Citiraj:
a ne bih u medije iznosio da je neko zapalio nečiju zastavu, to je širenje mržnje.
federacija bih je u totalnoj dubiozi i pred ekonomskim kolapsom,ALI.....
kako li je tek kod nas,kad ta i takva federacija ima...
-vece plate nego mi
-vece penzije
-neuporedivo veca davanja za borce i invalide,svaki borac ima mjesecni dodatak veci nego nas godisnji!!
-od 20 najvecih preduzeca u bih,19 ih je iz FBIH!!!!!
-sacuvali su oba svoja telekoma
-od 25 najvecih izvoznika,23 su iz FBIH!!!
-itd,itd,itd (necu previse da ih hvalim kad je i kod njih propast...!)
Poenta....Zasto dozvoliti nekome da razmislja o ovim stvarima,kad se moze lijepo staviti Bastincev intervju o zastavi,ili,kao sinoc na Dnevniku RTRS staviti desetominutni izvjestaj sa Grbavice, i eto super igracke za pricu uz kaficu u "boljem dijelu BH"!!
A koliko je bolji,vidi se iz gore navedenih podataka....taj koji misli da je Republika Srpska zaista bolji dio Bih,taj nije mrdnuo iz centra Banjaluke,nikad nije bio u Cajnicu,Berkovicima,ili cak Srebrenici gdje je zatvorena zadnja mesnica
Zakljucak
Najveca zelja u preostalom dijelu mog zivota je da Republika Srpska dobije nezavisnost (pa i po cijenu da kao znak dobre volje damo Srebrenicu npr),da se vise prestanu sludjivati i zavadjati ova tri jadna naroda,da postanemo dobre komsije,a da ovdje kod nas konacno neko povice "car je go!",i da lopinama koji se kriju iza patriostkih prica konacno izbijemo taj adut da je Mujo kriv za sve,pa da mi lijepo na sudjenju objasni u sta su spucali milijardu od telekoma i zaduzili moje unuke,a uradili nisu nista i cak je i gora situacija od onog preko puta!!
I zapamtite ovo-
IZA SVAKE PATRIOTSKE PRICE POLITICARA NA SVIM STRANAMA,U POZADINI SE KRIJE OGROMNO ZGRTANJE PARA U PRIVATNE DZEPOVE!!!!