banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 10:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 65  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ауууу јесте се добро искакили на теми,па јад да и ја урадим исто :lol:

Реално је да су све земље бивше државе ту енгдје изузев Македоније која одскаче,а ове остале свако сваког може побједити,ту игра доста ствари сем фудбала,национални набој,мржња,играчу су наложенији,у мечевима између бивших нам република,нема бољих ни лоших,ту једноставно свако сваког може добити,сем Македонија за коју ја мислим да је лошија од свих репрезентација.
Поготов у трогулу бих,кроосани,Србија све је могуће.
Дакле не пије воде у тим утакмица које кога раније побјеђивао.

Што се тиче репрезентације Србије,ја мислим да је КАТАСТРОФА што раније нисмо изборили пласман бар за бараж ако не и директно.Чуј да задње коло одлучујемо,да не можемо јебену Естонију побједити.Мани те ме приче "данас свако игра лопте",али шта је ту је,остаје нема уткамицау Словенији,морамо добити,нек уђе неки го на силу и то је то,у баражу нам дај Црну Гору :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Нова Варош je napisao:

Што се тиче репрезентације Србије,ја мислим да је КАТАСТРОФА што раније нисмо изборили пласман бар за бараж ако не и директно.

Pored zive Italije. Da, bas. :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
shakal je napisao:
Нова Варош je napisao:

Што се тиче репрезентације Србије,ја мислим да је КАТАСТРОФА што раније нисмо изборили пласман бар за бараж ако не и директно.

Pored zive Italije. Da, bas. :roll:

Što nismo mogli? Je li Italija sila nebeska? Da smo pobjedili Estoniju oba puta i da nije bilo onog prekida protiv njih ladno bismo se borili za prvo mjesto. Da je ostala atmosfera i forma iz prošlih kvalifikacija mislim da bismo bili prvi.
Ove kvalifikacije smo bili loši i samo nas je ova čudna grupa dovela do toga da imamo šansi sad za baraž.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da baba ima kurac bila bi djed.

A Italija je za nas sila, bila i ostala.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Poserem se u takvu silu.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Jebla te Italija. Slovacka im opalila samarcinu na SP.

Da su oni bili favoriti za prvo mjesto u grupi, jesu.
Da smo se mi mogli boriti za to prvo mjesto, jesmo.

Ko nam je kriv kad smo pantetirali srpski mentalitet pa se patimo protiv nekih Hiajawata kao sto je Estonija.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:

Ko nam je kriv kad smo pantetirali srpski mentalitet pa se patimo protiv nekih Hiajawata kao sto je Estonija.

E pa to. Nekad je bio Azerbejdzan, nekad Kazahstan, nekad Estonija, sledeca je vjerovatno Gruzija ili Malta. Nama ce uvijek biti neko ko nas zajebe.
U tom je razlika.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
drinin vuk je napisao:
papučar je napisao:
drinin vuk je napisao:

Србија је за БиХ сила у свим спортовима од хокеја до фудбала. ;) Убједи ме у супротно и одлазим са форума. Ал прије тих страшних аргумената немој ми ударати причу о великом Џексону дијаманту златном и о томе како ја свој став заснивам на национализму ;)

Prvo nije sila u sjedecoj odbojci, pa ti je prvi dio recenice netacan :).U fudbalu su trenutno ispred nas, kvalitetom, odnosom prema dresu, ti odaberi sta god ti pase.Ako dodjemo do baraza samo njih da izbjegnemo, al bi zato CG legla, kao meni ovaj rekas sto cu sad stuci.

Легла би вам (нисам сад сигуран у ранг листу) можда Турска и боље,моје мишљење је да би с њима лакше изашли на крај,можда гријешим. ;)

Kome nama covjece, totalno si se vise pogubio.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 13:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Vuk kad kaže MI,misli na Srbiju,a Vi,Vama itd,se odnosi na Bosnu,Tursku itd....Nisam njegov advokat,niti se baš nešto često slažem sa njim,ali vidim da su ga na svim temama počeli hvatati u mašinu,ne bi me iznenadilo da napusti forum,a bilo bi šteta,jer momak ima mnogo znanja iz raznih oblasti.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 13:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To smo skontali Slager :)
Valjda se po avataru zna... Ali on se obratio papucaru kao da je navijac BiH, tu je caka.

Kako je utakmica bliza, ja sam sve uvjereniji da ce biti 1:0 za nas.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Shvatam ja sta je on mislio, samo ne znam iz kog je graha uspio izgatati da ja spadam u grupu njih......to sto je nacionalista ostrasceni je njegov problem, ne mora svako ko ne misli kao on biti Musliman.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 13:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
drinin vuk je napisao:

Можда се Вук испрсио зато што воли да лупа,а можда се ипак ради о томе да Вук навија за Земљу која је спортска нација,за разлику оне која је нешто између европског просјека,можда и лошије.

Dobro ti ako navijas za neku zemlju samo zato sto je sportska nacija, oke. Ja navijam za BiH iz cisto patriotskih razloga, no dobro, svako navija za koga hoce, nije ni bitno.

drinin vuk je napisao:
А шта је то БиХ урадила велико? Изгубила од Француске на свом стадиону,гдје требала примит петицу.Разбијена од просјечне Румуније с 3-0. Добила два пута Бјелорусију,еј Бјелорусију,која није играла велико такмичење и неће у наредном вијеку. Добила Луксембург два пута,тај силни Луксембург. Играла нерјешено с Албанијом,која има тек једно евро име,које опет није класа - Лорика Цану. То је урадила. Обезбједила бараж.
И могао бих до сутра,али ти ћеш се сад позват на Естонију и ваших седам комада,ја ћу ти одговорити да смо ми ту Румунију два пута табали,ти ћеш запети за нејаке Словенце,ја ћу ти рећ да смо ми колико год били лоши ове године,ипак вас табали и тако,па ћемо стати око овог дјела.

Ta je ista Bijela Rusija izvukla 4 boda iz dvomeca sa francuzima, a uvijek je tesko igrati protiv zemalja ex CCCR, tako da se ne mogu sloziti sa tobom koji bjeloruse svrstavas u rang San Marina.
Ne razumijem tvoje omlazavanje grupe u kojoj je BiH dva meca prije obezbjedila u najmanju ruku baraz, kada se sila Srbija u zadnjem kolu bori za baraz u grupi sastavljenoj od mega fudbalskih sila poput Slovenije, Estonije, Sjeverne Irske i Farskih Ostrva. Italiju ne racunam. Ipak mislim da je nasa grupa teza od grupe u kojoj je Srbija.

Idemo dalje.

drinin vuk je napisao:

Станковић,Кузмановић,Красић,Јовановић - Пјанић,Медуњанин,Рахимић,Мисимовић = 3-1 за Србију,овдје тај бод за БиХ односи Мисимовић. О осталим поређењима је илузорно причат.

Ti to ozbiljno velis da je jedan Jovanovic bolji igrac od Pjanica. Ili Kuzmanovic? Pjanic do prije godinu standardan u jednom Lyonu, sada u Romi, dok Kuzmanovic nije mogao meda u prosjecnoj Fiorentini, sada u Stuttgartu, koji nije ni blizu velikana ko sto je nekad bio. Jovanovic? Bukvalno otjeran iz Liverpula, nije poluvrijeme sastavio. Bjezi ba.

drinin vuk je napisao:
По чему је Хасагић бољи од Јоргачевића? Или ти не пратиш Белгијску лигу,или пратиш само Турску или не пратиш ниједну?

Pitanje je dana kada ce Begovic preuzeti jedinicu od Kenana, a smatram da je Beg bolji golman od Jorgacevica. Begovica je prije godinu dvije ganjao Tottenham.

drinin vuk je napisao:
Спомену ми ти и евро клубове,па ајде да видимо и то (нисам ни спомеуно да играчи босне играју у румунији и мађарској) дакле: Ивановић (Челзи),Видић (Манчестер Јунајтед),Милијаш (Вулфс),Петровић (Блекбурн),Коларов (Манчестер Сити),Станковић (Интер),Красић (Јувентус),Љајић (Фиорентина),Баста (Удинезе),Бишевац (ПСЖ),Матић (Бенфика),Тошић (ЦСКА),Луковић (Зенит),Сулејмани (Ајакс),Кузмановић (Штутгарт),Качар (ХСВ) итд,итд,итд.

Hajde da se i ja pohvalim. Begovic (Stoke), Spahic (Sevilla), Salihovic, Ibisevic ( Hoffenheim), Dzeko (Man City), Papac (Glasgow Rangers), Pjanic (Roma), Lulic (Lazio), Ibricic (Lokomotiv Moskva), Rahimic (CSKA Moskva), Miske (Dinamo Moskva), Medunjanin (Maccabi Tel-Aviv), Mujdza (Freiburg), Besic (HSV).

Zakljucak? Sve je to u pet deka.

drinin vuk je napisao:
Србија не може Естонију добити (размислиш мало о свему уочи и после те утакмице) или да ја помињем све и свашта? На крају Србија не може Естонију, Босна може Естонију,Србија може Босну. Најбољи је?

Bosna moze Srbiju. Zakljucak, kao i gore, sve je to u pet deka a ne kako ti volis da kazes Srbija Brazil za BiH.
drinin vuk je napisao:
Што се тиче срања,неће их бити овај пут,јер гостујућим навијачима неће бити дозвољен долазак,то је 99% сигурна ствар.

Nadam se.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 13:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jebote, ocemo opet o tome ko za koga navija? Nismo malo odavno...

Srbija - BiH kad bi se sastali... Osim cirkusa u medijima, na tribinima i ostalog... To bi bio i cirkus na terenu. Niti bi mi njih uzeli 5:0 kako Vuk govori, niti bi oni nas isprasili. To bi bio teski egal i odlucivao bi mozda i go u gostima. Kad god se sastanu reprezentacije sa ovih prostora, egal je.

Uzmite samo primjer Srbija - Hrvatska. Oni nas mogu u rukometu nositi u zubima. Ko i mi njih u kosarci.
Ali je uvijek poen-dva(gol-dva) razlike na nekom takmicenju. Jednostavno, mentalitet odradi svoje.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Citiraj:
Dobro ti ako navijas za neku zemlju samo zato sto je sportska nacija, oke. Ja navijam za BiH iz cisto patriotskih razloga, no dobro, svako navija za koga hoce, nije ni bitno.

Ваљда смо толико озбиљни да не причамо овакве и сличне ствари,вадиш ријечи из контекста,ја нисам рекао да је због тога што је спортска нација срцу најдража. ;)

Citiraj:
Ta je ista Bijela Rusija izvukla 4 boda iz dvomeca sa francuzima, a uvijek je tesko igrati protiv zemalja ex CCCR, tako da se ne mogu sloziti sa tobom koji bjeloruse svrstavas u rang San Marina.
Ne razumijem tvoje omlazavanje grupe u kojoj je BiH dva meca prije obezbjedila u najmanju ruku baraz, kada se sila Srbija u zadnjem kolu bori za baraz u grupi sastavljenoj od mega fudbalskih sila poput Slovenije, Estonije, Sjeverne Irske i Farskih Ostrva. Italiju ne racunam. Ipak mislim da je nasa grupa teza od grupe u kojoj je Srbija.

Idemo dalje.

Бијела Русија не постоји у политичким оквирима,дакле вјероватно се односи на Бјелорусију,међународно признату државу од стране УН.
Што се тиче квалитета групе,реално Италија јача од Француске,Србија од Босне,Словенија од Румуније,Ирци слабији од Бјелоруса,Албанци бољи од Естоније,Фарани можда бољи од Луксембурга.Дакле група Србије у најмању руку иста по снази,допустићу да неко сматра да су Румуни јачи од Словенаца,или Ирци од Бјелоруса,али дакле група Србије је као што рекох у најгорем случају једнака групи бих.

Citiraj:
Ti to ozbiljno velis da je jedan Jovanovic bolji igrac od Pjanica. Ili Kuzmanovic? Pjanic do prije godinu standardan u jednom Lyonu, sada u Romi, dok Kuzmanovic nije mogao meda u prosjecnoj Fiorentini, sada u Stuttgartu, koji nije ni blizu velikana ko sto je nekad bio. Jovanovic? Bukvalno otjeran iz Liverpula, nije poluvrijeme sastavio. Bjezi ba.

Стандардна сарајевска посла,ал навикао је вук. Јовановић ако гледамо све укупно веће фудбалско име сигурно. Бар има већи број великих утакмица од поменутог Пјанића. Што се Пјанића тиче, да стоји да је играо у Лиону,сад је у Роми,видјећемо сезона тек почела. Кузмановић главни играч Штутгарта прошле сезоне,добро игра у "слабој" бундеслиги,која и таква дакако јача од француске.А је ли уопште требамо њега поредити са Медуњанином,који игра у Израелу где пола лиге игра на једном стадиону? Ниси се нетшо дохватио Спахића и Суботића,да нагађам због чега? :)

Citiraj:
Begovica je prije godinu dvije ganjao Tottenham.

Знам те приче, Челзи га је гањао бар према сс.ба,Барселона је гањала Пјанића исто тако по њима,Папац био на прагу Милана по њима, Ибишевић већ виђен у Арсеналу по њима. И сад бих ја теби требао рећи да Тотенхем гања Бркића,што реално гледано има неку дозу могућности имајући у виду да на утакмицама Сијене има енглеза у улози скаута.

Citiraj:
Hajde da se i ja pohvalim. Begovic (Stoke), Spahic (Sevilla), Salihovic, Ibisevic ( Hoffenheim), Dzeko (Man City), Papac (Glasgow Rangers), Pjanic (Roma), Lulic (Lazio), Ibricic (Lokomotiv Moskva), Rahimic (CSKA Moskva), Miske (Dinamo Moskva), Medunjanin (Maccabi Tel-Aviv), Mujdza (Freiburg), Besic (HSV).

Zakljucak? Sve je to u pet deka.

Стоук ајд добро. Хофенхајм велик је то клуб, чак пола Њемачке није знало да постоји до прије пет година. Ренџерс је велик клуб само захваљујући богатој историј,оприлике као и Бенфика,мада је Бенфика у свим аспектима данас много већа. Макаби,Динамо Москва,Фрајбург - шалиш се ? :lol: :lol:
Није у пет дека,ако ћемо реално, Србија има четири пута више играча у 7 најјачих лига него БиХ,можда и више (Француска,Енглеска,Холандија,Русија,Њемачка,Италија,Шпанија) ;)

Citiraj:
Bosna moze Srbiju. Zakljucak, kao i gore, sve je to u pet deka a ne kako ti volis da kazes Srbija Brazil za BiH.

Логика ти је јака страна,свиђа ми се то. Наравно да може на ПЕС-у 6 и то на најслабијем нивоу.

Citiraj:
Nadam se.

Буди сигуран :wink: Никоме није потребна нова крв,рањавања,туче и срања,а нарочито суспензија и регистрација 0-3. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Jebote, ocemo opet o tome ko za koga navija? Nismo malo odavno...

Srbija - BiH kad bi se sastali... Osim cirkusa u medijima, na tribinima i ostalog... To bi bio i cirkus na terenu. Niti bi mi njih uzeli 5:0 kako Vuk govori, niti bi oni nas isprasili. To bi bio teski egal i odlucivao bi mozda i go u gostima. Kad god se sastanu reprezentacije sa ovih prostora, egal je.

Uzmite samo primjer Srbija - Hrvatska. Oni nas mogu u rukometu nositi u zubima. Ko i mi njih u kosarci.
Ali je uvijek poen-dva(gol-dva) razlike na nekom takmicenju. Jednostavno, mentalitet odradi svoje.

Ташко што се тиче навијања то је општепознато,без обзира на све покушаје манипулације. Већ човјек није схватио увод мог поста на прави начин.

Нисам ја рекао да би ми њих згазили с 5-0,поготову познајући наш менталитет 1-0 и затвори се,тако је било и у октобру 2005,умјесто да их у првом набијемо,после гола Кежмана Илија се препао више него ико,а босанци на терену преплашени чекали полувријеме. ;)

Слажем се с тобом кад се ради о том егалу,тако је то,ал то опет не значи да ми нисмо јача репрезентација од Босне.

Цитираћу Сабахудина Топалбећиревића пред утакмицу квалификација из 2005 у Београду "Морамо признати једно сутра играмо против спортске нације,силе".

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 14:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
Nemam sad nekog vremena da ti dublje replicirm, Pariz zove ali u sazetku.

drinin vuk je napisao:

Ниси се нетшо дохватио Спахића и Суботића,да нагађам због чега? :)

NjihA sam zaboravio. Spahic defintivno u prednosti ako nista onda zbog iskustva. Proglasavan jednim od najboljih stopera Francuske, nametnuo se odmah u Sevilji, njegov znacaj za reprezentaciju neci ni da pominjem. Subotic definitivno ima na svojoj strani vrijeme. Ima tu potencijala.

drinin vuk je napisao:
Знам те приче, Челзи га је гањао бар према сс.ба,Барселона је гањала Пјанића исто тако по њима,Папац био на прагу Милана по њима, Ибишевић већ виђен у Арсеналу по њима. И сад бих ја теби требао рећи да Тотенхем гања Бркића,што реално гледано има неку дозу могућности имајући у виду да на утакмицама Сијене има енглеза у улози скаута.

Potrazi intervjue sa Harry Redknappom, zbog Begovica ce Portsmouth i Tottenham na sud, a ti i dalje supljiraj cinizmom.

drinin vuk je napisao:
Макаби,Динамо Москва,Фрајбург - шалиш се ? :lol: :lol:

Ti spomenu gore strasni Wolwerhampton. No dobro.

drinin vuk je napisao:
Логика ти је јака страна,свиђа ми се то. Наравно да може на ПЕС-у 6 и то на најслабијем нивоу.

Te fazone sa PESom i Fifom smo prevazisli, nije nam po petnaest godina pobogu. Neznam kojom ti logikom ferceras ili mozda jos zivis u 2000 godini, ali nisam ja jedii sto ti govori da Srbija trenutno nije mega sila u odnosu na BiH. Al eto imash ti svoju logiku, ko sam ja da ti razbijam idilu.

Slazem se sto je @Tasko rekao. Da citiram opet.
Citiraj:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Čitam kako Francuzima fali pola ekipe pred zadnju utakmicu. A s obzirom da nisu blistali u ovim kvalifikacijama, biće gusto sutra u Parizu. Jedini problem je što BiH igra pod imperativom pobjede, pitanje hoće li izdržati pritisak. Ako ih neki rani go ne presiječe, moglo bi biti svašta.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 17:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ne da mi se bas sve citati al mislim da je prica ko je trenutno bolji, BIH ili Srbija.... Po meni BIH je bolja na golmanskoj poziciji, napad je neuporedivo bolji, kao i kreator igre (mislim na pjanica i misimovica)... Srbija je neuporedivo bolja na bekovskim pozicijama, stoperima (vidim da raspravljate o spahicu, on je u rangu bisevca koji je nas 4 ili 5 stoper po redu... njih dvojica su klasicni stoperi koji mogu igrati samo u francuskoj i mozda spaniji). Dejo je klasa za sebe, mislim da tu nema dileme, mozda medunjanih da je za nijansu bolji od naseg drugog razbijaca ali i to je upitno.... U sustini moram reci da je BIH dosta napredovala i da ima jos mjesta za napredak dok je srbija jos daleko od svog vrhunca.... U svakom slucaju obije reprezentacije su bolje i od hrvatske i od slovenije, kao i CG i Makedonije......

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 18:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Tu se opet vraćam na jednu staru misao: eh kakvu bi reprezentaciju SFRJ imala danas!

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
eh kakvu bi reprezentaciju SFRJ imala danas!

Ако ћемо реално слабију него 90-те. А ако ћемо о неким другим стварима,нинашта то не би личило када је о односима и грбу ријеч. :wink:

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]