Borac u srcu je napisao:
Evo jedan interesantan pokazatelj naših potencijalnih i priželjkivanih protivnika za LŠ:
Shamrock Rovers koji smo ponajviše priželjkivali u žrijebu, sada igra grupnu fazu LE, poprilično dobro se pokazali i večeras protiv Paoka
Ekranas - odigrao 6 utakmica u Evropi i od toga 2 pobjede i 1 nerješeno
Zestefoni Gruzija - odigrali takođe 6 utakmica - 1 pobjeda, 2 nerješene, sa Brižom igrali 3:3
Maribor igra LE, sa Bragom odigrali večeras 1:1
Malme umalo se nije dokopao LŠ, igra LE
Helsinki odigrali 6 utakmica 3 pobjeda jedna od 10:0, takođe pobjedili Šalke 2:0
Hoću da kažem koga god da smo dobili od ovih mi bi eventualni poraz smatrali tragedijom ali danas se izgleda najlošiji evropski fudbal igra na našem podnevlju tj. igraju ga naše ekipe. Jedan švajcarski drugoligaš uđe u LE iz prve a ta LE za nas, Vošu, Zvezdu, Spartak, Rad, Hajduk Split, Budućnost... predstavlja preveliki zalogaj godinama, čast ponekom rijetkom izuzetku
Veoma zanimljiva analiza.
Dodao bih da se Vosa osramotila, dok je Hajduk i Zvezda imao peh pri izvlacenja, Stoke i Ren su odlicne ekipe.
Po svemu sudeci uskoro se vraca stari hit na stadion oooo jebem te fudbaleeee....to su te tvrde utakmice gdje se igra na rezultat... Ja sam mozda u nekom medjusvijetu pa jos uvijek kontam da se fudbal igra zbog navijaca. Utakmica gdje gostujuca ekipa postavi bunker i moli boga da ne primi gol a onda eventualno sjevne jedna kontra i eto ispade ta ekipa smekerska,a statistika savrsena jedan sut na gol i jedan gol!!! perfekcija modernog fudbala...
Tom smecaru iz Zagreba ja jedno priznajem, imao je taj neki kont, da se igra fudbal, i pokusavalo se, samo je zakazao na drugim poljima. Drazi mi je poraz 2:1 od Olimpika gdje smo igrali usrano zbog ogranicenosti nekih igraca ali i imali prilike i dali gol nego ovih 0:0 iz Zenice, gdje su nas vile pronosale ili iz Gradacca.