drinin vuk je napisao:
Можда се Вук испрсио зато што воли да лупа,а можда се ипак ради о томе да Вук навија за Земљу која је спортска нација,за разлику оне која је нешто између европског просјека,можда и лошије.
Dobro ti ako navijas za neku zemlju samo zato sto je sportska nacija, oke. Ja navijam za BiH iz cisto patriotskih razloga, no dobro, svako navija za koga hoce, nije ni bitno.
drinin vuk je napisao:
А шта је то БиХ урадила велико? Изгубила од Француске на свом стадиону,гдје требала примит петицу.Разбијена од просјечне Румуније с 3-0. Добила два пута Бјелорусију,еј Бјелорусију,која није играла велико такмичење и неће у наредном вијеку. Добила Луксембург два пута,тај силни Луксембург. Играла нерјешено с Албанијом,која има тек једно евро име,које опет није класа - Лорика Цану. То је урадила. Обезбједила бараж.
И могао бих до сутра,али ти ћеш се сад позват на Естонију и ваших седам комада,ја ћу ти одговорити да смо ми ту Румунију два пута табали,ти ћеш запети за нејаке Словенце,ја ћу ти рећ да смо ми колико год били лоши ове године,ипак вас табали и тако,па ћемо стати око овог дјела.
Ta je ista Bijela Rusija izvukla 4 boda iz dvomeca sa francuzima, a uvijek je tesko igrati protiv zemalja ex CCCR, tako da se ne mogu sloziti sa tobom koji bjeloruse svrstavas u rang San Marina.
Ne razumijem tvoje omlazavanje grupe u kojoj je BiH dva meca prije obezbjedila u najmanju ruku baraz, kada se sila Srbija u zadnjem kolu bori za baraz u grupi sastavljenoj od mega fudbalskih sila poput Slovenije, Estonije, Sjeverne Irske i Farskih Ostrva. Italiju ne racunam. Ipak mislim da je nasa grupa teza od grupe u kojoj je Srbija.
Idemo dalje.
drinin vuk je napisao:
Станковић,Кузмановић,Красић,Јовановић - Пјанић,Медуњанин,Рахимић,Мисимовић = 3-1 за Србију,овдје тај бод за БиХ односи Мисимовић. О осталим поређењима је илузорно причат.
Ti to ozbiljno velis da je jedan Jovanovic bolji igrac od Pjanica. Ili Kuzmanovic? Pjanic do prije godinu standardan u jednom Lyonu, sada u Romi, dok Kuzmanovic nije mogao meda u prosjecnoj Fiorentini, sada u Stuttgartu, koji nije ni blizu velikana ko sto je nekad bio. Jovanovic? Bukvalno otjeran iz Liverpula, nije poluvrijeme sastavio. Bjezi ba.
drinin vuk je napisao:
По чему је Хасагић бољи од Јоргачевића? Или ти не пратиш Белгијску лигу,или пратиш само Турску или не пратиш ниједну?
Pitanje je dana kada ce Begovic preuzeti jedinicu od Kenana, a smatram da je Beg bolji golman od Jorgacevica. Begovica je prije godinu dvije ganjao Tottenham.
drinin vuk je napisao:
Спомену ми ти и евро клубове,па ајде да видимо и то (нисам ни спомеуно да играчи босне играју у румунији и мађарској) дакле: Ивановић (Челзи),Видић (Манчестер Јунајтед),Милијаш (Вулфс),Петровић (Блекбурн),Коларов (Манчестер Сити),Станковић (Интер),Красић (Јувентус),Љајић (Фиорентина),Баста (Удинезе),Бишевац (ПСЖ),Матић (Бенфика),Тошић (ЦСКА),Луковић (Зенит),Сулејмани (Ајакс),Кузмановић (Штутгарт),Качар (ХСВ) итд,итд,итд.
Hajde da se i ja pohvalim. Begovic (Stoke), Spahic (Sevilla), Salihovic, Ibisevic ( Hoffenheim), Dzeko (Man City), Papac (Glasgow Rangers), Pjanic (Roma), Lulic (Lazio), Ibricic (Lokomotiv Moskva), Rahimic (CSKA Moskva), Miske (Dinamo Moskva), Medunjanin (Maccabi Tel-Aviv), Mujdza (Freiburg), Besic (HSV).
Zakljucak? Sve je to u pet deka.
drinin vuk je napisao:
Србија не може Естонију добити (размислиш мало о свему уочи и после те утакмице) или да ја помињем све и свашта? На крају Србија не може Естонију, Босна може Естонију,Србија може Босну. Најбољи је?
Bosna moze Srbiju. Zakljucak, kao i gore, sve je to u pet deka a ne kako ti volis da kazes Srbija Brazil za BiH.
drinin vuk je napisao:
Што се тиче срања,неће их бити овај пут,јер гостујућим навијачима неће бити дозвољен долазак,то је 99% сигурна ствар.
Nadam se.