Da ne otvaram sad novu temu pitaću ovdje. imam nekoliko problema sa E52 i nikako ne znam kako da riješim
1.ne mogu da se povežem na net preko GPRS-a. kada sam prvi put ubacio kerticu i upalio telefon odmah sam od mtela dobio onu poruku sa podešavanjima. sve sam sačuvao kako treba i mms je odmah radio, ali GPRSnije htio. Ja ih zovnem i oni mi opet pošalju, ali GPRS i dalje ne radi. kad idem na internet izabirao sam sva moguća podešavanja od toga da mi pristupna tačka bude mtelmms, pa i sve ove mtelfun i mtelfun(2) koje imam sačuvane i još neki zaboravio sam kako se zove. koje god od ponuđenih podešavanja da koristim neće da se konektuje. samo piše Veza nije uspostavljena za paketni prenos podataka
a treba mi taj internet, jer nemam svugdje mogućnost da se kačim na WiFi
2.telefon se može koristiti i kao antena za wireless signal, pa da onda idem na net sa kompjuterom. ovo je opcija koja bi mi stvarno dobro došla, ali isto ne mogu da podesim. pokušavao sam i na kompu i na laptopu, ali neće da radi. imam onaj nokia PC suite i baš ima aplikacija za ovo i krene konektovati i stane. čak u network devices sad imam i Nokia E52 modem. kad kliknem na njega da se konektuje, započne se konekcija i onda ono verifikuje ime i šifru(bar tako piše) i odjednom ne može, izbaci mi neku grešku.
3.goxon reče da bateriju ne valja prazniti do kraja jer joj to skraćuje vijek trajanja. ja je zato punim kada mi se uključi onaj režim štednje kada je baterija pri kraju. ali mene zanima da li smeta da ga gasim preko noći? pošto mi telefon preko noći ne treba, i ugasim zvono, tako da kontam da bi to gašenje samo produžilo trajanje baterije a i njen radni vijek?
4.kako da promjenim one stranice na početku Opere Mini? kada sam ju instalirao stavilo mi neke bezvezne stranice koje ne posjećujem, a ja bih to htio da zamjenim i ubacim stranice koje mi trebaju?
imao sam ja još problemčića, ali ostale sam uspio riješiti sam ili surfajući po netu, ali ove stvari nikako da prokužim :S