banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 22:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 99 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Okt 2011, 10:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Japanese_rose je napisao:
Citiraj:
Ако ћемо о економској кризи,код нас је криза 20 година,тако да нашим будалама криза може бити само оправдање,а никако спутавајућа нота.

Uvijek mi je bila zanimljiva ideja 'sto bi nam bilo lose, kad nam moze biti gore'.

O ucenju iz vlastitog i tudjih iskustava, i ravnotezi straha necu uopste pisati. Dosadilo mi je zaista.

Whatever. I ja se povlacim.

Јел се повлачиш јер припадаш гастарбајтерима или ниси била рођена 95 или сам ја нешто слагао,измислио,додао?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 11:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
a ne bih u medije iznosio da je neko zapalio nečiju zastavu, to je širenje mržnje.

federacija bih je u totalnoj dubiozi i pred ekonomskim kolapsom,ALI.....
kako li je tek kod nas,kad ta i takva federacija ima...
-vece plate nego mi
-vece penzije
-neuporedivo veca davanja za borce i invalide,svaki borac ima mjesecni dodatak veci nego nas godisnji!!
-od 20 najvecih preduzeca u bih,19 ih je iz FBIH!!!!!
-sacuvali su oba svoja telekoma
-od 25 najvecih izvoznika,23 su iz FBIH!!!
-itd,itd,itd (necu previse da ih hvalim kad je i kod njih propast...!)

Poenta....Zasto dozvoliti nekome da razmislja o ovim stvarima,kad se moze lijepo staviti Bastincev intervju o zastavi,ili,kao sinoc na Dnevniku RTRS staviti desetominutni izvjestaj sa Grbavice, i eto super igracke za pricu uz kaficu u "boljem dijelu BH"!!
A koliko je bolji,vidi se iz gore navedenih podataka....taj koji misli da je Republika Srpska zaista bolji dio Bih,taj nije mrdnuo iz centra Banjaluke,nikad nije bio u Cajnicu,Berkovicima,ili cak Srebrenici gdje je zatvorena zadnja mesnica :( :( :(

Zakljucak

Najveca zelja u preostalom dijelu mog zivota je da Republika Srpska dobije nezavisnost (pa i po cijenu da kao znak dobre volje damo Srebrenicu npr),da se vise prestanu sludjivati i zavadjati ova tri jadna naroda,da postanemo dobre komsije,a da ovdje kod nas konacno neko povice "car je go!",i da lopinama koji se kriju iza patriostkih prica konacno izbijemo taj adut da je Mujo kriv za sve,pa da mi lijepo na sudjenju objasni u sta su spucali milijardu od telekoma i zaduzili moje unuke,a uradili nisu nista i cak je i gora situacija od onog preko puta!!
I zapamtite ovo-

IZA SVAKE PATRIOTSKE PRICE POLITICARA NA SVIM STRANAMA,U POZADINI SE KRIJE OGROMNO ZGRTANJE PARA U PRIVATNE DZEPOVE!!!!

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
S ekonomske strane, nije to losa stvar. Ko proizvodi te zastave?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Kriza nema veze sa ovim, Mile je davno rekao da nema krize. To su vjerovatno neki...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_2o_LJyM92Y[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 16:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Schlager je to sve fino uobličio, ja ću samo njega da dopunim da krediti i donacije poslije rata su išle isključivo u Federaciju, a Srpska je bila još nekoliko godina pod ekonomsko-ucjenjivačkim sankcijama, a i ono što smo pokrenuli vlastitim snagama OHR je zatvarao pod raznim izgovorima i još prije formiranja jedinstvene carine uvozilo se preko Federacije, a prodavalo se na teritoriji čitave države, stim što je Federacija i pored te svoje realne snage nastavila u Upravi za indirektno oporezivanje da potkrada RS i evo sada vraća pare.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 16:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
To što se tiče federacije, da nije zapadne hercegovine koja popravlja poslovnu statistiku, federacija bi statistički jadnije izgledala nego RS, a znamo da Rvati ne jebu 2 % ni BiH ni RS, a posebno ostatak federacije.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 17:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
old fashion men je napisao:
To što se tiče federacije, da nije zapadne hercegovine koja popravlja poslovnu statistiku, federacija bi statistički jadnije izgledala nego RS, a znamo da Rvati ne jebu 2 % ni BiH ni RS, a posebno ostatak federacije.

vec se Hrvati zale po portalima da previse para salju u Teheran.
jedan od primera: http://poskok.info/index.php?option=com ... t&Itemid=2
Citiraj:
Preslikavanje belgijskog dogovora u BIH značio bi gašenje proračuna Federacije i prijenos tog novca u kantone. Hrvati bi to prvi prihvatili budući da su Hrvati u ovoj zemlji ono što su Flamanci u Belgiji. Radišniji narod kojeg netko putem federalnih institucija pljačka.

Cak se govori o preuredjenju federacije jer je im sistem neodrziv...

filozof sa vrbasa je napisao:
Schlager je to sve fino uobličio, ja ću samo njega da dopunim da krediti i donacije poslije rata su išle isključivo u Federaciju, a Srpska je bila još nekoliko godina pod ekonomsko-ucjenjivačkim sankcijama, a i ono što smo pokrenuli vlastitim snagama OHR je zatvarao pod raznim izgovorima i još prije formiranja jedinstvene carine uvozilo se preko Federacije, a prodavalo se na teritoriji čitave države, stim što je Federacija i pored te svoje realne snage nastavila u Upravi za indirektno oporezivanje da potkrada RS i evo sada vraća pare.

i zaboravio si nekoliko desetina hiljada penzionera koji su penzije zaradili u federaciji,a federacija ne zeli da im isplacuje pa to radi RS.to se godinama vuce po sudovima.bilo bi vise love za isplatu penzionerima u rs,kada bi federalni pio preuzeo isplatu.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 17:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

OFM kada bi analizirali po županijama Federaciju, goraždanska i posavska ne vrijede ni pišljiva boba. U jednom su većina Bošnjaci u drugom Hrvati.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 19:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Schlager je napisao:
Citiraj:
a ne bih u medije iznosio da je neko zapalio nečiju zastavu, to je širenje mržnje.

federacija bih je u totalnoj dubiozi i pred ekonomskim kolapsom,ALI.....
kako li je tek kod nas,kad ta i takva federacija ima...
-vece plate nego mi
-vece penzije
-neuporedivo veca davanja za borce i invalide,svaki borac ima mjesecni dodatak veci nego nas godisnji!!
-od 20 najvecih preduzeca u bih,19 ih je iz FBIH!!!!!
-sacuvali su oba svoja telekoma
-od 25 najvecih izvoznika,23 su iz FBIH!!!
-itd,itd,itd (necu previse da ih hvalim kad je i kod njih propast...!)

Poenta....Zasto dozvoliti nekome da razmislja o ovim stvarima,kad se moze lijepo staviti Bastincev intervju o zastavi,ili,kao sinoc na Dnevniku RTRS staviti desetominutni izvjestaj sa Grbavice, i eto super igracke za pricu uz kaficu u "boljem dijelu BH"!!
A koliko je bolji,vidi se iz gore navedenih podataka....taj koji misli da je Republika Srpska zaista bolji dio Bih,taj nije mrdnuo iz centra Banjaluke,nikad nije bio u Cajnicu,Berkovicima,ili cak Srebrenici gdje je zatvorena zadnja mesnica :( :( :(

Zakljucak

Najveca zelja u preostalom dijelu mog zivota je da Republika Srpska dobije nezavisnost (pa i po cijenu da kao znak dobre volje damo Srebrenicu npr),da se vise prestanu sludjivati i zavadjati ova tri jadna naroda,da postanemo dobre komsije,a da ovdje kod nas konacno neko povice "car je go!",i da lopinama koji se kriju iza patriostkih prica konacno izbijemo taj adut da je Mujo kriv za sve,pa da mi lijepo na sudjenju objasni u sta su spucali milijardu od telekoma i zaduzili moje unuke,a uradili nisu nista i cak je i gora situacija od onog preko puta!!
I zapamtite ovo-

IZA SVAKE PATRIOTSKE PRICE POLITICARA NA SVIM STRANAMA,U POZADINI SE KRIJE OGROMNO ZGRTANJE PARA U PRIVATNE DZEPOVE!!!!

Hvala nebesima da je neko skontao poentu svega! Pa kad sam ja rekao da je FBIH dobila bolji dio države i da je ekonomski jača i bolja al ja sam budaletina kad sam to rekao! Al po nekima ovdje nije bitno što je prodat Telekom, nego je bitnije što je napravljen neboder od 500 miliona što svijetli u mraku kao simbol RS dok narod gladuje!!!! Imaš piće od mene :occasion5:
PS: U jednoj Zenici kilo mesa je jeftinije nego u BL e sad ko je bolji :roll:

Poslednji put menjao nepokoreni dana 09 Okt 2011, 19:49, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 19:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Hmmm...poenta mog posta nije bila da velicam FBIH,cak sam dvaput u njemu napisao i da je tamo katastrofa!
Poenta je trebala biti-kakvi smo tek onda mi,koji smo uz sve te pokazatelje koje sam naveo,cak prodali i svoj telekom!
Ako jos prodamo i elektroprivredu,onda komotno mozemo reci da smo tudji robovi na svojoj zemlji,i to bez imalo pretjerivanja...Nemamo vise banke,nemamo industriju,nemamo telekom,sumu prve klase prodajemo pod trecom klasom da bi se pojedinci bogatili,sve smo dali strancima,i zadnje sto nam je ostalo je elektroprivreda...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 19:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Znam da nisi htio veličati FBIH, ali koliki god bio patriota treba biti realan i pogledati činjenično stanje. To mu dođe kao kad bi srbijanac govorio da je Srbija bolja od Slovenije...jest al u njegovoj glavi :-?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 20:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Vidim vi skrenuli na ekonomiju :D ,a tema "paljenje zastave"Milslim stvarno je kretenizam to uraditi u 21 vijeku.Pa onaj ko nepostuje tudze nepostuje ni svoje,a mi u "onoj" (kazem onoj posto ja nisam u njoj) jebenoj drzavi moramo postovati jedne druge i misljenja sam da treba donjeti "strogi" zakon oko tih spaljivanja i skrnavljenja obiljezja sa svih strana.Vidim isto neki ovdje pozivaju i na rat,sta reci o tome i kome je do rata da mi je znati,da nas cijeli svijet naziva primitivcima i plemenima.Sve se moze rijesiti bez rata ali vazna je samo dobro volja i postivanje. Nevolim pisati o ovim temema jer sam skroz operisan od njih tj.dugo sam odsutan sa ti prostora da bi mogao biti mjerodavan ali za paljenje zastave tu nema opravdanja kao i za skrnavljenje vjerski objekata i ostaloga.Za to uvesti stroge novcane i zatvorske kazne ako je to ikako moguce.Ljudi neznamo cijeniti sta imamo,kakvo bogatstvo i ljepote.Pa ovdje gdje sam ja ljudi cijene onaj snjeg od 2 metra kad napada,zao im kad se pocne topiti,i svaki svoj slobodan trenutak provode na snjegu,a mi onakve ljepote bi unistili.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BOSS66 je napisao:
Vidim vi skrenuli na ekonomiju :D ,a tema "paljenje zastave"Milslim stvarno je kretenizam to uraditi u 21 vijeku.Pa onaj ko nepostuje tudze nepostuje ni svoje,a mi u "onoj" (kazem onoj posto ja nisam u njoj) jebenoj drzavi moramo postovati jedne druge i misljenja sam da treba donjeti "strogi" zakon oko tih spaljivanja i skrnavljenja obiljezja sa svih strana.Vidim isto neki ovdje pozivaju i na rat,sta reci o tome i kome je do rata da mi je znati,da nas cijeli svijet naziva primitivcima i plemenima.Sve se moze rijesiti bez rata ali vazna je samo dobro volja i postivanje. Nevolim pisati o ovim temema jer sam skroz operisan od njih tj.dugo sam odsutan sa ti prostora da bi mogao biti mjerodavan ali za paljenje zastave tu nema opravdanja kao i za skrnavljenje vjerski objekata i ostaloga.Za to uvesti stroge novcane i zatvorske kazne ako je to ikako moguce.Ljudi neznamo cijeniti sta imamo,kakvo bogatstvo i ljepote.Pa ovdje gdje sam ja ljudi cijene onaj snjeg od 2 metra kad napada,zao im kad se pocne topiti,i svaki svoj slobodan trenutak provode na snjegu,a mi onakve ljepote bi unistili.

Види се да ниси,чак и да ниси рекао да ниси у њој,схватили бисмо то после прве двије реченице. Е видиш ми који смо овдје слушамо 20 година о томе како ви у иностранству или ти иноземству се бусате како сте Босанци,а ове године се могло чути и "стигла нас је криза,све је мање пара", а на форумима обавезно једна те иста теза " сви треба да се поштујемо да живимо у миру итд итд". Попусти нас те толеранције,јер си далеко од ове нелогичке творевине ко ја од богатства стеченог продајом кифлица са маком.

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
drinin vuk je napisao:
BOSS66 je napisao:

Види се да ниси,чак и да ниси рекао да ниси у њој,схватили бисмо то после прве двије реченице. Е видиш ми који смо овдје слушамо 20 година о томе како ви у иностранству или ти иноземству се бусате како сте Босанци,а ове године се могло чути и "стигла нас је криза,све је мање пара", а на форумима обавезно једна те иста теза " сви треба да се поштујемо да живимо у миру итд итд". Попусти нас те толеранције,јер си далеко од ове нелогичке творевине ко ја од богатства стеченог продајом кифлица са маком.

Jel po tebi nemam pravo da pishem ovdje ili :roll: ,ako nemam molim moderatore da izbrisu moje postove i moj nick i ako sam koga uvrijedio doboko izvinjenje :salute:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 21:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Jel po tebi nemam pravo da pishem ovdje ili ,ako nemam molim moderatore da izbrisu moje postove i moj nick i ako sam koga uvrijedio doboko izvinjenje

Наравно да имаш,ти и ја смо овдје потпуно исти,бар у том смислу. Али нисам ти својим постом поручио да не треба да пишеш,већ поента свега је да је народу у БиХ доста приче оних који су далеко од БиХ и који нам својом причом соле памет и мисле да својим плитким савјетима доносе патенте.

Нисам ништа злонамјерно мислио,ал једноставно ми који смо проживјели пакао деведесетих и поред свега остали овдје и дан данас на приче са стране би у већини случајева повраћали,јер најлакше је солит памет с далеког Запада,џепом пуним девиза,итд. ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 21:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Vuce bolan dobro je i tebe vise i popovanja. Jesi ti jedini prezivio devedesete u Bosni pa da ti je ostala sva pamet? Bili smo i mi tu pa sta sad. Mani se vise supljaka i te tvoje demagogije.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Vuce bolan dobro je i tebe vise i popovanja. Jesi ti jedini prezivio devedesete u Bosni pa da ti je ostala sva pamet? Bili smo i mi tu pa sta sad. Mani se vise supljaka i te tvoje demagogije.

Шакал што се мене тиче,слободно пиши петицију да ме трајно одстране са форума,мада искрено онако нисам се томе надао на форуму РС. Ал добро,очигледно је да она порука "Востани Сербие" је и даље код мог народа пуста жеља.

Потпуно је тачно да нисам једини,ал исто тако нисмо сви у истим срањима били,неко данас пјева "Радоване љубим те у браду,нисам више сељак сад живим у граду" већина таквих данас глуми толеранцију.

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 21:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Nea' šta, tvoji su stavovi i forumski tekstovi previše radikalni za nas....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Džontra je napisao:
Nea' šta, tvoji su stavovi i forumski tekstovi previše radikalni za nas....
хоћу ли видјети ускоро од тебе неки пост гдје аргументовано и чињеницама заступаш неке своје ставове, или ти само фураш тај фазон да помоћу сарказма покушаш утицати на друге форумаше? ај кад су у питању теме на кафеу, тамо се сви зезамо, ал ово су ипак мало озбиљније теме.
мислим немој да ме погрешно схватиш, свако нека пише шта хоће,ал опет...

У потпуности разумијем вука што спомиње деведесте, јер стварно већина је доживјела пакао и баш због тог хебеног пакла и рата, данас и расправљамо о оваквим стварима!

Да будем искрен, мени је важно да је неко човјек, није ми битно које је вјере или нације. Много сам пута споменуо да су ми у животу највише помогли Хрвати и Бошњаци, а Срби веома слабо. Међутим без обзира на то, ја бих волио да се већ једном растанемо, па да се прекину ова јебена препуцавања. Сваком своје и довиђења! Одржавати добре комшијске односе и то је то!

И слажем се да се овакве вијести пренадувавају да би се сакрили стварни проблеми у земљи!!! Еееее камо пусте среће да су нама повремени навијачки инциденти највећи проблеми у држави!!!
Да је земља сређена како треба и да сви добро живе лако би се ријешили овакви спорадични ексцеси. А кућа се гради од темеља, а не од крова. Треба фино ову власт промјенити, довести поштене људе и донијети строге законе који ће се поштовати. Тек онда можемо причати о напретку у другим сферама живота.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bolan Šajo, vuku smetaju i gole sise.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 99 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]