banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 00:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 312, 313, 314, 315, 316, 317, 318 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2011, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
papučar je napisao:
Pixi,Miha..........jest da kontam, prvi je vidio kakvo je stanje u domacem fudbalu i nagulio, Miha je mozda i dovoljno lud da prihvati.

Nama treba neko sa boljim iskustvom, ne bih da vrijeđam ni Pixija ni Sinišu, ali je Rajevac daleko bolja opcija, bar po meni. Ne treba nam neko da se na nama uči i u sljedećim kvalifikacijama ili da gledamo kako nas Vels ili Škotska razvaljuju, a za Kroate da ne govorim. Ne treba nam još veća bruka i sramota od ove protiv Estonije i Slovenije

Milovan Rajevac za spas našeg fudbala i reprezentacije. Mrš Tole

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Rajevac je samo mali upgrade Pizona, ja njega volim zato sto je nas(Zvezda), ali bas da bi ga rado vidio na klupi Srbije to nikako.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja bih lično više volio da vidim Rajevca, da vidim može li ovo mrtvilo da popravi. Prije i on da bude trener ili Radomira vratiti, nego dovoditi nekog stranca. I samo da ne zovu Klea ili nekog drugog stranca u reprezentaciju
Pixi još pure ili riže da jede do vođenja naše reprezentacije

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
S obzirom da cemo vrlo vjerovatno dozivjeti i debakl za 2014u, Miha ce taman sazreti da u oktobru 2015e preuzme reprezentaciju...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
pederska prica matorog pedera

svi su krivi sem njega

Citiraj:
Sumornu fudbalsku godinu za srpski fudbal, koji su najpre ocrnili naši velikani Zvezda i Partizan eliminacijom u kvalifikacijama za Ligu Evrope, upotpunili su reprezentativci Srbije. Porazom u Mariboru "orlovi" su se oprostili od Evropskog prvenstva i "upisali" novu, tragičnu epizodu u almanahe domaćeg loptanja. Šta i kako dalje, sa selektorom Petrovićem ili bez njega, sa istom garniturom u foteljama Saveza, i sa kojim igračima, pitali smo predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, koji je, hladne glave, sumirao utiske posle još jednog fijaska.

- Sigurno je da je ovaj rezultat težak za nas. U svakom slučaju treba reći da smo propustili veliku priliku da uđemo u baraž. Mislim da smo igrama u poslednje vreme to zaslužili - mirnim tonom počeo je razgovor za SPORTAL.RS Karadžić.

Prvi čovek srpske "kuće fudbala" je konstatovao da je Srbija oštećena protiv Slovenije u prvom poluvremenu za penal, i da su ta situacija i promašen jedanaesterac Nemanje Vidića odredili dalji tok utakmice.

- Mnogo pehova nam se desilo u Mariboru. Nije dosuđen penal nad Jovanovićem, jer je sudija, mislim, najpre pokazao na "belu tačku", ali je na intervenciju pomoćnika i nakon pritiska trenera Slovenije promenio odluku. Da je postupio po prvobitnoj nameri, utakmica bi bila verovatno rešena u našu korist. Imali bismo penal, Slovenci igrača manje... Međutim, ni tu nije bio kraj našim nevoljama: primili smo gol sa 40 metara što je uticalo na dalji tok, a zatim smo promašili penal. Kada toliko nemate sreće, onda se ne možete nadati dobrom rezultatu.

Utisak je da je Srbija ključne bodove izgubila u dvomeču sa Estoncima, u Beogradu u čudnoj atmosferi na stadionu Partizana, i u Talinu, uprkos vođstvu.

- Pa, dobro, jeste, ali smo ipak imali šansu sa ekipama kojima bodovi nisu bili potrebni, jer smo bili uvereni da ćemo se naći u baražu. Očigledno je da imamo problem sa ekipama kojima ne trebaju bodovi. Setimo se Australije na Svetskom prvenstvu, pa nedavno sa Italijom i sada sa Slovenijom. Ali, šta je tu je, život teče dalje, moramo se okrenuti budućnosti, odnosno kvalifikacijama za Mondijal u Brazilu.

Selektoru Petroviću ugovor ističe krajem godine. Hoće li nacionalni tim dobiti novog vođu na klupi?

- Zadovoljan sam radom selektora Petrovića. Moramo priznati da su njega i nas pratili veliki pehovi. Pola igrača koji su igrali u kvalifikacijama ne igraju u klubovima, a problem je i što su pojedini igrači koji su u prethodnom kvalifikacionom ciklusu bili odlični sada nisu pružali ni 50 odsto od toga. Tu mislim na Milana Jovanovića i Miloša Krasića. U svakom slučaju, mnoge stvari moramo da menjamo, potrebne su nam reforme. U celoj organizaciji slede izbori i ti izbori će iznedriti neke nove ljude, nove kadrove, potrebno nam je osveženje.

Da li vi kao predsednik osećate odgovornost za neuspeh?

- Vidite, predsednik je najviše odgovoran za stanje u fudbalskoj organizaciji, pa i za takmičarske rezultate, čak i kad tu treba podeliti odgovornosti. Ali, predsednik nije taj koji prima gol sa 40 metara i promašuje penal. Mi ćemo sada ostaviti mesec dana selektorima da naprave kvalitetne izveštaje o problemima koji su prisutni, pa će organi Saveza doneti određene odluke na osnovu toga.

I u finansijskom smislu neodlazak na Evropsko prvenstvo je težak udarac za srpski fudbal. Navodno, samim učešćem na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta FSS bi profitirao osam miliona evra.

- Posle Đenove smo svakako radili na jedan način, jer nismo bili sigurni da ćemo se kvalifikovati. Dosta toga je urađeno, prihodovano i mogu reći da nemamo problem sa finansijama. Pričati sada da će sve stati, da neće biti sredstava za infrastrukturu zbog neodlaska na Evropsko prvenstvo nije istina, jer to radi država i lokalne samouprave. Opet, nije poznato kolika bi nam suma pripala da smo se plasirali. Koliko znam, postoje izveštaji da će naredno Evropsko prvenstvo biti nerentabilnije od onog u Austriji i Švajcarskoj, jer se ne očekuje toliki broj gledalaca. Uglavnom, pretrpeli smo štetu, ali nadomestićemo to sponzorima.

Posle Zvezde i Partizana, i reprezentacija se obrukala, što je samo upotpunilo utisak o sumornoj realnosti srpskog fudbala i neizvesnoj budućnosti.

- To je fudbal. Nekad imate sjajne rezultate, dobru atmosferu, imate i materijalna rešenja, ali ovoga puta nije nam se posrećilo. Ipak, mislim da fudbal neće stati, moramo se spremiti za ono što nas čeka - zaključio je Karadžić u razgovoru za SPORTAL.RS.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
subzero81 je napisao:
pederska prica matorog pedera

svi su krivi sem njega

Citiraj:
Sumornu fudbalsku godinu za srpski fudbal, koji su najpre ocrnili naši velikani Zvezda i Partizan eliminacijom u kvalifikacijama za Ligu Evrope, upotpunili su reprezentativci Srbije. Porazom u Mariboru "orlovi" su se oprostili od Evropskog prvenstva i "upisali" novu, tragičnu epizodu u almanahe domaćeg loptanja. Šta i kako dalje, sa selektorom Petrovićem ili bez njega, sa istom garniturom u foteljama Saveza, i sa kojim igračima, pitali smo predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, koji je, hladne glave, sumirao utiske posle još jednog fijaska.

- Sigurno je da je ovaj rezultat težak za nas. U svakom slučaju treba reći da smo propustili veliku priliku da uđemo u baraž. Mislim da smo igrama u poslednje vreme to zaslužili - mirnim tonom počeo je razgovor za SPORTAL.RS Karadžić.

Prvi čovek srpske "kuće fudbala" je konstatovao da je Srbija oštećena protiv Slovenije u prvom poluvremenu za penal, i da su ta situacija i promašen jedanaesterac Nemanje Vidića odredili dalji tok utakmice.

- Mnogo pehova nam se desilo u Mariboru. Nije dosuđen penal nad Jovanovićem, jer je sudija, mislim, najpre pokazao na "belu tačku", ali je na intervenciju pomoćnika i nakon pritiska trenera Slovenije promenio odluku. Da je postupio po prvobitnoj nameri, utakmica bi bila verovatno rešena u našu korist. Imali bismo penal, Slovenci igrača manje... Međutim, ni tu nije bio kraj našim nevoljama: primili smo gol sa 40 metara što je uticalo na dalji tok, a zatim smo promašili penal. Kada toliko nemate sreće, onda se ne možete nadati dobrom rezultatu.

Utisak je da je Srbija ključne bodove izgubila u dvomeču sa Estoncima, u Beogradu u čudnoj atmosferi na stadionu Partizana, i u Talinu, uprkos vođstvu.

- Pa, dobro, jeste, ali smo ipak imali šansu sa ekipama kojima bodovi nisu bili potrebni, jer smo bili uvereni da ćemo se naći u baražu. Očigledno je da imamo problem sa ekipama kojima ne trebaju bodovi. Setimo se Australije na Svetskom prvenstvu, pa nedavno sa Italijom i sada sa Slovenijom. Ali, šta je tu je, život teče dalje, moramo se okrenuti budućnosti, odnosno kvalifikacijama za Mondijal u Brazilu.

Selektoru Petroviću ugovor ističe krajem godine. Hoće li nacionalni tim dobiti novog vođu na klupi?

- Zadovoljan sam radom selektora Petrovića. Moramo priznati da su njega i nas pratili veliki pehovi. Pola igrača koji su igrali u kvalifikacijama ne igraju u klubovima, a problem je i što su pojedini igrači koji su u prethodnom kvalifikacionom ciklusu bili odlični sada nisu pružali ni 50 odsto od toga. Tu mislim na Milana Jovanovića i Miloša Krasića. U svakom slučaju, mnoge stvari moramo da menjamo, potrebne su nam reforme. U celoj organizaciji slede izbori i ti izbori će iznedriti neke nove ljude, nove kadrove, potrebno nam je osveženje.

Da li vi kao predsednik osećate odgovornost za neuspeh?

- Vidite, predsednik je najviše odgovoran za stanje u fudbalskoj organizaciji, pa i za takmičarske rezultate, čak i kad tu treba podeliti odgovornosti. Ali, predsednik nije taj koji prima gol sa 40 metara i promašuje penal. Mi ćemo sada ostaviti mesec dana selektorima da naprave kvalitetne izveštaje o problemima koji su prisutni, pa će organi Saveza doneti određene odluke na osnovu toga.

I u finansijskom smislu neodlazak na Evropsko prvenstvo je težak udarac za srpski fudbal. Navodno, samim učešćem na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta FSS bi profitirao osam miliona evra.

- Posle Đenove smo svakako radili na jedan način, jer nismo bili sigurni da ćemo se kvalifikovati. Dosta toga je urađeno, prihodovano i mogu reći da nemamo problem sa finansijama. Pričati sada da će sve stati, da neće biti sredstava za infrastrukturu zbog neodlaska na Evropsko prvenstvo nije istina, jer to radi država i lokalne samouprave. Opet, nije poznato kolika bi nam suma pripala da smo se plasirali. Koliko znam, postoje izveštaji da će naredno Evropsko prvenstvo biti nerentabilnije od onog u Austriji i Švajcarskoj, jer se ne očekuje toliki broj gledalaca. Uglavnom, pretrpeli smo štetu, ali nadomestićemo to sponzorima.

Posle Zvezde i Partizana, i reprezentacija se obrukala, što je samo upotpunilo utisak o sumornoj realnosti srpskog fudbala i neizvesnoj budućnosti.

- To je fudbal. Nekad imate sjajne rezultate, dobru atmosferu, imate i materijalna rešenja, ali ovoga puta nije nam se posrećilo. Ipak, mislim da fudbal neće stati, moramo se spremiti za ono što nas čeka - zaključio je Karadžić u razgovoru za SPORTAL.RS.

Evo šanse za Tadića.Ako ga smijeni dobija jedno 3-4 miliona glasova 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 06:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
http://www.tarzanija.com/nije-sve-tako- ... -i-sivila/

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 08:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

soba 39 je napisao:

Koliko ti lupetaš, nisi ni svjestan toga

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 09:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 09:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
DOKLE MISLE DA SE IGRAJU SA NAMA

Citiraj:
Београдом се пронео глас да ће Црвена звезда наводно подржати кандидатуру Радомира Антића за председника ФС Србије, а да председник државе Борис Тадић жели на тој функцији да види Бранка Радујка, генералног директора Телекома и члана управе Звезде?

– Немам ништа против. Свако може да предлаже кандидате, ако је Антић Звездин избор, то је њихова ствар и он ће изаћи на црту осталим кандидатима. Ако их буде било наравно. Што се фаворизовања других тиче – правила ФИФА и УЕФА су јасна да не може нико да се меша са стране и било који притисци би били осуђени и санкционисани. Не верујем ипак да ће до тога доћи – рекао је Томислав Караџић, председник ФСС.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 10:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Barsa je napisao:
soba 39 je napisao:

Koliko ti lupetaš, nisi ni svjestan toga

Glup si ti da bi skonto

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta reći? Još jedna pametna kao i ostale od tebe

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 10:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Karadžić: Kriv sam, ali neću da idem

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić priznao je da je najveći krivac za debakl „orlova" u kvalifikacijama za EP!

On je u izjavi za Press rekao da je njegova odgovornost najveća, ali nije želeo da kaže da li će se na izborima naredne godine ponovo kandidovati za prvog čoveka naredne godine!
- Propustili smo ogromnu priliku i doživeli veliki neuspeh. Žao mi je što nećemo učestvovati na Evropskom prvenstvu i izvinjavam se milionima navijača Srbije zbog toga. Kao predsednik snosim najveću odgovornost, a kolika je ona tačno, odrediće nadležni organi FSS - rekao je Karadžić.
On je najavio kadrovske promene u vrhu naše fudbalske organizacije, ali nije želeo da otkrije da li planira da se povuče iz FSS.
- Na narednim sednicama biće postavljeno pitanje izbora rukovodstva FSS. Mnogo štošta bi trebalo uraditi, potrebno je da dođu novi ljudi i da se sa njima krene u kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. O tome da li ću se na tim izborima kandidovati za predsednika trenutno ne bih želeo da pričam. Sve što bih rekao na tu temu u ovom trenutku bilo bi kontraproduktivno, a za savez sigurno ne bi bilo korisno ni da sad, u ovoj situaciji, ostane bez predsednika - izjavio je Karadžić, jasno stavljajući do znanja da ne razmišlja o eventualnoj ostavci.
Pižon nije bio greška
Prvi čovek FSS, uprkos neuspehu nacionalnog tima u kvalifikacijama, i dalje veruje da nije pogrešio kada je angažovao Vladimira Petrovića za selektora.
- Posle neuspeha u kvalifikacijama jasno je da se neki zaključci sami nameću. Ipak, ne mislim da sam pogrešio kad sam poverio reprezentaciju Vladi. On je doneo određeni stepen civilizacije i kulture u rad saveza a, iskreno, ne pamtim da je naš tim imao toliko nedaća kao sad. Povređeni igrači, nesrećno primljeni golovi, sve je to uticalo na krajnjih ishod - ocenio je Karadžić.
Prvo izbori, pa selektor
Selektor Petrović je kao jedan od razloga za krah reprezentacije naveo loš odnos dela navijača prema nacionalnom timu. Predsednik FSS konstantno je bio na meti tih navijača, međutim, prema njegovim rečima, povici „Tole, lopove" nisu razlog zbog kojeg je naša selekcija ostvarila slab rezultat.
- Bilo bi veoma loše kad bismo sad prebacivali krivicu na navijače. Svakako mi smeta to skandiranje dela publike, ali te uvrede nisu razlog zbog kojeg se nismo plasirali na EP - istakao je Karadžić.
Predsednik FSS nije želeo da prejudicira ko će biti novi selektor.
- Narednih meseci mnogo će se razgovarati i o tome. Moj stav je da bi prvo trebalo obaviti izbore, čime bismo omogućili novim ljudima koji će doći da u potpunosti učestvuju u izboru novog selektora. Time bi i oni preuzeli odgovornost za predstojeći kvalifikacioni ciklus - zaključio je Karadžić.

http://pressonline.rs/sr/sport/fudbal/s ... +idem.html

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
KRIV SAM ALI NECU DA ODEM !? .......

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5822_n.jpg

Воле попит', воле загаламит' :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 14:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
jedino sto mi je zao sto sam im uopste posvetio paznje u ove zadnje dve tekme....

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 14:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Пижон није више селектор Србије!

Фудбалски савез Србије и селектор Владимир Петровић прекинули су сарадњу.
На састанку одржаном у просторијама ФСС, коме су присуствовали челници савеза, на челу са председником Томиславом Караџићем и сада већ бивши шеф струке Орлова, постигнут је договор о споразумном раскиду уговора са Пижоном.

Иако је Петровић имао уговор до краја ове године, обе стране су се сложиле да је због неиспуњења такмичарских циљева, пре свега пласмана на ЕП 2012. прекид сарадње најбоље решење за национални тим Србије.
По завршетку разговора, Пижон је изјавио:
– Имао сам част и задовољство да у претходном периоду сарађујем на најбољи могући начин са челницима ФС Србије и да са клупе предводим најјачу националну селекцију. На несрећу свих нас, изостао је резултат, нисмо се пласирали на ЕП. Као одговорни људи, свесни свих задатака у послу којим се бавимо, размотрили смо новонасталу ситуацију и договорили се да је споразумни раскид уговора најбоље решење. Свима у Савезу и репрезентацији желим пуно среће и успеха у наредном периоду – објављено је на сајту ФСС.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Sad kad izvuku keca iz rukava, a to je Ratko Dostanic...buhahahahaha !

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 21:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Silvio Dante je napisao:
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/300263_2548165187553_1356518738_3058177_2087945822_n.jpg

Воле попит', воле загаламит' :lol: :lol: :lol:

Слика и прилика српских фудбалера!

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2011, 16:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
http://sportal.rs/news.php?id=60731

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 312, 313, 314, 315, 316, 317, 318 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]