka mu cast na svemu sto radi,ali ne volim takve defanzivne bekove.

Ne, nije Bna po strani, ali će mu ipak trebati vremena da se vrati u ekipu, kod Baje svi imaju jednake šanse da se nametnu i da iskoriste svoju šansu, eto malog Sakana, vjerovatno će i Bena dobiti šansu, e sad dal će da je iskoristi, teško je znati...

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 13:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Evo nekih mojih ličnih zapažanja o toj temi trpanja ili netrpanja,koja ne moraju nužno biti tačna,ali siguran sam da sam veoma blizu istini,jer predugo pratim ovaj naš fudbal da bi me neko mogao prevariti.

Jedina ekipa koja ima taj kvalitet u igračkom kadru,da trpa koliko hoće je Olimpic. Ali to nije ekipa koja je stvorena da bi osvajala titule (jer to su smiješne pare za ljude tipa Gracić),već da bi svom gazdi Graciću donosila milione na kladionicama širom svijeta,naročito u Aziji. Zato na njihovim utakmicama (ne računajući Željezničar kome puštaju redovno) uvijek dođe onaj rezultat koji se najmanje očekuje i najviše plaća.Kad im gazda naredi da pokušaju da pobjede,onda odu u Mostar i utrpaju Veležu i Zrinskom po 3 i 4 gola,odu u Tuzlu i tamo utrpaju 4 gola,itd,a kod kuće pobjede samo nas gdje je bila velika kvota,dok u odtalim utakmicama kući i ne pokušavaju prilaziti golu,tako da odigraju0-0 sa Goškom,ubjedljivo izgube od Travnika takođe kući,itd...Gracić to jako dobro radi,veoma je pametan čova i nije čudo što je jedan od najbogatijih ljudi u Sarajevu,a vi koji volite kladionicu,uvijek pogledajte koji se ishod najviše plaća na Olimicovim utakmicama i odigrajte upravo to....Na vrijeme je zaključio da na dvije utakmice može uzeti pet puta više para nego što bi dobio od Uefa da postane šampion,i to bez ikakvih namještanja sa protivnicima,sudijama...sve ostaje u kući. Zna da ima ubjedljivo najjači tim i samo im da mig,da li bi najbolje bilo da izgube,remiziraju ili pobjede,a pošto su dominantni,to se u 90% slučajeva i desi.A i koji će mu qrac titule kad nema ni 10 navijača,niti su mu potrebni ni navijači ni titule.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1479, 1480, 1481, 1482, 1483, 1484, 1485 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]