banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 18:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1474 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 74  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Defy je predstavljen prošle godine kao njihov Android telefon srednje klase sa IP67 sertifikatom (otporan na prašinu, udarce i vodu). Ove godine su osvježili dati model sa već navedenim promjenama i dodali + u naziv. Njihov Android telefon visoke klase je Atrix ;)

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 22:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2009, 14:31
LG Optimus P920 3D

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Da ne otvaram sad novu temu pitaću ovdje. imam nekoliko problema sa E52 i nikako ne znam kako da riješim :-?

1.ne mogu da se povežem na net preko GPRS-a. kada sam prvi put ubacio kerticu i upalio telefon odmah sam od mtela dobio onu poruku sa podešavanjima. sve sam sačuvao kako treba i mms je odmah radio, ali GPRSnije htio. Ja ih zovnem i oni mi opet pošalju, ali GPRS i dalje ne radi. kad idem na internet izabirao sam sva moguća podešavanja od toga da mi pristupna tačka bude mtelmms, pa i sve ove mtelfun i mtelfun(2) koje imam sačuvane i još neki zaboravio sam kako se zove. koje god od ponuđenih podešavanja da koristim neće da se konektuje. samo piše Veza nije uspostavljena za paketni prenos podataka :(
a treba mi taj internet, jer nemam svugdje mogućnost da se kačim na WiFi

2.telefon se može koristiti i kao antena za wireless signal, pa da onda idem na net sa kompjuterom. ovo je opcija koja bi mi stvarno dobro došla, ali isto ne mogu da podesim. pokušavao sam i na kompu i na laptopu, ali neće da radi. imam onaj nokia PC suite i baš ima aplikacija za ovo i krene konektovati i stane. čak u network devices sad imam i Nokia E52 modem. kad kliknem na njega da se konektuje, započne se konekcija i onda ono verifikuje ime i šifru(bar tako piše) i odjednom ne može, izbaci mi neku grešku.

3.goxon reče da bateriju ne valja prazniti do kraja jer joj to skraćuje vijek trajanja. ja je zato punim kada mi se uključi onaj režim štednje kada je baterija pri kraju. ali mene zanima da li smeta da ga gasim preko noći? pošto mi telefon preko noći ne treba, i ugasim zvono, tako da kontam da bi to gašenje samo produžilo trajanje baterije a i njen radni vijek?

4.kako da promjenim one stranice na početku Opere Mini? kada sam ju instalirao stavilo mi neke bezvezne stranice koje ne posjećujem, a ja bih to htio da zamjenim i ubacim stranice koje mi trebaju?

imao sam ja još problemčića, ali ostale sam uspio riješiti sam ili surfajući po netu, ali ove stvari nikako da prokužim :S

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
1. Mozda zvuci smesno, ali da li si ugasio telefon nakon sto si sacuvao podesavanja... Ne vidim drugi razlog, izbrisi sva sacuvana podesavanja, posalji sebi samo ona za tvoj paket, sacuvaj ih i restartuj telefon

4. Mislim da trebas drzati duze na stranici u speed dial-u i onda se pojavi opcija edit ili tako nesto

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 23:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јесам, угасио сам :)
мада ево сада ћу да обришем пристпуне тачке и да зовнем ове из мтела да ми поново пошаљу

прије је то било на нету одем и нађем подешавања за свој телефон
сада изгледа морам да их зовем
едит:ипак има и онлајн:)
http://www.mtel.ba/menu/2458/

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 08:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Što se tiče opere mini pročačkaj malo po opcijama, mora postojati edit i clear, a ako koristiš operu na računaru onda ti je najjednostavnije da uradiš sinhronizaciju pomoću opera linka.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ово под 4. за оперу сам ријешио :)
треба дуже држати дугме за одабир и појави се опција да измјеним страницу
један проблем мање :D

синоћ сам нешто покушавао у вези GPRS-a, али није ферцерало. сад ћу покушати опет

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
umjesto mtelfun probaj mtelfrend:)

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 09:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Обриши сва подешавања, искључи телефон. Упали па одавде пошаљи http://www.mtel.ba/menu/2458/ подешавања, сачувај кад стигну па поново угаси. Онда би требало радити.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 07:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Шајин je napisao:

2.telefon se može koristiti i kao antena za wireless signal, pa da onda idem na net sa kompjuterom. ovo je opcija koja bi mi stvarno dobro došla, ali isto ne mogu da podesim. pokušavao sam i na kompu i na laptopu, ali neće da radi. imam onaj nokia PC suite i baš ima aplikacija za ovo i krene konektovati i stane. čak u network devices sad imam i Nokia E52 modem. kad kliknem na njega da se konektuje, započne se konekcija i onda ono verifikuje ime i šifru(bar tako piše) i odjednom ne može, izbaci mi neku grešku.

Kako misliš "kao antena za wireless signal"? Da se preko telefona konektuješ kompjuterom na nečiju Wi-Fi mrežu?

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 10:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja stvarno ne znam šta da više uradim. nema šta nisam pokušavao, sve sam radio kako treba, slao sebi i mtelfun i mtelfrend, i sve po pravilima gasio i palio telefon i sve brisao i ponovo pokušavao i jednostavno neće da se konektuje! aj da sam ja neko tele koje ovo ne zna uraditi, ali makar na 5-6 telefona sam drugim osobama podešavao internet, i samo meni neće da radi.

kada se pokušam konektovati preko mtelfrend ili mtelfun, samo mi piše da veza nije uspostavljena, ali eto kada se konektujem preko mtelmms u tom trenutku me konektuje i pojavi mi se u ćošku ona ikonica 3.5G i ispod nje onaj znak da je veza aktivna, ali ne mogu ništa da otvorim. pojma nemam šta je u pitanju

_зока je napisao:
Kako misliš "kao antena za wireless signal"? Da se preko telefona konektuješ kompjuterom na nečiju Wi-Fi mrežu?
upravo to. ne samo preko wirelessa nego može i preko GPRS-a, pogotovo što ovi novi telefoni imaju ovu 3G mrežu koja je brža
samo nikako ne mogu to da podesim...

nego narode pored ova moja dva problema imam još jedno pitanje(izvinite ako sam dosadan). naime ima li iko ideju kako da se ulogujem na forum? pošto mi je ime na ćirilici, a font na telefonu je latinicom :confused4:

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 11:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Možeš li prebaciti na makedonski ili ruski?
Ili nađeš svoj nik, kopiraš i zalijepiš, a podesiš da se automatski loguje.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 14:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja juce odem da promenim tarifni model sa L na Smart L i nakon toga odem da mi oni podese telefon... Upise mi momak sve postavke i ja dodjem kuci ugasim i upalim tel da bi proradila podesavanja i nece... U APN mi upis 3g1, a na papir mi napisao (za drugi telefon) da tu treba stajati mtelsprs1, ja ispravim na to i nije moglo. Na kraju nazovem druga kojem je radio net i on kaze da mu je kao APN upisano mtelsmart (sto nema na sajtu kao tacka podesavanja) i nakon toga mi je radio net... Mozda i kod tebe postoji problem sa pogresno upisanim podesavanjem... Najbolje ti je da odes u borik pa da ti oni momci podese... Poslovnica odmah do Zurich-a

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 20:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Шајин je napisao:
nego narode pored ova moja dva problema imam još jedno pitanje(izvinite ako sam dosadan). naime ima li iko ideju kako da se ulogujem na forum? pošto mi je ime na ćirilici, a font na telefonu je latinicom :confused4:

Ово и мене интересује....
zipo je napisao:
Ili nađeš svoj nik, kopiraš i zalijepiš, a podesiš da se automatski loguje.
Ја сам исто помислио на ово али не могу копирати име :-?

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 20:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
A ništa, vratite nickove na latinicu ili ubacite softvere sa srpskim jezikom :p

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 20:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Bugarski majka
:)

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Херц, хвала на савјету :D
отишао сам у мтел. момак ми за часак наштимао. шта је урадио, немам појма, али углавном сад ради :)
и баш се види разлика у брзини интернета у односу на онај који сам прије користио на старом телефону

а за логовање на форум, немам ниједан језак на ћирилици. мораћу негдје да потражим па да инсталирам

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
kod androida skines zamjensku tastaturu i rijesis cirilicni problem

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 17:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Шајин je napisao:
Херц, хвала на савјету :D
отишао сам у мтел. момак ми за часак наштимао. шта је урадио, немам појма, али углавном сад ради :)
и баш се види разлика у брзини интернета у односу на онај који сам прије користио на старом телефону

а за логовање на форум, немам ниједан језак на ћирилици. мораћу негдје да потражим па да инсталирам

Neka ti neko posalje poruku sa cirilicnim nickom ili mail, pa kopiras i zalepis na forumu :D

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 21:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Шајин je napisao:

Како немаш бугарски? Ја пребацио тел на бугарски,улоговао се на форум и онда вратио на српски....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1474 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 74  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]