banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 10:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
- Vreme je za smenu generacija, i da se neki stariji igrači oproste od dresa Srbije - kazao je Vidić, a na pitanje novinara da li i sebe vidi kao bivšeg igrača "orlova", dodao je:

- Ako me već vučete za jezik, onda da - bio je jasan kapiten Mančester junajteda.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ja ne znam što ste toliko napali na ljude. Ne znaju i trenutno ne mogu ništa. Žao mi Kolarova jedini je pokazivali neki fudbal.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Kakvi klošari.Još od Australije i proslog SP,(bukvalno kap koja je prelila čašu,koja se puni od 2000,dakle 10 godina)ovi idioti me ne mogu iznenaditi.Sto prije raja skonta da su porazi od Estonije,Azerbejdžana,Austalije,a u bliskoj buducnosti Malte,Farskih...nasa realnost,lakse će biti.

Poslednji put menjao blus dana 11 Okt 2011, 23:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tBVWoGM6aRk[/youtube]

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ташко je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
e to je poenta kod ovih "bogatasa", rastjerati stoku i iz vrha i igrace i dovesti neke normalne. njemu kompleks neda da zovne klea a eduardo odvede hrvate u baraz

Pod jedan, Kleo ne moze igrati za Srbiju.
Pod dva, dabogda nikad nigdje ne otisli ako nam stranac bude igrao.
Ta kupovina igraca je za klupskog fudbala, ne za reprezentativnog.

Stranca bi trebali na klupi jer očito je da nemamo domaćih stručnjaka. Ali platiti nekog kvalitetnog stranca.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa jedva docek'o,ionako nikad i nije nista dao reprezentaciji.neka sad rastura za manu i neka pita gigsa do kad je igr'o on za vels

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
skypostman je napisao:

E Zonpi, hebla te Italija da te hebla.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Naravno ,ajde jos malo hvali raspalu Bih na ustrub slekcije Srbije , pa da se smijemo zajedno,jer bice jos kvalifikacija, samo ne znam ko ce ih docekati ?

pa ti si malo nacionalno isfrustriran, to nema veze sa fudbalom. gledaj ovo kao sport, kao timove. pravi srbin ce definitivno jasno iznijeti stav o igri svojih igraca i drugih rerezentacija. zatucani sabani ce i dalje mahati sa tri prsta i pasti travu. onog momenta kada ne bude bilo bih ja cu navijati za reprezentaciju rs. do tada za srbiju pa za bih, nisam opterecen sa tim

uostalom procitaj ostale komentare

Ne nego sam malo mnogo ljuttt !!!! Ako si procitao moje prijasnje postove ,prvi sam odavno i vise puta naglasavao sta ne valja i zasto ne valja u repki Srbije ( dok su neki cak i danas prije ovog meca najavljivali kao rasturamo Sloveniju!?), ali nikad nisam padao u stupidne matematicke konstrukcije da je neko 'tri puta bolji ' ili opservacije tipa ' ja pratim fudbal trideset godina ,nikad nismo nista napravili !? A navijati za BiH uprkos svemu ,to je dijagnoza ,a ne spontanost, tu kolicinu identifikacije nemam.

ja sam ti samo odgovorio kako zasluzujes. dakle, stupidan ti je otac i stupidna ti je mama koja te je rodila. ako ne mozes bez licnog vrijedanja to je tvoj problem, to sto si ti nervozan ne daje ti za pravo da vrijedas druge clanove foruma. ne slazes se-ok. kazes ja mislim drugacije i to je to.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
skypostman je napisao:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TyO6gsiSlyw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 23:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja mu ne bih A rekao da se zaletio,sutnuo penal i Handanovic odbranio....Ali ono pickasto i govnarsko izdrkavanje,kreni,stani pa opet kreni,pa stani i-Handanovic mu uhvati loptu!!?

E to mu necu oprostiti,i ako se jos sjetim onog rukometa protiv Njemacke u Port Elizabethu,on je za mene jedna obicna picka,taman da osvoji 10 Liga Sampiona sa Manchesterom.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 23:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
http://sportal.rs/news.php?id=60367 .... ipak se povlace Stankovic i Vidic

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 23:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nek se jebu oni svi.srpski fudbal je zvanicno ugasen,sad nek uzivaju,cilj je ostvaren.

Sto se mene tice, ja od dana danasnjeg navijam za Italiju.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Popokatepetl je napisao:
Mislim da će biti sljedeći scenario: izbunarićemo nekih 0:0 u S. Irskoj, dobiti Farane, Italija će nabiti Sloveniju i time osigurati prvo mjesto. Sjevernu Irsku čeka dvomeč sa Estonijom, i u slučaju da dobiju oba susreta, biće najbliži drugom mjestu, ali sumnjam da se to može desiti. Mi ćemo u Beogradu protiv Italije ići na 0:0, vjerovatno i uspjeti, jer će Italijani do tada biti sigurno prvi. U tom slučaju, u zadnjem kolu idemo u Sloveniju sa bodom ili dva manjka, igramo "meč odluke" u kojem nam samo pobjeda odgovara, igramo neriješeno i ne prolazimo u baraž (identičan scenario smo već imali 2001. godine, mislim). Onda Pižon izjavljuje kako je preuzeo reprezentaciju u teškom trenutku, kad se sve raspadalo, i kako je opet istu doveo na rub plasmana na EP. Ostaje na mjestu selektora i agonija se nastavlja.

Alternativni scenario je da nekako dobijemo Italiju u Beogradu, koja je već obezbijedila plasman i dolazi sa drugom postavom. Onda u Sloveniju odlazimo sa bodom prednosti, i branimo 0:0, primamo go 10 minuta pred kraj i ne odlazimo u baraž.

Ah, kako sam samo vizionarski ovo opisao prije dva mjeseca, šteta što se ne kladim :D

Inače, ja sam prilično mirno gledao utakmicu, bez nervoze, i to ću činiti i ubuduće. Navijaću, ali kao navijač svake prosječne ekipe u nekom sportu, koji se raduje svakoj pobjedi, i ne tuguje previše zbog poraza. Ne vidim prevelikog razloga za neko razočarenje i pljuvanje sad. Mi ni ovu situaciju nismo zaslužili (u stvari, za nju treba da zahvalimo Farskim Ostrvima koja su pobijedila Estoniju, oduzevši joj tako bitna tri boda), ništa u prethodne 3-4 utakmice nismo pokazali što bi ulilo nadu i optimizam. Irce srećno pobijedili, Farane očekivano (a duvalo nam je tad kroz odbranu), protiv igramo-pod-ručnom Italijana jedva bod, i poraz, doduše nesrećan od očajne Slovenije, ali uz nepostignut go.

Ne treba biti stručnjak da se vidi kako je naša odbrana, koja ima neke od ponajboljih igrača u Evropi, bila jedna od najlošijih u kvalifikacijama, ako izuzmemo ovu topovsku hranu. Mislim da je do sistema igre, jer naši odbrambenjaci su visoki spori, i kad se nađu u igri "1 na 1", ispadaju u većini slučajeva, a to se u ovim kvalifikacijama nebrojeno puta dešavalo. Znači, treba neki sistem gdje te njihove mane neće dolaziti do izražaja.

A što se Vidića tiče, ne znam šta bih rekao. Od njega se ne može očekivati da napada i zabija. U odbrani nije bio loš, a što se penala tiče, zaista je nejasno zašto ga je šutirao. Ako je tražio da šuta, onda je idiot najveći. Ako nije imao izbora, tj. ako je bilo "svi junaci nikom ponikoše..:", onda mu ne možemo ni zamjeriti.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 23:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Па није све тако црно. Ево Станковић каже да више неће играти за репрезентацију. Значи ипак има и позитивних помака.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 00:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
Znači, treba neki sistem gdje te njihove mane neće dolaziti do izražaja.

Defend deep or use fast defenders. :-)

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 00:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
"Preuzeo sam odgovornost i svestan sam posledica loše izvedenog penala. Nije bio dogovor da ja šutnem, ali želeo sam da preuzmem odgovornost. Ja ću snositi posledice promašenog penala. Da sam postigao gol, utakmica bi tekla sasvim drugačijim tokom. Ovako, šta je, tu je. Žao mi je što nikada neću igrati na evropskom prvenstvu jer ću za sledeće kvalifikacije već biti u godinama", rekao je Vidić.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 00:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Popokatepetl je napisao:
Popokatepetl je napisao:
Mislim da će biti sljedeći scenario: izbunarićemo nekih 0:0 u S. Irskoj, dobiti Farane, Italija će nabiti Sloveniju i time osigurati prvo mjesto. Sjevernu Irsku čeka dvomeč sa Estonijom, i u slučaju da dobiju oba susreta, biće najbliži drugom mjestu, ali sumnjam da se to može desiti. Mi ćemo u Beogradu protiv Italije ići na 0:0, vjerovatno i uspjeti, jer će Italijani do tada biti sigurno prvi. U tom slučaju, u zadnjem kolu idemo u Sloveniju sa bodom ili dva manjka, igramo "meč odluke" u kojem nam samo pobjeda odgovara, igramo neriješeno i ne prolazimo u baraž (identičan scenario smo već imali 2001. godine, mislim). Onda Pižon izjavljuje kako je preuzeo reprezentaciju u teškom trenutku, kad se sve raspadalo, i kako je opet istu doveo na rub plasmana na EP. Ostaje na mjestu selektora i agonija se nastavlja.

Alternativni scenario je da nekako dobijemo Italiju u Beogradu, koja je već obezbijedila plasman i dolazi sa drugom postavom. Onda u Sloveniju odlazimo sa bodom prednosti, i branimo 0:0, primamo go 10 minuta pred kraj i ne odlazimo u baraž.

Ah, kako sam samo vizionarski ovo opisao prije dva mjeseca, šteta što se ne kladim :D

Inače, ja sam prilično mirno gledao utakmicu, bez nervoze, i to ću činiti i ubuduće. Navijaću, ali kao navijač svake prosječne ekipe u nekom sportu, koji se raduje svakoj pobjedi, i ne tuguje previše zbog poraza. Ne vidim prevelikog razloga za neko razočarenje i pljuvanje sad. Mi ni ovu situaciju nismo zaslužili (u stvari, za nju treba da zahvalimo Farskim Ostrvima koja su pobijedila Estoniju, oduzevši joj tako bitna tri boda), ništa u prethodne 3-4 utakmice nismo pokazali što bi ulilo nadu i optimizam. Irce srećno pobijedili, Farane očekivano (a duvalo nam je tad kroz odbranu), protiv igramo-pod-ručnom Italijana jedva bod, i poraz, doduše nesrećan od očajne Slovenije, ali uz nepostignut go.

Ne treba biti stručnjak da se vidi kako je naša odbrana, koja ima neke od ponajboljih igrača u Evropi, bila jedna od najlošijih u kvalifikacijama, ako izuzmemo ovu topovsku hranu. Mislim da je do sistema igre, jer naši odbrambenjaci su visoki spori, i kad se nađu u igri "1 na 1", ispadaju u većini slučajeva, a to se u ovim kvalifikacijama nebrojeno puta dešavalo. Znači, treba neki sistem gdje te njihove mane neće dolaziti do izražaja.

A što se Vidića tiče, ne znam šta bih rekao. Od njega se ne može očekivati da napada i zabija. U odbrani nije bio loš, a što se penala tiče, zaista je nejasno zašto ga je šutirao. Ako je tražio da šuta, onda je idiot najveći. Ako nije imao izbora, tj. ako je bilo "svi junaci nikom ponikoše..:", onda mu ne možemo ni zamjeriti.

Napisao si samo najcrnje sranje sto bi se moglo desiti, i ja takve stvari pisem da bi maler odagnao ali ne ide....

Silvio, najgluplju stvar si napisao u posednjih godinu ili dvije...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 00:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 22:40
Треба протјерати ,,пижду'' и да се више не гледа ко је играо у Партизану ,а ко у Звезди ... И да се више не гледа ко има аријевску ,а ко другу крв...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 00:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DPI2S05OJIM[/youtube]
Red je da napusti kormilo.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 07:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Silvio Dante je napisao:
Па није све тако црно. Ево Станковић каже да више неће играти за репрезентацију. Значи ипак има и позитивних помака.

Jest stvarno, svih ovih godina on nam je najveci problem :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]